Badoo Det er da kun en penge maskine nu, har været der for ca 10 år siden der var det et god sted du skal betale for for alt ikke okay
Hvad respons angår er Badoo MAKS det bedste.. hvorimod dating.dk er da så rådent! Mht til betaling har jeg aldrig oplevet at blive snydt dog hvis man ikke får læst at med automatisk optankning af po... Se mere
Burde ikke være tilladt at drive virksomhed ved at bedrage kunder.? Helt utroligt ringe kundeservice, som ikke svare på nogen henvendelser? Jeg vil gerne vide hvorfor de har lukket min konto ned.... Se mere
Så kom pengene tilbage. Efter indsigelse til banken kom de, men det hjælper ikke at gå til politiet da man selv har givet dem adgang, men når man læser anmeldelserne herinde kan man godt se at det er... Se mere
Sindssyg dårlig hjemmeside
Sindssyg dårlig hjemmeside.
Den virker ikke når man skal oprette sig. Har prøvet nu 15 gangen. Det kommer aldrig til at virke med at få oprettet sig på den side.
Hold jer væk
Fup og svindel
Falske profiler som slettes eller ikke svarer når man har skrevet i noget tid
Skal betale 110kr for at skrive til én…
Skal betale 110kr for at skrive til én person. Skamløst!
Stjæler forsat fra min konto selvom alt…
Stjæler forsat fra min konto selvom alt skulle være afmeldt. Har fået bekræftelse på der ikke skulle trækkes mere. Næste skridt er at anmelde dem til Politiet.
Det er let at komme igang med Badoo men…
Det er let at komme igang med Badoo men det er meget svært kommer ud. De trække penger hele tiden og forlænge dit abonnement uden at siger noget. Det er meget svært at stoppe abonnement, da det står ingen oplysninger om det på deres hjemmeside.
Hold fingerne væk far dem.
Burde ikke være tilladt at drive…
Burde ikke være tilladt at drive virksomhed ved at bedrage kunder.?
Helt utroligt ringe kundeservice, som ikke svare på nogen henvendelser?
Jeg vil gerne vide hvorfor de har lukket min konto ned. Der er betalt og ingen reaktion på flere henvendelser... ?
Så en klar mit råd er find en mere seriøs dating site... kundeservice er lig med ikke eksisterende. Håber at Kontant, Spigelhauer fra Tv2 eller anden tv medie vil afdække deres bedrageri.
Hæver af og til penge inde på min konto…
Hæver af og til penge inde på min konto selvom der er afmeldt.
Har skrevet til dem men intet brugbart får man.
Var heldig
Var heldig, fik pengene retur.
I deres betingelser står der bl.a.:
Once you have paid for any premium services, you have the right to cancel and be reimbursed for all payments received within 14 days. If you wish to cancel please let us know via Feedback Page. Please note that if you choose to download any of the Content which forms part of any paid for service within the 14 day period, you may lose this right. After the 14 days have expired, the paid for services are non-refundable.
Da jeg en dag klikkede ind på siden, kunne se, at jeg var blevet Premium Bruger. Det viste sig, at jeg var blevet trukket for 999kr for et livsvarigt medlemskab, som jeg ikke havde bedt om. Jeg forlangte at få beløbet retur, med henvisning til ovenstående, men fik at vide, at det kunne jeg ikke, da rettigheden var taget i brug.
Heldigvis havde jeg betalt gennem Paypal og klagede dertil, og for at gøre historien kort, kunne de trække beløbet tilbage, da firmaet ikke kunne redegøre tilfredsstillende for grunden til afvisningen..
Jeg råder andre brugere til at betale med mobilepay, så kan badoo ikke trække penge vilkårligt, og man kan købe en uge for 20kr. for at konstatere, at der ikke er noget nyt...
Jeg er bare en i flokken.
Jeg er bare en i flokken.
De trækker penge man ikke har givet tilladelse til.
Skriver 16 kr for super kræfter men trak 1000 kr som man ikke kan få.tilbage fordi det er abbononent.
Ved køb af Coins trækker de 270 kr x2 på kontoen det er så korrupt.
Under mig hvordan helv*de de kan få lov til at drive online forretning!
Hold øje med alle indstillinger og få slettet ALT fra badoo med en fart
"stjæler" penge fra en slettet profil og mener at vilkårene hvor man ikke kan få penge retur gør sig gældende.
Et halvt år efter profilen er slettet bliver der hævet penge fra et løbende premium abonnement. Så langt så godt, vi skriver til kundeservice og siger vi vil gøre brug af 14 dages fortrydelsesret som de skriver der er på premium services. Det nægter se dog da de ikke gør det på indhold der bliver downloadet og taget i brug med det samme. Så langt så godt og egentlig fair nok hvis så servicen var taget i brug.
Der er dog nogle spørgsmål vi prøver at få afklaret pt. uden held. Indtil videre små 7 dages ventetid på et svar. Alt andet har de kunne svare på indenfor en dag. Så derfor kommer spørgsmålene her til offentligt skue.
Hvordan kan det lade sig gøre at downloade indhold fra en profil der har været slettet i et halvt år?
Hvorfor beholder i oplysninger på en profil, heriblandt betalings oplysninger når man beder om at få bruger og data slettet? (der er ikke tale om bero eller lignende men decideret slettet)
I vilkårene fremgår det at man kan bruge 14 dages fortrydelsesret på badoo premium services, hvilket services er det i tilbyder hvor det kan lade sig gøre?
de blukker dig for penge men de svare…
de blukker dig for penge men de svare ikke og de er ansatte og de er ikke ægte de kommer bare på og skriver de vil skrive med dig men svare ikke nå de bliver spurt om noget så spild ikke jeres penge eller tid og liv på siden de er rent til grin og fuskere
Værste side
Værste side, de trak 900 kr uden at spørge og de har gjort sådan at jeg ik ka slette min konto, har bedt dem via mail 4 gange om at slette men de er skide ligeglade..
For dyrt med spam-profiler
Det er rimeligt ærgerligt at man skal købe relativt dyre point for at indlede kontakt med andre. Når man så render ind i en spam-profil, er de point bare tabt, sammen med de penge som man har købt dem for.
Hvad respons angår er Badoo MAKS det…
Hvad respons angår er Badoo MAKS det bedste..
hvorimod dating.dk er da så rådent!
Mht til betaling har jeg aldrig oplevet at blive snydt dog hvis man ikke får læst at med automatisk optankning af point så det skal man lige tjekke efter man evt har købt point at man skal vælge automatisk opdatering fra også med mulig automatisk fornyelse af abonnement.
Pengemaskine......
Et glimrende eksempel på at man får hvad man betaler for...... Kun ude på at få penge ud af svage sjæle.......
Meget dårligt
Meget dårligt - efter man har afmeldt premium medlemsskab trækkes der stadig penge. Jeg skriver til dem og ber dem tilbageføre - men nu skal jeg sende bevis for mit "køb" som jeg ikke har foretaget og som jeg ikke har modtaget noget på :-( Kan absolut ikke anbefales!
Tror det hele er fake som sædvaneligt…
Tror det hele er fake som sædvaneligt var jeg ved at sige..
Vildleder ved falske notifikationer.
Vildleder ved falske notifikationer.. Hvorpå at "friste" med "tilbud" når man så logger på... I håb om man køber.. Jeg var dum nok til at falde for det.. Kun for at se de notifikationer som man havde fået.... Egentligt ikke var der da man egentligt loggede på ved sin PC.
Kan kun sige at folk skal holde sig væk her fra.. Det samme som alle andre "dating" sider... Dårlig service... Og bruger alle "Billige" kneb de nu kan til at få lokket penge ud af dem som nu håber på det bedste.
Hold jer væk, og lad være med at gøre samme fejl som mig.. Så hellere møde folk ude i byen.
Der skal betales ved kasse 1 for at…
Der skal betales ved kasse 1 for at snakke med nogen, selv om man har betalt for en medlemsperiode
Dårlig service
Jeg kan ikke slette min profil på badoo og jeg vil ikkr være der mere. Jeg får ikke svar når jeg beder supporten om hjælp 😡😡