Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tycker det är jättebra att dom har utkörning då jag som ensamstående mamma inte har bil kan få hemkört och gratis när man handlar över 800 kr och dom tar inte betalt för påsarna vilket också är ett pl... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag är bra som finns men när skickar kvalitet precis på färs inte bra skickar till kund jag beställer ta inte från er färska saker. Mvh

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Svarade otroligt snabbt på mail efter att jag haft lite problem med ett köp. Bra butik för varor man oftast inte hittar på vanliga matbutiker men hade helst sett liiite större utbud. Smidigt, vä... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Grønthandel
  5. Gourmetsupermarked
  6. Leverandør af kødprodukter

Skrevet af virksomheden

I vår e-handel finner ni ett brett utbud av livsmedel från hela världen. Vi har valt att lägga lite extra fokus på orientalisk mat och produkter från länderna kring Medelhavet. Tanken med vår webbshop och våra tjänster är att privatpersoner och företag ska kunna beställa mat från Mellanöstern, orientalisk mat och medelhavsmat. Vi vill även erbjuda snabb hemkörning mat inom Göteborgsområdet. Hos oss hittar ni endast noggrant utvalda varor av hög kvalitet. Bakal.se är en del av Göteborgs Orienthus AB.

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Utmärkt!

Utmärkt
Snabb och bra service.

25. november 2023

Hej Duaa,
Tack för din tid och recension!
Varmt välkommen åter 😊

Rekommenderas!

Bra utbud av halal råvaror, bra service med hemleverans.

21. november 2023

Bästa kund,
Tack för din fina recension.
Varmt välkommen åter 😊

Det är bra pakat

Det är bra pakat. Leveransen väldigt bra och i tid.

7. november 2023

Hej Azar,
Tack för din recension!
Vi är glada att du är nöjda med omsorgen vi lägger i paketeringen och att du fick dina varor i tid som du önskade dig.
Varmt välkommen åter ☺️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabbt och väldigt trevligt bemötande…

Snabbt och väldigt trevligt bemötande av personalen. Tog mina varor upp till min lägenhets dörr:)

3. november 2023

Hej Omar,

Tack för din recension!
Det gör oss jätte glad att få höra att du är nöjd med våra tjänster.
Varmt välkommen åter 😃

Stor variation av produkter

Supernöjd att de har hemleverans och att jag kan beställa hem mitt favoritmärke på fetaost. Stor variation på produkter och hemleverans gör att jag slipper fjäska med mina vänner för att de ska köra dit mig 😊

31. oktober 2023

Hej Katerina,

Tack för din fina recension! Så otroligt kul att höra att vi lyckas göra ditt inköp enklare 😃
Om du önskar att se fler av dina favoriter bland vårt sortiment, som vi idag inte erbjuder så kan du alltid kontakta oss så lovar vi att se efter möjligheterna att erbjuda produkter på hemsidan.
Önskar dig en fantastiskt dag 🌸

Nathali

Hej Seyma,

Tack för din recension!
Så kul att höra att du är nöjd med vår utbud.
Vill bara påminna att du alltid kan maila oss med produktförslag om du har önskemål som vi ännu inte har lanserat på hemsidan. Vi kommer jobba med att erbjuda produkten bland vår sortiment så snart som möjligt då.

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll! 🌸

Nathali, team bakal.se

Favorit

Min nya favorit online mataffär 😊 Supersnälla personer som levererade varorna ☺️

30. september 2023

Hej Maryam,
Det glädjer oss så otroligt mycket att få veta detta, vi är jätte glada att få välkomna dig som kund och hoppas på att se dig snart igen ☺️🌸

Sara, team bakal.se

Bra köp

Bra köp, färska varor. Mkt nöjd.

26. september 2023

Hej Vivian,

Det gör oss glad att få höra att du är nöjd med oss!
Varmt välkommen åter 😃

Burak

Allt gick bra..

Allt gick bra...alla matvarorna kom i tid.. rekommenderar..

28. september 2023

Hej Pia-Lotta,

Tack för din recension!
Du är varmt välkommen åter ☺️

Burak

Helt nöjd :)

Varorna motsvarar beskrivningen och blixtsnabb leverans. Helt nöjd :)

30. september 2023

Hej Tatiana,

Så kul att få höra att du är nöjd med leveranstiden vi erbjuder och att varorna motsvarade din förväntning 😃

Du är så varmt välkommen åter!

Mycket nöjd kund😊

15. september 2023

Hej Emira,

Tack för din feedback, det är väldigt kul för oss att höra att du är nöjda med oss ☺️

Jag önskar dig en fin dag vidare 🌸

Bra kundservice och bemötande

Bra kundservice och bemötande. Väldigt tillmötesgående. Vid avsaknaden av varor ringer dem upp och dubbelkollar om ersättningsvarorna de erbjuder är ok att skicka. Bra temperatur på leveranserna också. Plus dem har det mesta som man hittar i butiken så det är win win att kunna handla utan att åka in till den fysiska butiken.

Så nöjd

8. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Hej Sara,

Tack för du tog din tid och för din fina omdöme!
Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment, ni kan alltid höra av er till oss om ni har produktönskemål 😃
Väldigt kul att höra att ni är nöjda med oss!
Varmt välkommen åter 🌸

Tanja

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.