Jag köpte en likadan till mitt första barbarn för ett par år sedan & den var så smidig & fin, så nu har jag även köpt till mitt andra barnbarn. Den är liten, snygg, bra material & lätt att hålla re... Se mere
Beställde en beställningsvara som blev försenad från leverantör. I vanliga fall hade det varit lite jobbigt, men BabyV skötte det så otroligt bra. Resten av ordern skickades tidigare, jag fick inf... Se mere
Jättebra. Snabb leverans. Väldig bra packat. Beställde Kaxholmen varor efter lunch. Paketet kom till ombudet för hämtning dagen efter, med tanke på att Baby V företaget ligger långt från Stockholms lä... Se mere
Du har hittat till en av Sveriges största baby- & barnbutiker. Prismatchning & öppet köp 365 dagar.
Åstorpsvägen 7, 262 96, Ängelholm, Sverige
- 0431 313535
- Kundservice@babyv.se
- babyv.se
Svarer typisk inden for 1 uge
Supersnabb leverans och bra pris!
Bilstolar Axkid up
Snabb leverans, bra pris inkl. tillbehör som ingen annan online-butik kunde marcha.
Snabb leverans
Snabb leverans. Inget som krånglade så inga konstigheter alls. Kommer garanterat beställa från er fler gånger.
Maxi-Cosi Fame Cabin
Hej, vagnen var fantastisk - Maxi-Cosi Fame cabin blev det. Dock tycker jag det är lite oprofessionellt att vara där på en Fredag och titta på sex olika varumärke ihop med en personal som till slut fick en att kännas som en börda. Köpte på oss lite andra varor, sen åkte hem för att tänka på saken och beställa den via er sida på Söndagen.
Men tyvärr slutar det inte där, man vaknar upp till ert utskick på Måndagen om kampanjer / rabatter på just resevagnar. Kändes som att vara i en gammal ”köpa tv reklam”.
Tips till er om att bygga relationer med kund är ni ute och seglar.
Otroligt snabb leverans 👍

Fint bemötande!
Snabb och bra service då jag ställde några frågor via mail. Snabb leverans!

Besvarelse fra Baby V
Elodie Details bärbar skötdyna blushing pink
Den är liten, snygg, bra material & lätt att hålla ren. Även om den kanske är lite dyr, så är den värd pengarna!
Mormor & Farmor/ Helene
Snabb/säker leverans.