Ik heb in november de zwarte duffel besteld en sindsdien ben ik niets anders dan tevreden! De tas is precies zoals ik in de advertenties heb gezien: geweldig voor werk, sporten en zelfs prima als week... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Verwachtingen waren hooggespannen maar die zijn allemaal waargemaakt. Tas is van topkwaliteit (Daily Backpack) en zeer handig in gebruik als je 1 tas wilt combineren voor sport(school) / kantoor. Daar... Se mere
De bag werd in een PostNL ophaalpunt afgeleverd. Hiervan had ik echter geen bericht ontvangen door PostNL. Een mailberichtje naar Baggabag waar de tas bleef, werd op de dag zelf persoonlijk beant... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kwam reclame van ze tegen op Instagram. Eerst was ik een beetje sceptisch: want ja reclames tegenwoordig zijn de ene dropshipper na de andere. Toch was ik nieuwsgierig en heb ik even een kijkje gen... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Designed for professionals, built for functionality. Bagga maakt stijlvolle en functionele tassen voor sportieve professionals. Bij Bagga geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Onze tassen zijn ontworpen om er goed uit te zien én intensief gebruikt te worden. Wij combineren een strak design met een slimme indeling. De ideale tassen voor werk, sport, reizen en alles ertussen. Ontdek het gemak van één tas voor alles.
Kontaktoplysninger
Frans van Mierisstraat 30, 9718ST, Groningen, Holland
- +31 85 401 4242
- contact@bagga.store
- bagga.store
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Persoonlijke aanpassing tas was geen probleem!
Tas van top kwaliteit! Ik stuurde een Instagram DM met een vraag of er een kleine detail kon worden veranderd aan de tas en dat kon. Ik kreeg de tas met kleine aanpassingen binnen 3 dagen en ik moet zeggen dat het een top tas is. Heel handig met veel vakjes en stevig. Ziet er ook nog eens goed uit! Niks op aan te merken, top service 🫶🏽

Wat een fijne tas
Wat een fijne tas! Sinds ik vader ben geworden en fulltime werk, is het plannen om naar de sportschool te gaan erg lastig. Ik houd mijn motivatie hoog door direct na werk te gaan, zodat ik in een goed ritme blijf. Dankzij de Bagga-tas kan ik nu meteen na het werk gaan sporten!
De tas is niet alleen praktisch ingedeeld, maar ziet er voor de prijs ook nog eens erg premium uit. Ik heb vaker tassen gehad, waarvoor ik een fortuin betaalde, zonder zelfs een vakje voor mijn spullen.
Kortom, de Bagga-tas is het 100% waard!

New bagpack trial
Just travelling with the new bag and happy with it. It will have to proof itself overtime.

Besvarelse fra Bagga
Prima tas met goede service
De Bagga tas is handig voor zowel werk als de sportschool, met een stevig ontwerp en waterbestendigheid die goed van pas komen in het dagelijks gebruik.
Ik gebruik de tas nu bijna zes maanden en ben er tevreden mee. Toen ik een defect ontdekte, werd dit snel opgelost door de Bagga servicedesk.
Prima tas met goede service!

Complimenten magneet!
De Bagga duffel bag is echt een aanrader! Vanaf het moment dat ik de tas kocht, kreeg ik alleen maar complimenten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik.
Top tas!!
Top tas! Ben erg tevreden over de kwaliteit en de praktische opbergvakken! Ga deze tas dagelijks gebruiken naar m’n werk!

Besvarelse fra Bagga
Good Quality, fits the multiple purpose!
Service & Quality hand in hand.
Great service
Very smooth process, feom ordering to receiving the bag with a personal note. Great bag, great service

Top tas idem service
Bagga Duffel is echt een top tas en voldoet precies aan wat er wordt beloofd. De tas is niet alleen stijlvol en mooi vormgegeven, maar ook erg laag in onderhoud (makkelijk schoon te maken). De vakken maken het eenvoudig om je laptop, sportspullen en shakebeker georganiseerd mee te nemen, wat voor mij een groot pluspunt is.
Na 6 maanden merkte ik een probleem op en deelde dit in een TikTok-reactie. Ik verwachtte daar niet veel van maar wilde mijn teleurstelling uitten omdat ik in principe heel tevreden was. Tot mijn verrassing werd ik direct benaderd door Bagga, die alles in het werk stelde om het probleem op te lossen. De proactieve en klantgerichte service heeft me enorm positief verrast. Ik ben daardoor niet alleen tevreden over het product, maar ook over de uitstekende service die Bagga biedt.

Snelle service, lekkende beker
Goeie tas en snelle service hulp,
Echter is de beker die ik erbij heb gekregen niet water dicht…
Dus had ik even een natte tas

Besvarelse fra Bagga
Bestellingen gedaan 22 mei nooit een…
Bestellingen gedaan 22 mei nooit een berichtje gehad dat die uitverkocht was en dat we moesten wachten. En als je een e-mail stuurde geen antwoord. Later werd op website gezet weer leverbaar eind juli heb maar rustig gewacht en kreeg nu een bericht dat die bezorgd was.

Vriendelijk en snel
Perfect
Snelle levering, mooi product. En wat is het ontzettend attent om er een persoonlijke reactie bij te doen.
Hele goede tas en een snelle service
Hele goede tas en een snelle service, ben zeker tevreden en raad het zeker aan anderen aan.

Besvarelse fra Bagga
Ik wist niet precies wat ik kon…
Ik wist niet precies wat ik kon verwachten totdat ik de bagga in handen kreeg: gelijk verkocht! Het materiaal voelt heel fijn aan. Daarbij oogt hij ook nog eens heel chique. En dat is nog niet alles. De binnenkant is heel mooi en netjes afgewerkt met veel opbergruimte en mogelijkheden. Kortom, ik ben blij met de aankoop en heel erg verrast met de mogelijkheden voor gebruik.

Besvarelse fra Bagga
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.