Ännu ett "dropshipping"-företag som ljuger om sina frakttider. Det enda bra företag jag sett i Sverige som ägnar sig åt den här affärsmodellen är Migo.se (är ej associerad med dem). De varnar, fle... Se mere
Bagendo
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Se, hvad kunderne siger
OBS! Beställ inget från det här företaget. Ett bluff företag. Jag beställde en ansiktsrengörare för två veckor sedan men har fortfarande inte fått någon vara trots att man lovade att skicka den inom 2... Se mere
Oseriöst företag. Produkten som kom fram matchade inte vad jag beställde och deras kundtjänst vägrar svara trots flera försök att kontakta dom i över en månad. Handla absolut inte hos dessa lurendr... Se mere
Ett riktigt blufföetag...har mailat för att få hjälp med returblankett men det går inte att få tag på dom..har försökt på alla vis .....de hade skickat hälten av min order...går inte att använda...var... Se mere
Andre kiggede også på
Bagendo är ett STORT Blufföretag!!
Bagendo är ett STORT Blufföretag!!! Jag beställde varor och fick en annan vara värd 10 % av det jag betalade.
Det går inte få kontakt trots att jag sagt att jag ska Anmäla dom för berdrägeri !!!!!
VARNING FÖR DESSA BLUFFARE!!!!!
Bluff företag
Bluff företag. Beställde i Februari och har vid flertalet tillfällen mailat till dom utan att få svar. Efter nästan 3 månader kommer ett paket som först ska betalas 76 kr till PostNord med ett innehåll som skulle passa bättre i ett dockskåp än som tätningsspray som jag beställde.
Handla inte från detta företag dom verkar bara vilja lura folk på pengar.
Att Klarna samarbetar med ett sådant företag är för mig helt ofattbart.👎🤬
Handla inte från detta företag!!
Handla inte från detta företag!!! Lång väntetid, tullavgift, varorna motsvarar inte det man får se i bl.a. reklamen, ingen kontakt med företaget efter leverans. Ja, listan över missnöjet kan göras lång. Vi kommer ALDRIG mer att handla från dem.
Handla ALDRIG på detta blufföretag!!!
Handla ALDRIG på detta blufföretag!!!
Varan som beställdes skulle vara fraktfri, efter tre månader fick jag en faktura på tullavgift 79:-! Mailat dem säkert 10 ggr, tom frågat om de överhuvudtaget finns?
Aldrig ngt svar! Varan som till slut kom, var skrattretande, rena leksaken!
Har oxå kontaktat Klarna, trodde de bara hade med seriösa företag att göra!
Håll er borta från BAGENDO
Gjorde som många andra, beställde en vara fick hem helt fel. Går ej att få tag i företaget och Klarna kan inte hjälpa. Det va pengar i sjön som ej går att få tillbaka.
Så snälla,håll er borta från Bagendo
Precis som flera andra har jag gått på…
Precis som flera andra har jag gått på denna bluff. När jag kollar Bagendos hemsida efter momsregnr, telefonnr osv finns inget av detta - jag borde ha kollat detta innan såklart. Litade för mycket på att Bagendos avtal med pålitliga (???) betalpartners såsom Klarna m fl garanterar förväntad leveranskvalitet. Klarna har dragit min betalning som tidigare pausats, jag har nu krävt pengarna tillbaka av Klarna som marknadsför sig med 'Få först, betala sen'.
BLUFF FÖRETAG!!
Detta är ett företag vars hela affärsidé gå ut på att lura sina ”kunder” samt att vara helt okontaktbara.
Frustrationen när man upptäcker att man är så fatalt grundlurad är helt obeskrivlig...
Det märkliga är att KLARNA samarbetar med de här skojarna. Deras trovärdighet kan ju inte bli positiv av detta.
Inte nog med att man får fel varor i fel mängd (man får i regel endast en vara levererad i fel storlek, även om erbjudandet man nappar på är 1+1) man blir även tvungen att erlägga en summa för sakerna innan de levereras inom Sverige samt att det tar låååååååång tid innan de kommer, dvs om de kommer alls...
Nä, gå inte på BAGENDO’s bluffar.
AKTA ER FÖR DENNA BLUFF-FIRMA!
Om jag har beställt varor som jag vill…
Om jag har beställt varor som jag vill returnera men det inte går, anmäler det till klarna eftersom jag ännu inte har betalat för varorna. Får jag ändå betala?
Ngn som vet?
⚠️ Varning
⚠️ Varning ! detta är bluff företag beställ INTE !!
beställde själv för flera månader sedan utan leverans
detta via Klarna,utreds fortf. fattar inte att Klarna avslutar sitt samarbete med detta bluff företag
S.H Östersund
Ett bluff företag- Jag fick inte vad…
Ett bluff företag- Jag fick inte vad jag beställde.
Har mailat företaget utan svar.
Ett bluff företag
Ett bluff företag, beställ inte annars kommer ni att bli lurade på samma sätt som jag blev. Jag fick vänta 2,5 månader på beställningen och skrev flera mail till de utan svar. Sedan kom ett brev från Postnord om att jag måste betala moms och deklarationsavgift för att få min beställning. Jag gjorde det och då kom ett litet paket med halva beställningen från det bluff företaget Bagendo. Varan stämde inte med bekräftelsen och bilden, jag skrev till de men de svarade inte. Jag gick in på deras webbsida för att fylla på retur länken, men länkarna fungerar inte där. Så det går tyvärr inte att göra mer än att varna för det här företaget.
Dessvärre i det hela att Klarna Bank har avtal med ett sådant bluff företag, mycket märkligt tycker jag!!!
HydroJet munstycket
Har köpt ett HydroJet munstycket. Detta motsvarar inte reklamen på långa vägar!!
Som så många andra har jag blivit…
Som så många andra har jag blivit vilseförd av Bagendos reklam för filten. Efter flera mail som inte besvarats kontaktade jag Klarna som startade en utredning med företaget. Dom svarade inte Klarna heller och ärendet avslutades. Den kommer långt senare via posten efter att jag betalat tullavgiften.
Det är en dockfilt 60X60 cm som dom skickat! Jag har inte betalat o kommer så inte att göra men överväger en polisanmälan för bedrägeri. Har informerat Klarna som uppskattar återkoppling gällande företaget.
Bluff!!
Detta företaget är ett rent bluff företag. Efter några timmar på beställningsdagen 21/2-21 fick jag ett meddelande om att varorna var skickade. Har än idag (3/5) inte sett röken av beställningen och leveransnumret går inte att spåra. Svarar inte på mailen. Tror jag har skickat 50 mail. Tur man inte betalat något innan..Handla INTE HÄR!
Sakerna levererades ej
Sakerna levererades ej, företaget svarar ej på mail.
Bagendo är ett riktigt blufföretag som…
Bagendo är ett riktigt blufföretag som ger sken av att de skickar varor från Europa och det kommer sedan från Kina och då får man betala 4 kr i moms och 75 kr i expeditionsavgift till PostNord. Dom svarar aldrig på mail eller frågor via hemsidan. Konstigt att ett seriöst företag som Klarna samarbetar med ett sådant företag. Lyckligtvis så har Klarna pausat betalning för får man inga varor ska man heller inte betala för dem.
Klarna!!! säg upp samarbetet med Bagendo.
Beställde en Hydro Jet högtrycksspruta…
Beställde en Hydro Jet högtrycksspruta i början av mars och fick den den 29 april. Ett riktigt bedrägligt företag.
1. Finns i lager stod det. Ja, fast lagret var i Kina! Och det tog en j-a tid att få hit det.
2. 1+1 stod på säljsidan. Nej! Fick en som inte var komplett.
3. Gratis frakt. Nej! Jag fick betala tullavgift o skatt med 79kr. Gratis frakt är för mej att det levereras gratis hem till min dörr. Inget om detta stod på deras säljsida.
4. Mejlade företaget om detta. Inget svar från dem.
5. Ett av munstyckena saknades i förpackningen. Har mejlat företaget om detta. Inget svar än.
Har handlat genom Klarna. Få först och betala sen. Tänker inte betala förrän jag fått den saknade delen.
Fattar inte att Klarna kan samarbeta med detta så kallade företag.
Varning! Handla inte av Bagendo!
Något för Konsumentverket att ta tag i.
Ni gör falsk marknadsföring
Ni gör falsk marknadsföring! Jag köper 2 filtar av er för flera månaders sedan fått 1 och inte 2!! När filten kommer är den lika liten som en bebis kan ha den! Jag beställde stora filtar? King size? Nej inte ok vill ha pengarna tillbaka
Så besviken
Så besviken, väldigt lång leveranstid, inget svar från kundservice trots att jag mailat flera gånger.. beställde 2 fluffy blanket king size, fick hem en filt i normal storlek 😭 samma material och struktur som lotus filtarna på jysk! Kunde jag köpt där istället för billigare peng.. näe jag är jätte besviken!
Väntat på en elektrisk matberedare i…
Väntat på en elektrisk matberedare i månader får inget svar när jag mailat minst 10 ggr.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.