Jeg har ikke modtaget min vare som jeg bestilte 18. Maj, på tracking står der at den er leveret 13. Juni ? Har kontaktet dem flere steder uden at få svar?

Jeg bestilte en badehval 1. Juni i år, fik en bekræftelse på denne. Men har aldrig modtaget produktet, til trods for pengene for længst er trukket... Er ikke sikker på den nogensinde dukker op, når... Se mere

Fem stjerner herfra! Leveringstiden er lidt længere end andre webshops men varen du modtager er helt i top og jeg kan allerede anbefale badehvalen, min datter er super glad for den (vi modtog her t... Se mere

Jeg bestilte en badehval d. 4.6 Til levering den 6.6, da det var en forudbestilling. Leveringsdatoen blev ændret 5-6 gange på hjemmesiden uden jeg fik besked. Først den 28.6 blev den send... Se mere

1. Legetøjsbutik

Babyblomst er en online baby legetøjs butik, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetslegetøj til babyer og små børn. Vi har et stort udvalg af badelegetøj, trælegetøj, stoflegetøj og interaktive legetøj, som alle er nøje udvalgt for at sikre, at de er sikre, holdbare og underholdende for din lille én. Vi ved, hvor vigtigt det er for forældre at have adgang til pålideligt og sjovt legetøj, som også fremmer udviklingen og læringen hos deres barn. Derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt produkt i vores sortiment for at sikre, at de opfylder vores strenge kvalitetsstandarder. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en bekvem og enkel online shoppingoplevelse, hvor de kan finde alt det, de har brug for til deres baby eller småbarn. Hos Babyblomst er vi altid på udkig efter det bedste og mest innovative legetøj på markedet for at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder det absolut bedste udvalg.

2,3

Under middel

Andre kiggede også på

Svarer ikke på reklamation

Jeg købte en badehval den 28. juni. Den var et hit fra start og jeg var imponeret. Men allerede ved andet bad, begyndte den at opføre sig underligt. Den registrerede ikke længere, når den var tør - så den slukkede aldrig. Først når batterierne blev taget ud. Efter brug 3. gang ville den ikke længere trække vand op. Som om pumpen var gået i stykker og det skvulper inden i den.

Jeg informerede babyblomst om dette og ønskede svar. Efter at deres website var gået ned og jeg INGEN ordrebekræftelse el. lign. har modtaget, skrev jeg til dem på Facebook. De beskeder kan jeg se, at de har set. Men de har ikke ville svare, på trods af at der bliver holdt en god tone og problemet beskrives.

Jeg har anmodet om at få pengene retur og skrev i går aftes til deres telefonnummer, som jeg fandt gennem søgning. Det er tidlig morgen, så de kan nå at svare endnu, men givet deres knap så brillante service, så tvivler jeg faktisk på at jeg får svar.

Jeg håber at virksomheden er mere moden til at drive virksomhed, hvis den åbner igen. Det virker til at være nogle unge umodne mennesker, der står bag og som ikke har styr på de helt basale ting - som købeloven, sende ordrebekræftelse osv.

Vil jeg anbefale dem - nej.. Men hvalen var fantastisk havde det virket og ikke gået i stykker efter 4 bade...

10. august 2023

Jeg bestilte en badehval 1 juni

Er ikke sikker på den nogensinde dukker op, når jeg forsøger at spore den via linket skriver den bare at det ikke er muligt at bruge deres hjemmeside på nuværende tidspunkt 🤔

1. juni 2023

Jeg bestilte en badehval d

Jeg bestilte en badehval d. 4.6
Til levering den 6.6, da det var en forudbestilling.

Leveringsdatoen blev ændret 5-6 gange på hjemmesiden uden jeg fik besked.

Først den 28.6 blev den sendt afsted.

Produktet var rigtig fint da jeg modtog det, men som nystartet virksomhed ville jeg forvente at de ville være lidt proaktive for kunderne. Specielt da der er flere dårlige anmeldelser af dem.

Jeg ville godt bestille igen, men man skal forvente ekstremt langsom levering.

26. juni 2023

Fem stjerner herfra!

Fem stjerner herfra!

Leveringstiden er lidt længere end andre webshops men varen du modtager er helt i top og jeg kan allerede anbefale badehvalen, min datter er super glad for den (vi modtog her til morgen)

8. juli 2023

Vi prøver igen

Vi prøver igen! Fordi herinde for man åbenbart tilbagesvar 😂
I skrev at min pakke var sendt afsted onsdag den 28 juni 2023, i dag er der så den 5 juli 2023 og pakken er ikke modtaget!? Jeg bestilte to badehvaler den 2 juli! Så send for dælen mine penge retur! Fordi nægter at tro på at de hvaler nogensinde dukker op på min adresse!🤦‍♀️ SEND MINE PENGE RETUR!!!!!!!!!

5. juli 2023

Absolut helt okay.

Absolut helt okay.. trods længere vente tid (og tålmodighed fra min side), fik jeg min vare, og er yderst tilfreds 🙌🏻🤩

26. juni 2023

Besvarelse fra Babyblomst

Tusinde Tak for din fine anmeldelse, den betyder enormt meget
Kærlig hilsen babyblomst

Købte en hval

Købte en hval d. 28/6, og de har stadig ikke sendt pakken endnu, men pengene blev trukket med det samme… Vil kun fraråde folk at holde sig væk fra dette fusk firma og råde andre til at melde dem til politiet som jeg selv.

28. juni 2023

Hejsa Michelle
Jeg er ked af din oplevelse hos os. Din pakke skulle gerne være på vej ud til dig.
Vi beklager mange gange.
Kærlig hilsen Babyblomst

Købte en babyhval for 1 uge siden

Købte en babyhval for 1 uge siden. De sender ikke, ordrern står bare som venter, samtidig med pengene er væk! Fusk på fusk! Hold jer væk fra denne side!

28. juni 2023

Hej
Vi beklager din oplevelse hos os): Din pakke skulle være på vej til dig. Vi håber din kære bliver glad for den, ved modtagelse
Kærlig hilsen babyblomst

Fusk og snyd?!?!

Fusk og snyd?!?!
Har den 2/6-2023 købt en badehval som kan sprøjte med vand efter at have set deres reklame på Instagram. Modtager mail om ordrebekræftigelse og at jeg vil modtage information når ordren er pakket og på vej.
Den 7/6-2023 bliver pengene trukket på min konto og har stadig ikke modtaget noget information om at ordren skulle være på vej.
Den 21/6/2023 forsøger jeg at ringe til telefon nummeret på deres hjemmeside, men får en telefonsvarer. Den samme dato skriver jeg en besked til dem på deres Facebook, men de har hverken læst eller responderet på det!
Denne sag vil blive anmeldt til politiet og jeg vil kontakte min bank mhp. At prøve at få pengene retur.

2. juni 2023

Hej Marie
Vi beklager mange gange for denne oplevelse du har haft hos babyblomst. Jeg har sendt dine penge retur og sendt din pakke afsted helt gratis. Vi beklager igen rigtigt mange gange.
Mvh Babyblomst

Penge trukket - ingen varer sendt

Jeg har bestilt nogle varer, og fået besked om, at ordren er bekræftet. Pengene er trukket, men selvom det er 14 dage siden bestillingen, har jeg endnu intet hørt eller modtaget. Kan se, at min oplevelse ligner den alle andre har.

14. juni 2023

Hejsa Marie
Jeg lover din pakke vil blive sendt afsted i morgen, og der vil komme nogle ekstra fine ting ned i pakken. Vi beklager mange gange
Mvh Babyblomst

Jeg har bestilt og betalt for en vare…

Jeg har bestilt og betalt for en vare for en uge siden. Intet hørt eller fået tilsendt på mail. Jeg har skrevet til dem, men har heller intet svar hørt. Meget dårlig oplevelse. Jeg har stadig ikke modtaget min vare.

2. juni 2023

Hejsa Sanne-Mai
Vi beklager rigtigt meget vi ikke har fået svaret. Jeg har sendt dig mail med refundering og gratis pakke.
Kærlig hilsen Babyblomst

Varen var alt for lang tid om at blive…

Varen var alt for lang tid om at blive sendt. De skrev kun en meddelelse ud ellers hørte man ikke mere. De svarede heller ikke når man kontaktede dem. Ikke et sted jeg vil handle fremadrettede.

22. maj 2023

Hejsa Susanne
Det skal vi have rettet op på og det beklager vi. Vi håber alligevel du blev glad for pakken
Mange kærlige hilsner fra babyblomst(:

Min varer kom aldrig 😡😡

Min varer kom aldrig 😡😡

Min varer er stadig ikke ankommet, så ved ikke hvor du mener den er blevet leveret 🤨
Min søn ville elske den, hvis den endelig kom engang.

23. maj 2023

Hejsa Stine
Pakken skulle gerne være leveret, og håber pakken falde i god jord hos de små. (:
Beklager for denne forsinkelse

KØB IKKE HERFRA!

Kæmpe fup firma!
Bestilte noget til badet fra dem for nogle uger siden og har intet modtaget PÅ TRODS af at de allerede har trukket pengene!!
Skrev til dem på mail men har intet hørt! De vil bare tage penge fra en..

22. maj 2023

Hejsa Camilla

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den dårlige oplevelse du har haft os hos.
Vi håber pakken faldt i god jord hos din kære alligevel 🌺
Mange Hilsner babyblomst 😊

Lidt spøjs oplevelse

Lidt spøjs oplevelse. Jeg bestilte 2 bade hvaler til børn og der kom en bekræftelse med det samme. Der var et link til at følge ordren, men der blev ved med at stå, at den var bekræftet. Efter en uges tid kontakter jeg dem og fik at vide, at pakken var afsendt. Det havde jeg ikke fået nogle notifikationer om. Medarbejderen sørgede for at sende 2 nye af sted. De 2 nye kom efter et par dage, dog stadig uden notifikationer.
Til gengæld er hvalerne så fine og virker som forventet.

10. maj 2023

Hejsa Christina

Vi utroligt taknemmelige for den fine anmeldelse, du har skrevet om os på Trustpilot. Din støtte og positive feedback betyder enormt meget for os. 🌺😍

Bestilte en vare der stadig ikke er kommet

Bestilte en vare d. 30/4
Og har stadig intet fået eller hørt MEN pengene er trukket fra kontoen :(

30. april 2023

Hejsa Regitze
Det er jeg ked af og høre, jeg vil sørge for din penge vil blive sendt retur og du stadig vil modtage din pakke. Jeg beklager super meget, der skulle også gerne have været sendt en mail ud omkring længere leveringstid. - Laura Fra babyblomst