Ännu ett "dropshipping"-företag som ljuger om sina frakttider. Det enda bra företag jag sett i Sverige som ägnar sig åt den här affärsmodellen är Migo.se (är ej associerad med dem). De varnar, fle... Se mere
Bagendo
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Se, hvad kunderne siger
OBS! Beställ inget från det här företaget. Ett bluff företag. Jag beställde en ansiktsrengörare för två veckor sedan men har fortfarande inte fått någon vara trots att man lovade att skicka den inom 2... Se mere
Oseriöst företag. Produkten som kom fram matchade inte vad jag beställde och deras kundtjänst vägrar svara trots flera försök att kontakta dom i över en månad. Handla absolut inte hos dessa lurendr... Se mere
Ett riktigt blufföetag...har mailat för att få hjälp med returblankett men det går inte att få tag på dom..har försökt på alla vis .....de hade skickat hälten av min order...går inte att använda...var... Se mere
Andre kiggede også på
Gick på reklamen på fb..
Gick på bluffen med reklamen med expanderbar häck ”FunkyHedge” på Facebook, efter drygt 2 månader kom eländet! Fanns inget expanderbart och löven såg ut som urklippta plastpåsar..
Så jag gick in på deras hemsida och upptäckte att länken till formuläret för att göra reklamation ledde till en ”error 404”-sida…till råga på allt upptäckte jag även att dom fejkat sitt Trustpilot-omdöme! SUCK!! :(((
Bara bluff!
Bara bluff!! ☹️
Efter 2månader och betalt tull 77 kr kom skräpet!
Stämde inte det minsta med bild o beskrivning jag fått.
Aldrig MER!!
Köp ej
Köp ej! Samma erfarenhet som personer nedan. Lång leveranstid, tullavgift och ett skämt till produkt.
Håller med alla andra här nedan som…
Håller med alla andra här nedan som gett dåligt omdöme på företaget. Sjukt dåligt och falsk marknadsföring. Känner mig lurad.
Har mailat dem tre gånger men inte fått ett enda svar. Köp inte härifrån. Hade beställt en vikbar tvättmaskin men fick bara en motor.
Botten
Handlar aldrig här för det tar en låååång tid att varan kommer och dessutom tull avgift!
Detta s.k företag
Detta s.k. Företag är det mest oseriösa jag har träffat på. Jag vill påstå att det är rena bluffen. Beställ aldrig något där
Bluff
Bluff! Väntat i tre månader på en beställning och fick betala extra till tull och när den väl kom var det det sämsta jag sett någonsin. Har försökt kontakta dom flera ggr men inget svar.
bluff företag levereras kom aldrig
Bagendo-Helt frånvarande företag
Beställde 1+1 variabel grönskande skärmvägg. Fick 5 st små skivor med gröna blad.
Leverans efter mer än 5 veckor från Kina. Extra kostnad för tull!
Betalning via Klarna gav trygghet.
Köper aldrig mer från Bagendo.
Bluffföretag
Bluffföretag! Skrivit till dom under 3 månader och inte ett svar! ”Svarar inom 24” säger dom..bluff!!
DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT ‼️‼️‼️
DÅLIGT DÅLIGT DÅLIGT ‼️‼️‼️
Väntade 3 månader mejlade minst 3 gånger ingen svar till slut kom min beställning MEN DET VAR INTE SAMMA VARA som jag beställde 👎🏻👎🏻🤢🤢
Så snälla köp INTE därifrån ‼️‼️‼️
Fruktansvärt att sådana här företag…
Fruktansvärt att sådana här företag finns. Beställt en vara i mars fort inte mottagit något ( juni) får bestrida med klarna ang bet. Mailat bagendo 5 ggr utan svar! Betäll ej från dessa!
Ren stöld!
Ren stöld!
Det du beställer skickas ej.
Efter 2 mån kommer en skitsak istället.
Går ej att få kontakt med företaget.
Du som upplever detsamma, polisanmäl!
Svarar inte på mail efter fem mail
Svarar inte på mail efter fem mail, inget svar! Har gått mer än två månader efter beställning!
REKOMMENDERAS INTE!!!
REKOMMENDERAS INTE!!!
Inser att jag inte är ensam med att bli blåst av denna hemma hemsida. Produkten jag fick hem efter 2,5 månad var inte alls det jag beställde. Bluff och båg för hela slanten. Nu har jag en match att gå med Klarna för att få bort fakturan.
Då var denna saga slut
Då var denna saga slut, fakturan är borttagen, Klarna förstod kanske till slut, jag vet inte vad som gjorde att det löste sig... Men nu har jag lärt mig en läxa och kommer inte att handla på nätet lika lättvindligt som hittills. Det finns ju massor av liknande sidor och kanske står samma personer bakom, vad vet jag....synd bara att inte Klarna tar avstånd från samarbete med dessa......helt obegripligt...
Bedragare!
Leveranstid på 2,5 månader och produkten som kom fram var inte alls det som jag beställde. Skulle avråda starkt från att handla härifrån!
Fake side
Fake side
Hoppas att ingen som shoppa produkter från igen !!!!!!!!!
Fake. Fake fake
Hoppas verkligen ingen handlar av detta…
Hoppas verkligen ingen handlar av detta företag och blir så himla dragen vid näsan som jag blev!
Produkten motsvarar inte den jag skickat efter. Tog 2 månader att få. Ni kan ju tänka er vad det gjorde med mitt Klarna-konto. AB Buffelåbåg!
Fyyyy faaaaan....min vara som jag…
Fyyyy faaaaan....min vara som jag beställt och betalat.
Kontaktat företaget! Och Klarna
Vad gör man?
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.