Vreselijk!!! Ruim optijd besteld, duidelijk de trakteer datum aangegeven. Zelfs nog gemaild of alles goed was ontvangen en gevraagd wanneer ik de traktaties kan verwachten ivm klaarmaken, toen kree... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik kende Babsoluut niet. Eerst ook argwanend, maar alsnog besteld. Voor ons zoontje (zijn kinderfeestje) hadden wij Ajax VIP kaartjes nodig. Ikzelf had ze last minute besteld, 3 dagen van te voren.... Se mere
Al meerdere keren traktaties besteld. Van chipswikkels tot koekjes en happy meal doosjes. Komt keurig verpakt binnen. (Kids werden hyper van de ballonnen, maar dat terzijde want alles was daardoor... Se mere
Mail contact gehad met een aanvraag om iets te persoonlijks toe te voegen. Dit was mogelijk. Op basis van deze informatie de bestelling gedaan en netjes betaald. Nu alles binnen gekregen en niet on... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Handgemaakte unieke en originele traktaties voor op school, sportvereniging, dagverblij, gastouder of gewoon thuis op jouw feestje. Ook voor uitnodigingen kan je bij ons een kijkje nemen.
Kontaktoplysninger
Maassluis, Holland
- info@babsoluut.com
- babsoluut.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooi concept en prachtige aflevering!
Erg fijn hoe er mee gedacht wordt door de eigenaren van Babsoluut! Ze maken van jouw idee een mooi concept, en zo kon ik een mooi product meegeven aan de Leerlingen van onze school. Een echte aanrader!
Top service!!!
Meerdere keren naar alle tevredenheid besteld bij Babsoluut. Van verjaardag traktatie tot verhuisbericht, alles werd op de afgesproken tijd geleverd en was zichtbaar met veel zorg gemaakt en ingepakt. Zeker een aanrader wanneer je leuk en origineel wilt trakteren maar het ontbreekt je aan de tijd/motivatie.
Als je een leuke naar eigen wens en…
Als je een leuke naar eigen wens en betaalbare traktatie wilt voor je kind, bruiloft,school,of welke dan ook ben je bij babsoluut aan het juiste adres. Ze maakt super mooie dingen, aantal keren bij haar besteld en alles naar wens. Zelf hebben wij niet breed en toch kunnen trakteren. Mijn kids waren super blij toen ze het zagen geweldig bedrijf en alles met de hand gemaakt waardoor de kosten laag blijven.
Babsoluut een aanrader
Traktaties van babsoluut zijn zeer zeker een aanrader. Je word goed geholpen en er word goed naar je wensen geluisterd.
Petje af was ik maar zo creatief
Bestel hier niet!
Overlegd of zij traktatie verpakking konden maken met een iets kortere lever tijd, ( 3 weken min 1 dag), dit kon. Bestelling geplaatst en betaald. Vorige week mail gestuurd voor verzend status en geen gehoor. Deze week nogmaals gemaild en weer geen reactie.
Verjaardag is over 2 dagen en kan traktatie dus vergeten.. geen stijl om niet te reageren! Het gaat hier idd om kinderen! Ik heb ook een duidelijke mail gestuurd en zal ook aangifte doen van fraude als ik pakket niet ontvang. Niet blij! Ik raad iedereen af hier te bestellen ook al ziet de web site er professioneel uit.
OPLICHTING!
Op 10 januari bestelling geplaatst, 14 werkdagen levertijd. Tot op heden (17 februari) niks ontvangen. Hier zitten ook uitnodigingen in voor de verjaardag van mijn zoontje. Dit is op 1 maart. Ik kan het dus wel vergeten. Krijg nergens een reactie op.
Bestel hier niet!!!
Als ik morgen geen reactie krijg dan doe ik aangifte.
Nooit iets bestellen hier!
Nooit iets bestellen hier!! Site ziet er allemaal heel mooi uit, maar als je besteld moet je meteen betalen en vervolgens niks teruggezien van de traktatie voor mijn zoontje die 5 werd. Schandalig! Ook na meerdere pogingen in contact te komen, geven zij niet thuis. Noch geld terug, noch het bestelde ontvangen. Oplichters wat mij betreft!!
NIETS VOORAF BETALEN!
NIETS VOORAF BETALEN!! Bestelling geplaatst en betaald, meerdere mails gestuurd, zelfs via instagram contact geprobeerd te zoeken, maar geen enkele reactie. Traktatie nooit ontvangen!! TRIEST DAT JE ZO GELD MOET VERDIENEN OVER DE RUG VAN EEN KIND! Aangifte gedaan van fraude en oplichting!! Geld is gewoon kwijt.
Zeer slechte levering en geen communicatie
Ruim op tijd op 23 juni 2021 een bestelling gedaan voor uitnodigingen, kleurboekjes en fleslabels. Het feestje is op 27 augustus, maar gevraagd om uiterlijk 12 juli te leveren ivm het uitdelen van de uitnodigingen. Meteen betaald en een automatische bevestiging gekregen. Gevraagd om een proefdruk, maar vervolgens geen reactie.
Op 2 juli gevraagd wanneer ik de levering kon gaan verwachten en uiteindelijk op 8 juli een boze email gestuurd met de vraag om het geld terug te storten. Op beide emails geen reactie gekregen.
Na uitgebreid googlen erachter gekomen dat ze behoorlijk veel slechte reviews hebben. Op hun eigen site staat geen telefoonnummer vermeld en op instagram word wel gepost, maar is er geen mogelijkheid om te reageren.
Ondertussen zelf aan de slag gegaan met het ontwerpen van uitnodigingen en kleurboekjes.
Tot mijn verbazing vandaag 24 augustus (dus 3 dagen voor het feestje) een pakketje ontvangen.
Bij ontvangst schoot ik al in de lach: verpakt in een doos kipkroketten, kleurboekjes en labels geprint op gewoon papier. Niets speciaals en het geld zeker niet waard. De uitnodigingen zaten er niet bij. Waarschijnlijk hebben ze zichzelf de moeite bespaard aangezien je niet 3 dagen vooraf nog iemand gaat uitnodigen.
Lang verhaal kort: Doe het niet!!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.