Kan på ingen måde anbefaler denne virksomhed. Bestilte d 21.07.19 med lovning på en leveringstid på 2-5 hverdage. Penge træk de sjovt nok med det samme, men har endnu intet modtaget. Er meget... Se mere
Købte en autostol som kom frem i en meget medtaget kasse og med skader på isofix-beslaget. Den blev sendt retur og efter maaange skriverier og min 10 dages ventetid blev der afsendt en ny. Firmaet... Se mere
Jeg bestilte en autostol D. 30/01-18 og 20/02-18 er den stadig ikke modtaget. Babyaisle har D. 01-02-18 trukket pengene på min konto, så mangler lige nu 2.600kr på min konto! Babyaisle svarer kun spor... Se mere
Bestilte autostole som blev leveret som lovet. Da vi så skal til at bruge den ene af dem finder vi ud af, at det er den forkerte model de har sendt til os. Vi har bestilt sen nyeste udgave som pass... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Billigt og hurtigt
Bestilte en Bedside crip til halv pris af hvad den koster i dk. Hurtig levering.
Dog kunne hjemmesiden godt trænge til en bedre oversættelse.
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside. Vi købte en Baby Jogger City Elite. Vi var dog lidt skeptisk over en udlands hjemmeside. Men super god kommunikation. Vi chattede med dem inden købet om dvs. ting. Og de var hurtig til at svare.
Vi bestilte d. 6/4 og modtog den d.d 11/4. og klapvogen så fint. Vi glæder os til at kører mange ture med den.
En billig og god hjemmeside, kan helt klart anbefale denne hjemmeside.
Hurtig levering, perfekt vare
Købte en City elite klapvogn, med en rigtig god besparelse. Modtog varen på min adresse efter bare kun 5 dage.
Kan kun anbefale Babyaisle til andre. De er også hurtige til at besvare evt spørgsmål via mail.
Positivt overrasket!
Var rimelig skeptisk givet at Babyaisle er en polsk hjemmeside med meget blandede produkter. Vi havde længe kigget på en autostol på babysams hjemmeside til næsten 4000 for stolen med isofix. Fik det hele for 1800 kr hos babyaisle og et par andre småting. Det hele i perfekt stand. Kom med postnord i løbet af 10 dage! Ville til hver en tid handle der igen! Meget positivt overrasket!
Havde manglende tillid til virksomheden, men købte alligevel.
Virksomheden var det eneste sted der havde den varer jeg efterspurgte, så derfor valgte jeg modvilligt at prøve at foretage et køb hos firmaet (d. 01/12-2016). Nogle ting talte for deres troværdighed, og andre imod. En af de ting der blandt andet talte imod, var at da jeg havde bestilt varen, kom der en pop-up meddelelse på polsk. Denne fik jeg oversat, hvor der stod at mail-serveren var nede og at de ikke kunne sende en ordrer-bekræftelse. Dette fyldte mig naturligvis med bekymring.
Trods min tvivl modtog jeg min varer 5 dage efter (d. 06/12-2016) at den var bestilt i upåklagelig stand.
De svarer også hurtigt på mails og i deres chat, hvilket er rigtig dejligt. Deres hjemmeside virker dog ikke helt professionel nok til at de fortjener 5 stjerner.
Men man kan trygt stole på babyaisle.eu, hvis man overvejer at foretage et køb hos dem.
God og hurtig service til gode priser
Jeg bestilte en autostol og en klapvogn på hjemmesiden, som har noget lavere priser end i Danmark, begge kendte og gode mærker. Jeg bestilte søndag aften og betalte med PayPal. Jeg havde varerne om tirsdagen 10 dage efter med PostNord. Jeg sendte en mail til dem om torsdagen for at spørge til leveringen og jeg fik svar med det samme. Virkelig god og hurtig service og meget gode priser. Helt sikker betaling da man kan anvende PayPal.
Køb gennemført i oktober 2016