Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har ikke ord for dette firma
Azora hjemmesiden er nu lukket, hvad starter de så op af fusk? Hold øje derude, nogle mennesker er bare primitive!!!
Er der en voksen tilstede??????
Hvem er den voksne af jer i dette omdelingsfirma.
Ejby Industrivej 2 i Glostrup
Er det computeren miss Deanne, der bare generer automatiske mails???
I har bare slettet min ordre, har ellers sendt jer næsten 200 mails, nogle pænere end andre det indrømmer jeg gerne.
Azora ansæt en voksen og send min vare eller penge retur.
Svindel
Som flere andre har jeg købt og betalt (pengene blev trukket med det samme) en koala bamse til mit barn. Jeg har fået 10% tilbage, da den var forsinket... men bamsen er endnu ikke kommet (det er 2 5mdr siden nu) og de svare ikke længere på mine mails.
Jeg plejer at hade shapewear
Jeg plejer at hade shapewear, men daisy shortsene er noget helt andet. De glatter ud uden at stramme. Havde dem på under en stram kjole til bryllup, og jeg glemte helt, at jeg havde dem på. Det siger vist det hele.
Velvacarry tasken overraskede mig…
Velvacarry tasken overraskede mig faktisk. Den ser enkel ud, men rummer alt det, jeg har brug for i hverdagen. Syningerne er stærke, og håndtaget føles solidt. En taske man hurtigt bliver afhængig af.
Det er det værste jeg har oplevet
Det er det værste jeg har oplevet , det er et fup firma der bare stjæler folks penge , jeg kunne ikke skrive noget uden at give en stjerne , men de skal have minus
1000 stjerner 😡😡😡😡😡😡😡 de har kostet mig 716 kr .
Svindel
Vil helst ikke give dem denne 1 stjerne, bestilte en robot støvsuger 25 september og har ikke modtaget noget, men pengene blev trukket med det samme, efter henvendelse får man en mail med samme besked vi har tjekket med vores transport firma og der er usikkerhed med dato
SNYD OG BEDRAG
Jeg kunne lave en kopi af anden anmeldelse, da det er nøjagtig, som jeg oplever deres svindel!! De skulle have minus 10😖🤬 og politianmeldelse!
HVIS DU VIL SNYDES , SÅ ER DU SIKKER PÅ AT BLIVE DET I DETTE FIRMA
FUP firma - varerne kom aldrig
FUP. Lad være med at købe.
Bamserne kom aldrig.
De svarede tilbage én gang og sagde man skulle have tålmodighed, derefter intet svar og nu er der gået 3 md. Tror varerne er dropshipping fra Kina, men det er svindel side. Meld dem til politiet : "svindel-ved-koeb-af-vare-eller-ydelse"
bestilte vare fra dem 14
bestilte vare fra dem 14. sep
de trak pengene fra min konto
har aldrig set varen
har politianmeldt dem, de vil ikke gøre noget ,beløb for lille
kan kunanbehale andre at anmelde dem, det er netsvindel
hold jeg væk fra det fubfirma
Jeg har bestilt to koaloobamse for 2…
Jeg har bestilt to koaloobamse for 2 mdr siden ik modtaget den, pengene blev trukket med det samme. Jeg har skrevet til dem 3 gange, første henvendelse fik jeg svar, at der var usikkerhed med leveringstiden. Efterfølgende har jeg skrevet 2 gange og bedt om mine penge tilbage, “sjovt nok” har jeg ikke fået hverken svar elle penge. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUSKER FIRMA🤬
Denne side er fup
Denne side er fup, de bestilte varer kommer ikke og man får heller ikke pengene retur, yderligere vender de heller ikke tilbage når man skal have fat på dem.
Har ingen vare modtaget
Har ingen vare modtaget. Ingen svarer længere pr mails.
De skal stoppes
Har rykket dette “firma” for manglende levering af vare der er bestilt ca. juli mdr.
Det er et fup firma - tjek gerne på Lasso for ejerskab og nye virksomheder - de fortsætter.
Mine strækbare bukser med høj talje er…
Mine strækbare bukser med høj talje er blevet min redning, når jeg arbejder hjemme. De ligner pæne bukser, men føles som joggers. Elastikken sidder helt fladt, og stoffet er blødt. Jeg kunne bo i dem.
Fup og svindel bestilte i august måned…
Fup og svindel bestilte i august måned og har intet modtaget, de kan og vil ikke hjælpe , skriver bare vare er sendt og de ikke har mulighed for at se hvor den befinder sig . Har bedt om de sender en anden eller giver pengene retur desværre reagere de ikke mere på henvendelser
Endelig jeans, der rent faktisk passer rigtigt
Jeg kunne ærligt leve i softshape jeansene. De føles faste men bevæger sig med kroppen. Selv efter en hel dag foran computeren sidder de stadig som de skal. Endelig et par jeans, der giver mening.
Ikke til at stole på
Køb ikke !!du kan ikke sende retur , de skriver at det koster for meget , lover rigtig mange gange at du kan få refusion på 40% til 50% men pengene kommer aldrig 😡😡 dårligt firma.
Det er et fupfirma
Det er et fupfirma, og de skal have 0 stjerner, man modtager ikke noget, jeg bestilte d. 3 september og har ikke modtaget noget,men pengene bliver hævet med det samme. Køb ikke ved det firma.
Jeg har bestilt d.16 september legetøj…
Jeg har bestilt d.16 september legetøj til min søn og den er ikke kommet stadigvæk ...
Har ventet i snart 2 måneder og intet…
Har ventet i snart 2 måneder og intet modtaget.. har kontaktet pr mail op til mange gange og får automatisk svar tilbage er fornemmelsen.