Jeg har ikke modtaget min vare som jeg bestilte 18. Maj, på tracking står der at den er leveret 13. Juni ? Har kontaktet dem flere steder uden at få svar?
Jeg bestilte en badehval 1. Juni i år, fik en bekræftelse på denne. Men har aldrig modtaget produktet, til trods for pengene for længst er trukket... Er ikke sikker på den nogensinde dukker op, når... Se mere
Fem stjerner herfra! Leveringstiden er lidt længere end andre webshops men varen du modtager er helt i top og jeg kan allerede anbefale badehvalen, min datter er super glad for den (vi modtog her t... Se mere
Jeg bestilte en badehval d. 4.6 Til levering den 6.6, da det var en forudbestilling. Leveringsdatoen blev ændret 5-6 gange på hjemmesiden uden jeg fik besked. Først den 28.6 blev den send... Se mere
Babyblomst er en online baby legetøjs butik, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj til babyer og små børn. Vi har et stort udvalg af badelegetøj, trælegetøj, stoflegetøj og interaktive legetøj, som alle er nøje udvalgt for at sikre, at de er sikre, holdbare og underholdende for din lille én. Vi ved, hvor vigtigt det er for forældre at have adgang til pålideligt og sjovt legetøj, som også fremmer udviklingen og læringen hos deres barn. Derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt produkt i vores sortiment for at sikre, at de opfylder vores strenge kvalitetsstandarder. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bekvem og enkel online shoppingoplevelse, hvor de kan finde alt det, de har brug for til deres baby eller småbarn. Hos Babyblomst er vi altid på udkig efter det bedste og mest innovative legetøj på markedet for at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder det absolut bedste udvalg.
Andre kiggede også på
Hold jer væk - snyd !
Bestilte en vare og her 14 dage efter er den endnu ikke afsendt. Pengene er dog allerede trukket. De svarer hverken på mails eller opkald. Mega dårlig service og virksomhed.
Hold jer væk - det er snyd!

Scam virksomhed :/
Scam virksomhed :/
Ingen svar på mails eller opkald.
Trække pengene og varene dukker aldrig op :(

Bestilte en vare for 1 uge siden
Bestilte en vare for 1 uge siden, og den er ikke sendt fra firmaet endnu. Til trods for at de allerede har trukket pengene..
Har skrevet en mail til dem, som de ikke svarer på.
Det er sgu sløv service..
Tilføjelse til svar fra Babyblomst: Tusind tak for jeres svar. Det er helt okay med længere leveringstid, men I skal bare ikke trække pengene før I sender varen. Det må I lige få tilrettet i jeres system 🙂

Vildt god oplevelse
Vildt god oplevelse! Varerne kom hurtigt og fungerede helt optimalt! Kommer klart til at købe herfra igen!!
KØB IKKE HER FRA!!!
KØB IKKE HER FRA!!!
De har trukket pengene men aldrig sendt! Skrev på en af deres videoer på TikTok hvorefter de sletter min kommentar og blokerer mig! Hvad er det for en forretning at køre??
Hold jer langt væk
Altid vildt god service
Altid vildt god service! Og så søde altid!
Og mega hurtigt levering😍
Rigtigt god service og hurtig levering.
Rigtigt god service og hurtig levering.
Produktet er mega sejt!
🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️
Kan kun anbefales
Support var super godt, fik den hjælp jeg havde brug for med det samme. Kan kun anbefales