Ännu ett "dropshipping"-företag som ljuger om sina frakttider. Det enda bra företag jag sett i Sverige som ägnar sig åt den här affärsmodellen är Migo.se (är ej associerad med dem). De varnar, fle... Se mere
Bagendo
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Se, hvad kunderne siger
OBS! Beställ inget från det här företaget. Ett bluff företag. Jag beställde en ansiktsrengörare för två veckor sedan men har fortfarande inte fått någon vara trots att man lovade att skicka den inom 2... Se mere
Oseriöst företag. Produkten som kom fram matchade inte vad jag beställde och deras kundtjänst vägrar svara trots flera försök att kontakta dom i över en månad. Handla absolut inte hos dessa lurendr... Se mere
Ett riktigt blufföetag...har mailat för att få hjälp med returblankett men det går inte att få tag på dom..har försökt på alla vis .....de hade skickat hälten av min order...går inte att använda...var... Se mere
Andre kiggede også på
Beställde ultra Pro i februari kom idag…
Beställde ultra Pro i februari kom idag 21 april o håller med alla andra. Klarna makulerat fakturan för ett tag sen o jag har skickat mail ett par gånger men inget svar därifrån. Aldrig mer beställa därifrån. Bluff
Oseriöst företag
Oseriöst företag, jag beställde produkter Autofix från de men ingen leverans kom. Har väntat över 2 månader och vid kontakt via mail vid flera tillfällen inget svar inkommit. Varning Varning..bluff företag. Det egentligen vara 0 stjärna.
Bluff företag
Bluff företag, har mailat tre gånger utan svar. Ingen varan och Klarna har påmint betalning.
Oseriös företag, aldrig mer.
Bestämde en filt Confyblant Kingsize…
Bestämde en filt Confyblant Kingsize betalt 599 + tull 75 kom idag 90gånger90 skrivit men inga svar bluff och båg väntat Nesta 3månader på detta man lär sej så läng man lever🤪
Jag beställde en vara i mars
Jag beställde en vara i mars, fick istället en påminnelse från Klarna att betala (med hot om att hamna hos kronofogden) efter en månad. Någon leverans av varan har jag inte sett än. Att Klarna som verkar vara ett seriöst företag inte kontrollerar företagen de medlar för är för mig obegriplig.
Jag beställde en vara från Bagendo den 6/2
Jag beställde en vara den 6/2. Idag den 13/4 fick jag meddelande att betala 75 kr i tull. Betalningen gick genom Klarna men de fick ingen kontakt med Bagendo och inte jag heller så Klarna avslutade det hela och tog bort fakturan. Jag skrev mejl och inget svar. Verkar vara en riktig bluffirma. Sämsta möjliga omdöme från mig.
Idag kom min beställning på…
Idag kom min beställning på överkast/filt som jag har väntat på i flera månader. Det jag fick hem var en liten miniatyrfilt på 60*60 cm. Detta lilla tygstycke har jag alltså betalt 399 kr + tull, samt att det har fraktats över halva jorden för att komma hit. Jag uppfattade det inte som om jag handlade från Kina när jag beställde. Antar att det inte är någon idé att kontakta företaget med tanke på de kommentarer jag läser här.
Jag har häller inte fått min…
Jag har häller inte fått min beställning som jag gjorde i februari.......Riktig dårligt ....
Som alla andra beställde jag via detta…
Som alla andra beställde jag via detta blufföretag, men inte fått några varor.
Hoppas klarna anmäler dem
Jag har också blivit utan vara som…
Jag har också blivit utan vara som beställdes från Bagendo i februari. Genom kontakt med Klarna har jag inte behövt betala för varan 499kr. Klarna har lovat mig att kontakta Bagendo, hittills har jag absolut inget att anmärka på den respons jag fått från Klarna.
Det verkar som om Bagendo är ett riktigt blufföretag. Usch och fy för sådana företag!!!!🥶🥶
Jag beställde av Bagendo en vara som…
Jag beställde av Bagendo en vara som heter Ultra Cleaner Pro den 16 febr. och har fått mail om att varan är på väg men det kommer ingen vara, jag var dum som betalade via Klarna 199 kronor men blev blåst på varan. Jag har försökt att få besked från Klarna om det är ett blufförtag men får inget svar där. Håppas fler läser omdömmet angående Bagendo.
Som så många andra här har inte varan…
Som så många andra här har inte varan anlänt. Beställd 12/2. Åtskilliga mail utan svar. Telefonnumret som anges (031) har ingen abonnent. Bluffare
. Vid spårning ser det likadant ut de senaste veckorna, leverans anges till 5/3 och nu är det 8 april!!
Ingen vara trots beställning i…
Ingen vara trots beställning i februari!!!!
16 mars folk jeg Mail at min…
16 mars folk jeg Mail at min beställning var på väg!Har ennå ikke mottatt noe!Har pauser betalning hos Klarna og sendt Mange Mail!Får ikke svar!Useriöst!
Håller med alla andra
Håller med alla andra. Beställde 15 februari. Varan har ännu inte kommit. När jag spårar varan verkar den fortfarande vara fast i Hongkong. Ska ALDRIG handla där igen. Värdelöst. Har pausat betalningen hos Klarna.
Butiken verkar anonym
Bagendo.com: Denna webbshop säljer billiga Ali-produkter. Butiken verkar anonym. Ägare är Sem Agterberg. Butiken ligger i Nederländerna, Felix Timmermanshove 27, postnummer 3437 BS i Nieuwegein. Tel.nr. 06-81248293. Och hans (holländska) handelskammare-nummer är 74822349
Var detta till hjälp?
Jag förstår att jag blivit blåst
Jag förstår att jag blivit blåst ! Väntat i två månader på min vara. När jag söker på spårning av ordern beklagar de förseningen där de beräknade att varan skulle komma i mitten av mars. Nu har de inte ens brytt sig om att uppdatera datumen längre! Hittade varan på Pinterest. Se upp!!!! Aldrig mer!
Varning -beställ inte!
Beställde en vara 14/2 fortfarande ingen leverans 31/3. Kommer inte i kontakt med företaget. Svarar inte på mail.
Hemsidan ser ut att vara ok och betalning via Klarna kändes betryggande. Bluff bild utan länk om 5 stjärnor på Trustpiolot. Nu har fakturan förfallit och Klarna vill ha sina pengar.
I slutet av april kom filten. Den var 60cm *60cm (!) Förtaget svarar fortfarande inte på mail. Varning!
Blufföretag
Blufföretag - Företagarens identitet
Bagendo.com
Adressuppgifter: Hemligt= okänd
E-postadress: känd men svarar inte
Handelskammarens nummer: Hemligt= okänd
Organisationsnummer: Hemligt= okänd
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.