Bagdøren Anmeldelser 7

2,3

2,3

Under middel

Nok sidste besøg

Det er meget sjældent at jeg giver dårlige anmeldelser. Men her må komme en.
Jeg ringede kl 17.20 og bestilte en enkelt flæskestegssandwich til kl 18.00
Da jeg ankommer for at hente den, får jeg af vide at ovnen har været i stykker, så der vil gå 5 min. 5 minutter bliver til 20 minutter og jeg får min mad. Jeg glæder mig til at komme hjem og få en god flæskestegssandwich, men må konstatere at jeg ikke er sikker på at de har fået gang i ovnen igen, fordi den er pænt kold. Nå men udover det, så er kødet tørt og der er ikke en eneste svær i sandwichen og hvad er en flæskestegssandwich uden flæskesvær? Nu er det 2 ud af 2 gange jeg er møg skuffet over Bagdøren.

9. september 2021

Kold burger og slatne pomfritter

Kold burger og slatne pomfritter.

Desværre var maden kold, bøffen helt rød og pomfritterne havde slet ikke fået nok. Det skal siges, at transporten for maden var 2-3 minutter.

3. november 2019

Bagdøren leverer dårlige burgere gang…

Bagdøren leverer dårlige burgere gang på gang. De er for saltede og kødet er ikke særligt saftigt, og ofte halvkoldt. Guacamolen smager meget surt og burgeren er også ofte kold. I dag fik jeg endnu engang en sådan dårlig burger. Jeg har ikke lyst til at tage på café Alma længere med den kvalitet.

3. august 2018

Skuffende og alt for mange fejl

Øv øv - havde idag bestilt to old-fashioned burger menu !! Begge uden løg og jalapenos !! De kom desværre begge dele på burgers !!! Øv øv, det er jo omsonst, at have et kommentarfelt til ændringer eller tilføjelser - når disse ikke bliver fulgt :-(( ! Selv på bon’en, som sad klæbet på posen stod det “UDEN” !! Iøvrigt snød Bagdøren mig lige 15 kr !! Jeg havde tilkøbt en ekstra dip og fik kun de to jeg i forvejen havde betalt for i menuen !! Burgerne var idag også noget svampede og gummiagtige og smagte ikke særlig godt !! Har ellers været glad for deres burgers tidligere - men app’en bliver slettet NU !! Det er godtnok ærgerligt :-(

18. maj 2018

Uacceptabel oplevelse

Jeg har bestilt burgere fra bagdøren flere gange, og er desværre blevet skuffet hvergang. Her til aften fik jeg lov at vente i 25 minuttere længere tid end aftalt, og da jeg kom hjem var min burger iskold og totalt uspiselig, bøffen var tør og brødet vådt og klamt. Jeg ringede efterfølgende for at give ekspedienten besked om min dårlige oplevelse, så hun kunne videre give det til kokken. Her blev telefonen taget hvorefter den blev lagt på bordet med beskeden "hæng lige på i 2 sekunder". Jeg blev så ikke efterfølgende "samlet op" og ente med at lægge på 7 minutter efter.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse.

10. februar 2017

Altid skuffende

Har utallige gange givet Cafe Almas Bagdøren en chance, men bliver desværre altid skuffet. Ofte er kødbollerne rå, bøffen sort uden på, men rød indeni og en enkelt gang fandt min dengang et årige søn et stort stykke plastisk i en gullasch. En enkelt gang har jeg fået pengene tilbage, men ellers er jeg blot gået derfra med en bemærkning om, at min oplevelse ville blive givet videre til kokken.

27. maj 2014

Er dette din virksomhed?