nemt, fin bil og alt i alt god service. Vil klart anbefale
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
nemt, fin bil og alt i alt god service. Vil klart anbefale
Kom til service med min højt elskede bil. Den blev desværre kasseret på flere ting. Bla. Bærer kugle og en matchet. Jeg ved intet om biler, men synsmanden og ejer forklarede mig meget detaljeret hvad der var galt. Og gav mig en ca pris. på hva jeg kunne forvente at pris hos min mekaniker.
Mens jeg ventede var der kvalitetkaffe samt lækkert sofa miljø til rådighed.
De bedste anbefalinger herfra..
Har ALTID brugt Bagsværd Bilsyn, når jeg har biler der skal enten skulle toldsynes eller alm synes, og kan varmt anbefale Troels.
Super flink og meget imødekommende. De seneste 4 år har jeg været forbi Troels, og det er langt fra sidste gang :)
Meget søde og forstående når kunden klokker i det :)
Skulle ha synes en bil jeg havde købt nysynet, men sælger havde glemt at syne den, så min kone skulle bare køre den til syn og sælger betalte, men sælger kendte synsmanden, så senere finder jeg ud af at bilen er synet med HUL i panelet, dækket med gaffatape og maling og dårlig bremser d.15 sep 2021
Dårlig synshal 👊
Synsmanden havde mere travlt med at snakke med håndværkere, end at udfører sin arbejde….
Var til syn med min bil os Bagsværd Bilsyn. Desværre dumpede bilen, men der var god forklaring til hvorfor den dumpede, samt råd og vejledning til hvordan det kan laves.
Super service!! Kommer gerne igen😉
Fik synet mit køretøj 02.09. Flink synsmand, hurtig ekspedition og god pris UDEN tidsbestilling, som andre synshaller kræver for at opnå en rimelig pris. Tak!
Fatter ikke den ét-stjernede anmeldelse fra Zahra! En synshal skal sgu da ikke reparere et køretøj! Hele den anmeldelse er helt 'knold'...
NJ
Det kan ikke være hurtigt at for bilen til syn hvis jeg kunne give flere
Kompetent og meget behagelig betjening. Synsmanden kender reglerne særdeles godt men er samtidig pragmatisk i sin tilgang. Har fået synet biler hos ham mange gange og det har altid været i top !! Kan varmt anbefales !!
Den eneste grund til, det er 2 stjerner og ikke én er den - ift branchens typiske niveau - lille smule venligere tone overfor kunder, samt et godt tip givet. OG det lille bitte støvkorn af en mulighed for at fyren var uvidende i nedenstående situation.
Var dybt skuffet, da fyren plus hans ven fra et værksted prøvede at snyde for et større beløb. Han spurgte, med vennen i røret, om jeg havde checket priser allerede. Da jeg sagde nej (hvorved jeg mente 'ikke i detaljer'), fik jeg udstukket en and der ville have betydet flere tusinder kroner i overbetaling...!
Hvis jeg havde energien ville jeg være edder-forbandet, - over 1. fornærmelsen ved at blive antaget for så dum, og 2. selve svindelsforsøget for det store beløb!, og 3. at det her foregår på et sted, hvor man må forvente/kræve kompromisløs ærlighed! Man er jo tvunget ved lov til at visitere synssteder. Skuffelsen går nok mere generelt på, at den slags foregår hertillands på synssteder - hvis integritet man hjælpeløst er nødtvunget til at stole på. Edder-forbandelsen er direkte rettet mod de her gutter!
Jeg havde fået min bil synet hos dem. Det viste sig til, at der var nogle fejl. Aftalen var, at jeg kunne komme tilbage, og få bilen gensynet uden ekstra omkostninger.
Mekanikeren ved siden af havde min bil, da hun skulle udføre noget arbejde på bilen, og vi aftalte, at han kunne aflevere bilen hos bagsværd bilsyn.
Jeg får et opkald derfra, og bliver opkrævet 200 kr. Jeg gør medarbejderen opmærksom på, at han ikke har oplyst mig prisen tidligere, og dette ikke var aftalen. Vi kommer op og diskutere, og jeg siger til mekanikeren, at han skal betale de 200 kr. Til min store overraskelse, får jeg endnu et opkald, og får at vide, at jeg skal betale 225 kr. Dette kunne jeg ikke forstå, da jeg lige havde fået oplyst en pris på 200 kr. (på trods af dette heller ikke var aftalen). Da jeg spurgte, hvorfor, fik jeg et meget uhøfligt svar "fordi du er dum at høre på. Du får ingen rabat".
Det er under al kritik, at behandle en kunde på sådan en måde. Det er en meget uprofessionel behandling, jeg har været udsat for, og jeg derfor råde folk til at holde jer sig væk fra sådan et sted, hvor ansatte taler grimt til en, og løber fra deres aftaler.
Rigtig god oplevelse at komme til Bagsværd bilsyn. Blev mødt af venligt og professionelt personale som besvare alle mine spørgsmål.
Rigtig godt synssted, hvor man bliver mødt af en dygtig synsmand. Kan varmt anbefale denne virksomhed
Har lige købt en nysynet bil - der ikke kan bremse. En tur til mekaniker viser at klodserne er totalt slidt op. Bilen burde ikke være synet med den slags meget alvorlige fejl/mangler.
Jeg har lige købt en bil der er nysynet hos Bagsværd Bilsyn ApS så jeg regnede ikke med den fejlet noget.
Så jeg var glad med en nysynet bil, da jeg stolt viser den frem til en ven, står han og griner og siger syntes du ikke selv det baghjul ser lidt skævt ud? Jo tak bag broen er ødelagt og det er ikke det eneste forhjuls lejer er også gået. Fedt nok, tak svindlen.
En ærlig og professionel gennemgang af bilen og sidst men ikke mindst er de altid nemme at ringe op og aftale tid med.
Jeg havde for første gang min 8 år gamle bil til syn hos Bagsværd Bilsyn i december 2014. Det blev en meget positiv oplevelse. Synet blev udført professionelt, grundigt og ekspedition af sagen var venlig behagelig.
Jeg anvendte for første gang Bagsværd Bilsyn for en uge siden da min bil skulle til syn. De gjorde en ellers sur pligt som syn til en nem og relativ smertefri oplevelse. Bilen blev hurtigt ordnet og jeg følte at servicen blev udført grundigt og med stor kompetence. God oplevelse.