BageBixen.dk Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 94 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte de super gode produkter og det brede udvalg, der dækker alle bagebehov. Mange roser den lynhurtige levering, hvor varer ofte ankommer dagen efter bestilling. Forbrugerne værdsætter især den effektive service, hurtige ekspedition og hjælpsomme respons, hvilket sikrer en nem og problemfri handel. Dog har nogle kunder oplevet problemer med produktkvaliteten, såsom varer der var beskadigede ved ankomst, defekte produkter eller misvisende beskrivelser. Selvom virksomheden ofte reagerer hurtigt og sender erstatninger, nævner enkelte forbrugere, at varer ikke altid lever op til forventningerne, selv efter ombytning, eller at mængden ikke stemmer overens med det angivne.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen positiv, idet mange roser det store udvalg, gode priser og den hurtige... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver den hurtige... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den hurtige ekspedition og levering, ofte... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten, hvor mange roser gode varer, høj kvalitet og friske råvarer,... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer, og mange fremhæver den nemme bestillingsproces og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Super produkter og super service  Jeg har i gave fået fem skåle inde fra bagebiksen desværre var det ene låg gået lidt i stykker men da jeg ringede derind i går fik jeg den sødeste mand i røret og h... Se mere

Hurtig afsendelse af varer.. Super god kundeservice når PostNord kører deres eget show. Lynhurtig afsendelse igen, så min søn kan få en endnu bedre fødselsdag! Tak for hjælpen!

Super service. Kvalitetsprodukter til gode priser. Modtog én gang en bestilling hvor en pose med chokolade ikke havde været ordentligt forseglet fra fabrikken af. Bagebixen sendte straks en ny p... Se mere

Jeg havde i sidste sekund funden løsningen, på hvordan mine kager skulle præsenteres og skyndte mig at bestille et kagestativ. Jeg ringede også efterfølgende til BageBixen, for at sikre mig en hurti... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

4,8

Hurtig ekspedition og super…

Hurtig ekspedition og super kundeservice😊. Havde en mindre udfordring med et produkt - skrev til kundeservice og inden for 24 timer var det rettet. Så de bedste anbefalinger herfra🙌🏻.

27. november 2024

Super effektive

Bestilte varer d. 4. dec. og modtog hele herligheden dagen efter. Dette var min anden sending og akkurat som sidst var alt i skønneste orden og lynhurtigt leveret. Er helt givet jeg handler der igen, såvel som jeg klart kan anbefale dem til andre.

5. december 2024

Klar parat bag!

Super oplevelse :-)
De har det hele på lager og mega hurtig levering.
Da jeg et par timer efter spurgte om jeg kunne tilføje noget til ordren, var svaret "Ja, selvfølgelig"
Det blev betalt på Mobilepay og fungerede perfekt.

27. november 2024

Fantastisk service og medarbejdere!

Fantastisk service og medarbejdere!
Jeg er ny relativ ny kunde, har beztil nogle gange, en gang havde jeg glemt at tilføje flutes basis og ringede til bagebixen, her fik jeg fat i Tina, som gav mig gratis fragt på den ekstra forsendelse.
Sidst jeg modtog en ordre, havde transportfirmaet være for hårde ved min pakke og flere varer var desværre smadret, fik fat i Louise fra kundeservice som straks tilbud at sende nye, god stil og hurtig levering hos bagebixen.dk
Kan KUN anbefales!

4. december 2024

Hej Lasse,

Mange tak for dine rosende ord - de er hermed givet videre til resten af teamet :-)

God kvalitet.

God kvalitet.
gode produkter til en rimelig pris.
Synes dog i skal stoppe samarbejdet med postNord, de har ikke styr på noget som helst. fik SMS om at min pakke var leveret, men pakkeboksen var tom, de ville undersøge sagen og vende tilbage torsdag eller fredag, har ikke hørt fra dem siden, søndag går jeg ind på track og trace, der står der at pakken er leveret i en anden by, køre så derover og får min pakke udleveret, 2 dage mere og pakken var sendt retur :-(

10. november 2024

Super fin service!

Super fin service!
Mistede en pakke i PostNordudlevering. Modtog med succes en ny pakke efter 3 dage. Fint produkt!
Sådan et firma vil jeg gerne handle med igen.

8. oktober 2024

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse :-)

Dejligt at høre kundeservice fik hjulpet dig hurtigt videre, da pakken blev væk.

Rigtig gode vare

Rigtig gode vare, og skulle der ske en lille svipser, så for man en super samt yderst venlig service.

Jeg kan, igen igen, kun varmt anbefale Bagebixen.

23. september 2024

Favoritten

Gode priser, bredt udvalg, altid lynhurtig levering og er der sket en fejl rettes det op med det samme - super god kundeservice 💪🏼Min absolutte ynglings shop, når jeg skal handle ind til at bage 🥰

4. september 2024

Forkert produkt

Jeg søgte på chokolade, hvor et ikke chokolade-produkt kom frem først. Det lignede på billedet den chokolade jeg købte sidst, som var chokoladeknapper, som rent faktisk var chokolade. Jeg vidste ikke, at der blev produceret "teknisk set ikke chokolade"-produkter, som hedder noget med chokolade (non temp chokolade) og som er det første produkt, der kommer frem ved en "chokolade"-søgning.

Bagebixen vil ikke tage produktet retur, selvom det er lufttæt pakket og uåbnet.

Jeg er uforstående overfor at de er i tvivl om produktets kvalitet i uåbnet tilstand, når jeg ikke kan tillade mig at være det.

Jeg synes, alle skal være bekendt med at non temp chokolade ikke er chokolade, og lad være med at køb det, hvis i faktisk vil have et ordenligt produkt.

17. juli 2024

Hej Jeppe,

Vi er kede af at høre, du ikke er tilfreds med din oplevelse. Vi står dog 100% på mål for vores principper omkring fødevaresikkerhed. Derfor hjælper det heller ikke at true med at smutte over til konkurrenterne, for at få sin uretmæssige vilje. Vores (andre) kunders fødevaresikkerhed er simpelthen det vigtigste i denne sag.

Det er et lovkrav fra myndighederne at vi skal have fuld sporbarhed på alle fødevarer.

Som du selv kort er inde på, så har du ikke læst hvad du købte. Vi skriver hverken i overskrift eller varetekst at det er chokolade, tværtimod skiver vi at det "teknisk set slet ikke er en chokolade" allerede i første linje.

Nontemp er et meget populært produkt, som bruges i stort set alle bagerier, så at kalde det "skrald" er måske lidt overdrevet :-)