Babyloes Anmeldelser 46

4,8

goed maar niet zeer goed, site vermeldt "vandaag besteld morgen geleverd", maar dit klopt niet helemaal, bestelling bleef 5 dagen achter en werd toen niet bij ons en zelfs niet op ons tweede doorgegev... Se mere

4 maanden geleden de babymonitor aangeschaft. Geweldig product met mooie opties. Erg tevreden over de lange accuduur, op afstand te verplaatsen beeld en het grote scherm. Afgelopen week begon de conne... Se mere

Babyloes.nl is dé specialist in babyfoons en veilige babyproducten voor jonge gezinnen in Nederland en België. Bij ons vind je uitsluitend kwalitatieve en uitgebreid geteste babyfoons, babycamera’s en andere babyartikelen van topmerken. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd, voldoet aan de strenge Europese veiligheidseisen en is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar comfort, betrouwbaarheid en gemoedsrust.

4,8

Hele fijne babyfoon van Qualista

Hele fijne babyfoon van Qualista! Het bereik is top. Met het lekkere weer genieten in de tuin, terwijl de kleine in zijn bedje ligt. Het beeld is heel scherp en past zich automatisch aan op de dag-/ en nachtfunctie. Wij overwegen nog een tweede camera te kopen voor op de camping, zodat niet alles steeds mee heen en weer hoeft.

28. november 2025

Goede service snel gehandeld , onwijs goed product

Wij hebben deze babyfoon in augustus 2025 aangeschaft voor onze dochter en zijn er erg tevreden over. Onze dochter is een echte “ontsnapper” uit bed, dus het is voor ons ideaal dat we haar goed in de gaten kunnen houden met de 360° camera. Dat geeft echt een gerust gevoel.

Op een gegeven moment begon de camera wel vreemde en een beetje enge geluiden te maken wanneer de muziekjes uit stonden. We hebben hierover contact opgenomen met de klantenservice en werden gelukkig snel en vriendelijk geholpen. Dit gaf ons veel vertrouwen in het product en het merk.

Al met al zijn we erg tevreden over deze babyfoon. Binnenkort willen we zelfs een tweede camera aanschaffen.

13. april 2026

Ik ben erg tevreden over de Qualista…

Ik ben erg tevreden over de Qualista babycamera! De camera kan omhoog en omlaag bewegen en zelfs 360 graden draaien. De helderheid van het scherm is makkelijk aan te passen en je kunt meerdere camera’s tegelijk gebruiken – echt handig! De batterij gaat bovendien urenlang mee. De bediening is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk.
Het enige minpuntje is dat het volume iets hoger had mogen zijn. Verder helemaal top! 🌟

26. oktober 2025

5-sterren review: “Rust in huis, rust in je hoofd”

Sinds de komst van onze zoon heb ik al meerdere babyfoons geprobeerd, maar de Qualista babyfoon steekt er met kop en schouders bovenuit. Wat mij meteen opviel, is de betrouwbaarheid van de verbinding — geen ruis, geen vertraging, gewoon altijd haarscherp beeld en helder geluid. Zelfs als ik in de tuin bezig ben, blijft het signaal stabiel.

De beeldkwaliteit is uitstekend, ook in het donker. De nachtmodus schakelt automatisch en geeft een rustig, natuurlijk beeld zonder dat onze kleine wakker schrikt van infraroodlampjes. De temperatuurweergave is verrassend nauwkeurig; ideaal om te weten of het kamertje niet te warm of koud is.

Wat ik persoonlijk top vind, is dat de interface simpel en logisch is. Geen app die steeds updates vraagt of hapert — gewoon aanzetten en het werkt. Dat geeft rust. En dat is precies wat je als ouder zoekt: minder gedoe, meer vertrouwen.

Kortom: de Qualista babyfoon is niet zomaar een gadget, maar een stukje gemoedsrust. Waar andere merken vooral schermpjes verkopen, verkoopt Qualista geruststelling. En dat voel je elke avond als je het beeld opent en je kind rustig ziet slapen.

23. oktober 2025

Helemaal top!!!

Helemaal top!!!
Snel geleverd en bezorgd en werkt perfect.
Bedankt Babyloes
Ik kom zeker bij jullie terug, wanneer ik weer iets van jullie kan gebruiken .

29. september 2025

Qualista Baby Monitor

Qualista Baby Monitor

We kochten de Qualista baby monitor voor onze kleine meid. We kunnen enkel maar zeggen wat een goeie en betrouwbare babyfoon dit is. Duidelijk geluid, duidelijk beeld en zeer handig in gebruik. Vroeger hadden we een baby monitor verbonden met wifi, dit gaf contant problemen. Hierdoor de qualista besteld en echt een toptoestel.

22. oktober 2025

geleverd met DHL niet postnl

Er staat dat levering is met post nl.
Werd geleverd met DHL.
Als ik dit van tevoren had geweten had ik hier niet besteld.
Al veel problemen gehad met levering door DHL.

Na mooie reactie en toezegging van aanpassing op de site ben ik zeer tevreden.

13. oktober 2025
Babyloes-logo

Besvarelse fra Babyloes

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de verwarring — we leveren sinds kort zowel met PostNL als DHL om sneller te kunnen bezorgen. We passen de informatie op onze website aan. Dank dat u dit aangaf!

Qualista Baby Monitor pro

Snelle levering, goed product!
Qualista Baby Monitor na al wat enkele babyphones gehad te hebben is dit tog wel 1 van de mooiste met een lekker groot scherm. Nu van 300 naar 180€ is altijd mooi meegenomen...

29. september 2025