Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tyveknægte
Tyveknægte. BIG TIME🤬
Bestilte en vare den 3 sep. Pengene blev trukket, men varen aldrig kommet. De svarede en gang, at der var noget med fragten, men at den var på vej. Nu er der totalt tavshed fra dem og varen stadigvæk efter to måneder ikke kommet.
Bestilte bamsen
Bestilte bamsen d 3 september og har ikke modtaget noget endnu og skriver og skriver til dem hvor til de bare skriver de kigger på transporten osv.... har lige kontaktet dem igen.
FUP FUP FUP
FUP FUP FUP
BESTILTE ET PAR BUKSER og pengene blev hævet 1 sept. 2025,har ikke modtaget endnu 21 okt.2025; og gør det nok aldrig.
RBN
REN SVINDEL
Man bliver desværre nødt til at give en stjerne for at kunne skrive en anmeldelse
Bestilte 3 koalaer til børnebørnene i starten af september 661kr som blev trukket med det samme .
Har stadig ikke set skyggen af dem , i dag 21/10
Men har også set andre skriver at det er et svindlerforetagende SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
Bestilte 5 par bukser 21/7-25
Bestilte 5 par bukser 21/7-25. Der blev med det samme trukket beløbet. Fik ikke accept på handelen. Efter mange henvendelser kom 3 par af bukserne.
Jeg har d.d 20/10 endnu ikke modtaget de sidste 2 par. Jeg har rykket, men bliver bedt om selv at kontakte kurervirksomheden, som jeg i øvrigt aldrig har fået oplyst. Har ikke lyst at nethandle pga denne oplevelse
0 stjerner – Fupfirma, hold jer langt væk!
Jeg bestilte en koala-bamse hos Azora den 6/9, og pengene blev trukket med det samme. Kort efter fik jeg en mail om, at pakken var afsendt – men herefter skete der intet. Ingen tracking, ingen opdateringer.
Den 3/10 skrev jeg til kundeservice, fordi jeg stadig ikke kunne spore forsendelsen. Svaret lød blot, at der var “usikkerhed omkring leveringstider”, og at de ikke kunne give nogen ankomstdato.
Nu er vi den 20/10 – stadig ingen pakke. Jeg kontakter dem igen, og denne gang får jeg at vide, at ordren er “under behandling”, og at den ikke kan annulleres.
Det her er fuldstændig uacceptabelt. De trækker penge med det samme, leverer intet og giver standardbeskeder uden ansvar eller løsning. Azora fremstår som et fuskerfirma – ingen service, ingen troværdighed.
Hold jer langt væk!
Køb ALDRIG her fra
Køb ALDRIG her fra. Jeg bestilte en støvsuger , og den 2/9-25 skrev de at nu var den på vej. Men i dag den 19/10 er den stadig ikke kommet og de svare ikke på henvendelser. Pengene har de trukket🤬
Bestilte en bamse til min datter den…
Bestilte en bamse til min datter den 23/10-25 og har endnu ikke modtaget varen. Har rykket for den 3 gange, men de sidste 2 gange jeg har skrevet har de ikke svaret. Varen er betalt. Så dvs. et firma der tager pengene direkte ned i lommen uden at levere en vare. Dårlig dårlig og dårlig. Bestiller aldrig herfra igen. Et firma der i min verden skulle lukkes ned.
Fup og fidus
Har aldrig modtaget bestilt bamse
På trods af de har trukket pengene for varen.
Rykker for det i opslag flere gange.
Skrevet mail og alt uden respons fra Azora.
Så for mig er min oplevelse fup og svindel.
Min nemme mulighed til dovne dage
Når jeg ikke gider planlægge et outfit, tager jeg bare capri-pakken på. De er perfekte til småærinder eller bare afslapning derhjemme, og jeg behøver ikke tænke to gange. Materialet er let, og efter vask holder de stadig formen rigtig godt. Det er præcis den slags simple ting, jeg ender med at bruge mest.
Sikke et fup firma
Sikke et fup firma
Bestilte en bamse og pengene er trukket men intet er modtaget 🤬
Bestilte i august 2025 og her i oktober er den stadig ikke kommet.
KØB IKKE HOS AZORA.DK
Hvis man kunne give minus stjerne havde jeg gjort dette.
Koala bjørne er bestilt og pengene er trukket.
Her efter 1 måned og mange mails sendt er varen endnu ikke kommet og jeg har ikke fået pengene retur.
KØB IKKE - DET ER SVINDEL
Elendigt firma
Elendigt firma. Får hverken varer eller penge retur. Køb ALDRIG NOGET FRA DETTE FUPFIRMA👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼😡😡
Jeg bestilte bukser d
Jeg bestilte bukser d. 10. Sep. Har ikke modtaget noget endnu. Skriver konstant til dem men ingen svar.
Har bedt om mine penge tilbage men høre stadig ikke noget. Bestil ikke noget fra dette firma!!! Det er det rene svindel!!!!!!!
Bestilte en koala for 2 mdr
Bestilte en koala for 2 mdr. siden den 25. August. Den er ikke modtaget endnu. 🤥 Nu den 10. December er koalen stadig ikke modtaget. Fik i starten svar på mails også en på hollandsk. Bare undskyldninger og rabat på min næste vare. Vil jeg dog ikke indfri.
FUP FUP HOLD JER VÆK!!!!!
Kæmpe fup virksomhed. Produktet har INTET MED VIRKELIGHEDEN AT GØRE!!!!! Hold jer væk!!!!!!!
Så kom bamserne endelig
Så kom bamserne endelig, efter et par måneder. Azora beskriver Koaloo som en bamse, der ikke bae krammer - men også forstår. I videoen vises en nuttet koala, som smyger sig om en persons hals og er meget virkeligstro. Sådan er de to vaccumpakkede bamser, jeg lige har modtaget, slet ikke. En billig efterligning af en Koala, men ikke særlig kramme agtig. Azora skulle skamme sig over sådan at tage køberne ved næsen - og så til en høj pris. 1210
De skule have haft minusstjerner
De skule have haft minusstjerner.
Har bestilt en Koala bamse d. 23. august, hvor de også har trukket pengene.
Firmaet svare ikke ordentligt på mine utallige henvendelser, de skriver bare de ikke kan få svar fra jeres fragtfirma og man må have tålmodighed.
Samt de ikke vil annullere ens ordre, da de mener varen er ved deres fragtfirma, som de så ikke kan oplyse hvor er henne.
Anbefaling er gå til Jeres bank og få udfyldt en indsigelse mod ikke modtaget vare og på den måde kan I få pengene retur.
SVINDELFIRMA hold jer langt væk!
Svindelfirma
10/9 bestilte jeg 3 store koalabjørne. Nu har jeg ventet 31 dage, hvor der på track and trace står, at pakken skulle videresendes til transportfirmaet. Intet er sket.
Ingen svarer på mine mails. Hold jer langt væk.
Kan kun tilslutte mig øvrige…
Kan kun tilslutte mig øvrige udtalelser.
Ren svindel - Hold jer langt væk fra dette firma.