Super produkter og super service  Jeg har i gave fået fem skåle inde fra bagebiksen desværre var det ene låg gået lidt i stykker men da jeg ringede derind i går fik jeg den sødeste mand i røret og h... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Gammelbrovej 4, 6100, Haderslev, Danmark
- info@bagebixen.dk
- bagebixen.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig ekspedition og super…
Hurtig ekspedition og super kundeservice😊. Havde en mindre udfordring med et produkt - skrev til kundeservice og inden for 24 timer var det rettet. Så de bedste anbefalinger herfra🙌🏻.
Super effektive
Bestilte varer d. 4. dec. og modtog hele herligheden dagen efter. Dette var min anden sending og akkurat som sidst var alt i skønneste orden og lynhurtigt leveret. Er helt givet jeg handler der igen, såvel som jeg klart kan anbefale dem til andre.
Klar parat bag!
Super oplevelse :-)
De har det hele på lager og mega hurtig levering.
Da jeg et par timer efter spurgte om jeg kunne tilføje noget til ordren, var svaret "Ja, selvfølgelig"
Det blev betalt på Mobilepay og fungerede perfekt.
Fantastisk service og medarbejdere!
Fantastisk service og medarbejdere!
Jeg er ny relativ ny kunde, har beztil nogle gange, en gang havde jeg glemt at tilføje flutes basis og ringede til bagebixen, her fik jeg fat i Tina, som gav mig gratis fragt på den ekstra forsendelse.
Sidst jeg modtog en ordre, havde transportfirmaet være for hårde ved min pakke og flere varer var desværre smadret, fik fat i Louise fra kundeservice som straks tilbud at sende nye, god stil og hurtig levering hos bagebixen.dk
Kan KUN anbefales!

God kvalitet.
God kvalitet.
gode produkter til en rimelig pris.
Synes dog i skal stoppe samarbejdet med postNord, de har ikke styr på noget som helst. fik SMS om at min pakke var leveret, men pakkeboksen var tom, de ville undersøge sagen og vende tilbage torsdag eller fredag, har ikke hørt fra dem siden, søndag går jeg ind på track og trace, der står der at pakken er leveret i en anden by, køre så derover og får min pakke udleveret, 2 dage mere og pakken var sendt retur :-(
Super fin service!
Super fin service!
Mistede en pakke i PostNordudlevering. Modtog med succes en ny pakke efter 3 dage. Fint produkt!
Sådan et firma vil jeg gerne handle med igen.

Rigtig gode vare
Rigtig gode vare, og skulle der ske en lille svipser, så for man en super samt yderst venlig service.
Jeg kan, igen igen, kun varmt anbefale Bagebixen.
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering.👍🏻
Favoritten
Gode priser, bredt udvalg, altid lynhurtig levering og er der sket en fejl rettes det op med det samme - super god kundeservice 💪🏼Min absolutte ynglings shop, når jeg skal handle ind til at bage 🥰
Fantastik
Fantastik, leveret hurtig, og det var hvad jeg havde bestilt
Forkert produkt
Jeg søgte på chokolade, hvor et ikke chokolade-produkt kom frem først. Det lignede på billedet den chokolade jeg købte sidst, som var chokoladeknapper, som rent faktisk var chokolade. Jeg vidste ikke, at der blev produceret "teknisk set ikke chokolade"-produkter, som hedder noget med chokolade (non temp chokolade) og som er det første produkt, der kommer frem ved en "chokolade"-søgning.
Bagebixen vil ikke tage produktet retur, selvom det er lufttæt pakket og uåbnet.
Jeg er uforstående overfor at de er i tvivl om produktets kvalitet i uåbnet tilstand, når jeg ikke kan tillade mig at være det.
Jeg synes, alle skal være bekendt med at non temp chokolade ikke er chokolade, og lad være med at køb det, hvis i faktisk vil have et ordenligt produkt.

Besvarelse fra BageBixen.dk
Hurtig levering og fantastisk kundeservice
Hurtig levering og super god kundeservice! Jeg havde spørgsmål om hvad jeg skulle bestille og hvor meget og fik et rigtig fint svar retur!
Meget tilfreds!
Handler her gerne igen
Jeg fik endelig bestilt noget, som jeg havde kigget på længe. Det gik nemt, da hjemmesiden er ret let at overskue.
Betaling og levering gik fint.
Handler helt sikkert igen hos bagebixen.
Anbefales herfra
Hurtig levering og varerne pakket godt og sikkert. Kan klart anbefales
Dejlig nemt at finde hvad du har brug…
Dejlig nemt at finde hvad du har brug for. God service og meget hurtig forsendelse 😊 man får bare lyst til at proope mere i kurve med alt det udvalg
Mega god service
Mega god service. Hurtigt svar fra kundeservice om en gave, der hastede, og den blev afsendt med det samme og nåede frem:)
Hurtig svar på bestilling og hurtigt…
Hurtig svar på bestilling og hurtigt levering
Fejlkøbte en bageform
Fejlkøbte en bageform. Fuldstændig problemfri proces at få pengene retur. De kom i løbet af få dage. Her kommer jeg til at handle igen.