Rigtig god mad med gode råvare, flot restaurant og pæne toiletter Men west coast hiphop som relativt højt stemnings musik ødelægger stemningen og man vil bare gerne videre.. maden er rigtig god!

God oplevelse, god mad. Vi var fire mennesker der blev mætte for cirka 1200 kr, så rimelige priser også. Ikke til fem stjerner, men jeg synes alligevel mange af de anmeldelser der pt er i gruppen her... Se mere

Til leder/køkkenchef/kok. Vi var et par småsultne halvgamle rødder, der skulle spise før vores film i Empire. Den smilende servitrice talte kun engelsk, og var derfor ikke i stand til at forklar... Se mere

Dyre men dejlige pizzaer: tynde sprøde med lækkert fyld. De ankommer en ad gangen, så alle ved bordet kan smage, inden den næste nylavede pizza er klar. Vi valgte at drikke deres bobler, La Matta... Se mere

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

har været der 3 gange ...

har været der 3 gange ...
Har nydt det hver gang..
Tjenerne snakker ikke dansk men er meeeget venlige !!
kvaliteten på maden er HØJ og gode nuancer i smagen. Prisen er i den liiidt højere ende men det værd !!
Vil se frem til et 4 besøg ....

8. oktober 2017

UCCAEPTABELT DÅRLIGT SERVICE!!

UCCAEPTABELT DÅRLIGT SERVICE!!!
Forsinket levering af mad, uhøflighed af managere, og man går derfra skuffet selvom der var blevet betalt et beløb på +3500kr.
Vi var der den 04-10-17, med nogle venner fra London af, som fik et meget dårligt indtryk af servicen i den restaurant, og det var meget pinligt for mig, der det IKKE var meningen at de skulle have sådan en oplevelse!!

7. oktober 2017

Dårlig stil Bæst!

Vi fik virkelig lækker mad, ingen beklagelser der!
Men da vi så havde spist, fik vi 20 min til at drikke resten af den flaske vin, vi havde købt. Da vi så ville have mere at drikke, blev vi smidt væk fra vores bord udenfor (med tilbud om at sidde indenfor), men vi ville gerne have nydt en drink eller en kop kaffe ude i det gode vejr.

Virkelig dårlig service, da der ikke fra start, var tidsbegrænsning på bordet (og vi desuden max havde været der i 2 timer).

12. august 2017

Dårlig betjening og mad

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.... Tjenerne var mega arrogante og ville ikke give os den mad vi ville bestille. Vi ville alle have pizzaer da vi havde hørt at de skulle være gode, men det måtte vi ikke da tjenerne syntes at det var for besværligt, så vi måtte dele et par i stedet og bestille noget andet mad ved siden af, da tjenerne decideret nægtede at lave pizzaer til os alle. Pizzaerne havde de så skåret ud i for få stykker, så vi bad om en kniv til at skære flere stykker så alle kunne få et stykke, men heller ikke det måtte vi få. De mente igen, at det ville være for besværligt og spild af tid for dem... Vi følte os virkelig i vejen og uvelkomne. Alle tjenere var vildt arrogante og virkede konstant fornærmede og lyttede ikke når vi prøvede at komme i kontakt med dem.
Selve maden var kedelig og slet ikke alle pengene værd. Jeg foretrækker hellere færdigretter fra netto fremfor deres mad.
Derudover var der intet hyggeligt over restauranten. Musikken var alt for høj og sangene var meget mærkelige. Det er ikke særlig fedt at man ikke engang kan snakke med dem man spiser sammen med, fordi en eller anden sang med en tysk kvinde der skriger, overdøver alt man siger. Og når alle tjenerne samtidigt går rundt og ser pisse sure ud, er det svært at holde humøret oppe.
Alt i alt: Virkelig skuffende oplevelse. Jeg skal aldrig spise der igen og anbefaler på ingen måder dette sted til andre.

16. juli 2017

Arrogant betjening!

Utrolig god pizza! Men så er det også sagt.
Vi følte os simpelthen i vejen, selv om vi havde bestilt bord.
Arrogant tjener, og vi måtte kæmpe for at gå deres opmærksomhed og derefter måtte vi vente på at gå deg las vin, vi kæmpede for at bestille - for efterfølgende at finde ud af, at de havde bon'net os for et glas for meget.
Ikke et sted, jeg vil anbefale til andre!

9. juli 2017

Virkeligt for dårligt!!!

Min bror havde fødselsdag og vi var 7 mennesker på bæst for at fejre det. Min bror havde bestilt bord, og vi blev informeret om, at dette betød, at vi havde bordet i 2 timer.
Dette synes vi var masser af tid.
Vi bestilte alle store bæst, og bestilte løbende, vin, øl og vand. Vi fandt så hurtigt ud af at bæsts personale ikke kan levere varen. Ved store bæst er der en del retter, man skal igennem, og efter 2 timer og 40 min fik vi serveret desserten, som var sidste ret.
Min bror lagde mange penge den aften, alligevel har personalet den frækhed, at komme over klage og sige at vi ikke har holdt vores del af aftalen, når vi sidder her efter 40min overtid. kan vi ikke se alle de mennesker der ventet på vores bord?
Jeg bliver helt paf og beder tjeneren om, at kigge på bordet, hvor en anden tjener er ved at servere vores dessert. Jeg informere hende også om, at vi flere gange ventede over 20 min på næste ret, hvilket ikke er holdbart når man samtidigt vil have folk hurtigt ud.
Hun spurgte så om vi synes, de havde været for langsomme med at servere... øh ja? Det har I... når I kommer og smider os ud, fordi I ikke kan levere varen... Spiser der aldrig igen!

4. juli 2017

Kære Bæst 😊

Kære Bæst 😊

Min kæreste og jeg havde 2-års-dag igår den 11/5 og i den anledning havde vi bestemt os for at booke bord hos jer. Det blev igen en uforglemmelig oplevelse - vi elsker bare jeres mad, jeres fantastiske betjening, atmosfæren og den kærlighed vi ved at I alle byder ind. Tak fordi I igen leverede en helt igennem sublim oplevelse. Er sikker på, at I kommer til at se os igen snart. TAK 😘👍😜🌹

Billy & Gorm

12. maj 2017

God udgangspunkt,og koncept,men de kan ikke levere varen.

Ideen, stedet og placeringen er god. Konceptet er der. Råvarerne er i den høje ende af kvalitetsskalaen. Tjenerne virkede syntetisk, og mange talte ikke dansk, men de leverede fejlfrit.
Men som en amatør maler, med de bedste pensler, farver lærred og en kanon ide over noget, som skal males ; uden de rigtige teknikker, og dygtighed til at kombinere farvene, ender maleriet i en kaotisk forvirring.
Jeg er overrasket over Bæst er vurderet til at være blandt de 10 bedste pizzasteder på; ikke mindst PLANETEN.
Super gode råvarer har ofret deres liv for ingeting. Som man siger i Danmark, i går har vi været der to gange .....første og sidst - desværre .

25. marts 2017

Ikke tilfreds

Ringer for at bestille bord, hvilket ikke er muligt, men da vi kun er to, siger de at vi bare kan komme, da der er plads. Det er der så ikke, og "stopper" så her. Alternativt kunne man jo have foreslået, hvor længe der evt. ville gå, før der ville blive ledigt, og evt. operere med ventelister, som man skriver sig på når man møder op, og derefter inden for 30 min. bliver ringet op, hvis der er noget ledigt.

27. august 2016

En flad fornemmelse

Havde højere forventninger end Bæst kunne indfrie. De har som bekendt deres eget charuteri, er brød nørder og har en bæredygtig ideologi, hvilket trækker op, men spiser der ikke igen. Der er for meget hype om stedet i forhold til smagen.

18. juli 2016

Hvem tror Bæst at de er?

Søndag sen eftermiddag. Har været i biffen og vil gerne afslutte med en anderledes italiensk middag på Bæst. Vi sætter os ude, dejligt vejr og jeg tænder en cigaret: I må ikke ryge her. Fint jeg sætter mig over foran Empire. Vejret er godt og man kan spise ude. Vi tjekker lige inden døre. Fire tjenere på rad og række, nærmest nedstirrer os. Der er ingen kunder, men meget høj Abba-musik. Henvender os til tjeneren og beslutter at vi gerne vil sidde ude: Det kan I godt, men bliver vejret dårligt, skal I ikke regne med at kunne komme inden for.
Farvel og tak og så gik vi ned på Sebastopol, hvor maden altid er dejlig og tjenerne er søde, venlige og til for deres kunder.
Bæst - ja - det er hvad du er!

27. juni 2016

Ikke mæt

Efter et besøg med 5 venner idag, går jeg fra BÆST med blandede følelser. Smagen fra al det mad vi fil serveret, var rigtig god, men der var ikke i nærheden af nok, vi bestille den store BÆST:

1. Ret: tapas, lækkert med brød. Fin start
2. Ret: 6 asparges - 1 til hver (😳)
3. Ret: en pizza slice pr mand, fra en pizza på
Børnepizza størrelse
4. Ret: en båd mozzarella og trøffel kompot
5. Ret: en pizzaslice til i samme dimensioner
6. Ret: et stykke kød der mindede mest om et stykke stegt flæsk der ikke var stægt.

Alle retter smagte som sagt rigtig fint - men når vi sidder 6 X mand på min 85kg, så var aftenens bedste oplevelse altså at slutte af på nærmeste kebabhus for at få stillet sin sult.

28. maj 2016

God mad, men personalet presser citronen..

Vi var tre afsted i torsdags og blev serviceret af en engelsk talende kvinde som nærmest fløj rundt om vores bord hele tiden og stressede os. Vi havde fået st vide vi havde bordet til kl 20, hvilket var ok.
Jeg havde ikke engang noget at sidde mig ned før hun kom og spurgte om vi ville have vand. Og kl 19:40 havde vi betalt og skulle alle sammen på toilettet og da der kun var et toilet blev da andre ved bordet, vi havde jo bordet til kl 20, men hun kom hele tiden hen og stod bare og vågede over vores bord..
Hun var alt alt alt for meget på til min smag.

28. september 2015

Vi fik aldrig bestilt

En almindelig tirsdag aften ved 21 tiden beslutter vi at prøve at spise på Bæst.
Ankommer og får anvist to pladser i midten at et højt 6 mandsbord.
Sidder 5-10 minutter og kigger menukortet igennem og beslutter os. Intet sker, og jeg går på toilettet. Kommer tilbage efter yderligere 10 minutter, og min mand har siddet og set personale rydde bordet ved siden af os af, og gå og tale hyggeligt med hinanden.
Venter yderligere 5 minutter uden at så meget som fornemme at 'nogen' var klar over vi var der.
Så er det jeg er blevet for gammel og erfaren til at ville lægge penge sådan et sted, hvor an ikke engang kommer og tager imod bestilling af drikkevarer.
Beklager, men vi tog vores gode tøj og gik - kun stoppet af en undrende tjener, der ikke forstod hvorfor, for 'jeg var jo på vej'

28. juli 2015

god oplevelse

Vi spiste en onsdag aften på Bæst. ALLE borde var optaget, så godt at vi havde bestilt. Vi prøvede lille bæst, som slet ikke var særlig lille. Rigeligt med mad der mættede, næsten for meget. En masse små retter, så vi fik prøvede en masse. Noget var rigtig godt andet måske ikke helt min smag. Min veninden var glad for nogle af de retter som jeg måske ikke var så vilde med. Alt var dog veltilberedt og meget smagfuldt.

18. juni 2015