Ik huurde een busje op 24 feb in de ochtend. Alles betaald en een bevestiging gekregen dat het busje voor me gereserveerd is was. 25 feb einde dag wordt ik gebeld dat het busje toch niet beschikbaar... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Busje gehuurd om te verhuizen. Kwam er na een paar weken achter dat mijn borg nooit is teruggestort terwijl Avis zegt dat ze het terug hebben betaald. Contact gehad met VISA en zij kunnen inzien dat z... Se mere
Service is very low - car had damages on my car when given, took 30 min for someone to look at it (few people available to help). Stressed people. Not possible to pay for full insurance - only to pay... Se mere
Goed service Bij AVIS Amsterdam Zuidoost een auto gehuurd voor wintersport in Tsjechie. In de BOVAG huurvoorwaarden bleek Tsjechie uitgesloten te zijn. De vriendelijke Kadir Copur van AVIS rege... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer inflexibel bedrijf
Zeer inflexibel bedrijf. Ik ben startend ZZP en in afwachting van levering van een nieuwe auto (levertijd momenteel half jaar). Shortlease is alleen mogelijk voor bedrijven die langer dan 12 maanden bestaan... Ook met borg van een aantal maanden vooraf, niks mogelijk.
Ook foto's maken heeft geen zin bij AVIS autoverhuur Curaçao
Vorig jaar via TUI een auto bij AVIS Curaçao gehuurd. Van de auto direct bij afhalen, waar iemand van AVIS bij was, foto's gemaakt. (persoon staat zelfs op de foto’s) Op 1 van de de foto’s is de schade te zien echter toch 200 euro borg nog altijd niet terug. Huur dus nooit een auto bij AVIS ook TUI kon mij niet helpen.
Belachelijke schade melding
Belachelijke schade melding. Volgens avis hebben wij een kras gemaakt op het wiel van de auto. Wij weten zeker dat wij dit niet gedaan hebben. Belachelijk om hier via het autoschadebedrijf waar we de leenauto gehuurd hebben, achter te komen. Ik zal nooit meer een auto bij jullie huren.
Auto geboekt bij Avis-Budget in Palma…
Auto geboekt bij Avis-Budget in Palma Mallorca. Vreselijk lang wachten bij het afhalen. Door irritatie blind getekend voor extra opties die niet waren besproken of uitgelegd. Zo werd er gezegd de auto met volle tank in te leveren terwijl er ook een volle tank in rekening is gebracht. Verder niet gespecificeerde opties en idioot hoge afkoop eigen risico. Gewoonweg dieven!
Nooit meer bij Avis
Geloof alles wat je hier leest. Wij huren nooit meer een auto bij Avis.
Bij een rondreis van 2 weken in Canada hebben wij 3 verschillende auto's gehad vanwege mankementen aan de auto's. (Olie pijl te laag, lekke band, deur vergrendelaar kapot) De laatste auto die we kregen begon te lekken aan de passagierskant door de regen en niet een klein beetje ook, op de terugweg naar het vliegveld. Als wij langer hadden gebleven hadden we ook deze auto weer kunnen inleveren voor een andere. Overigens was de 2e auto die wij kregen de verkeerde auto waar ze ons extra kosten voor wilden rekenen. Dit alles bij elkaar heeft ons veel onnodige tijd gekost bij Avis voor het omruilen van de auto's en de nodige stress die het meebrengt tijdens het rijden in een vreemd land.
Je bent gewaarschuwd!
Bewust fraduleus handelen door Avis Lissabon
Via Sunny Cars auto gehuurd bij Avis op de luchthaven van Lissabon. Bij aflevering zou wegens printerproblemen de huuroverkomst per e-mail worden verstuurd echter nooit ontvangen. Op de dag van inleveren een bedrag van meer dan € 400,-- euro afgeschreven van mijn creditkaart rekening. Geen enkele onderbouwing waarvoor. Na lang zoeken op internet een factuur gevonden (alleen in het portugees) waar wordt vermeld dat het op een zogenaamde schade gaat. Onderbouwing verzocht bij Avis, na vier weken nog geen enkele reactie. Het woord oplichting komt sterk op de voorgrond. Sunny Cars heeft gelukkig het zogenaamde bedrag wel vergoed.
Scam company
They decided 3 weeks after we returned the car that was a damage. And they never returned our deposit. Unbelievable scam company and total fraud. I don't recommend it.
Zeer teleurstellend!
Zeer teleurstellend!
Wij hadden een 9 persoons bus gehuurd bij Budget, welke vanaf depot Airport Malaga kon worden afgehaald.
Netjes online ingecheckt en een bevestigingsmail ontvangen dat wij ons voertuig 'zorgenvrij' zouden kunnen ophalen.
Bij aankomst gebruik gemaakt van de 'fastlane' voor klanten die online hebben ingecheckt. Er wordt gevraagd om 2 creditcards, wat volgens hen verplicht zou zijn in deze huurklasse. Echter staat er op de reservering vermeld dat je 2 kaarten moet kunnen tonen, waarvan er 1 een creditcard dient te zijn. Gelukkig heb ik 2 creditcards, beide Mastercard. Echter, bij de 2e creditcard (die ik wekelijks(!!) gebruik, wordt de kaart door de betaalterminal geweigerd. Met diezelfde kaart, heb ik één maand eerder nog probleemloos een auto gehuurd bij SIXT.
Mijn gewone betaalkaart werd niet geaccepteerd waarop we de creditcard van een andere medereiziger moesten gebruiken. Gevolg dat we moesten bij betalen voor een 2e bestuurder. We stonden intussen meer dan 30 minuten aan de balie en met 4 jonge kinderen bij ons, wilden we graag weg, dus akkoord gegaan met het toevoegen van de 2e bestuurder. Met deze creditcard begon het verhaal opnieuw dat hij geweigerd werd. Hierop vroegen wij geërgerd naar de manager en vervolgens werkte de kaart wel..
Eind goed, al goed zou je denken, maar helaas. Nu kwam de aap uit de mouw, het geboekte voertuig was helemaal niet beschikbaar!!
Je hebt dus online ingecheckt, je vluchtnummer doorgegeven zodat Budget van alle informatie op de hoogte is, en dan is het voertuig niet beschikbaar?!
We kregen een voorstel om 2 losse kleinere voertuigen mee te nemen aangezien er geen 9 persoons bus beschikbaar was.
Nadat we aangaven hier niet mee akkoord te gaan, werd de manager erg onbeschoft. Dan hadden we toch geen auto, ' het kan mij niets schelen ' waren zijn woorden. Ongekende woorden uit de mond van een persoon met dergelijke verantwoordelijkheden bij Budget.
Na langere tijd aan te houden, werden er diverse belletjes gepleegd. 20 minuten gingen voorbij waarna we het verlossende woord kregen, er was zojuist een geschikt voertuig ontvangen. Deze moest nog wel worden schoongemaakt waardoor we 30 minuten langer moesten wachten.
Uiteindelijk na bijna 2 uur, met 4 jonge kinderen, wachten in een parkeergarage zonder enige voorzieningen, kwam ons voertuig voorrijden.
Het voertuig zelf was perfect, bijna nieuw met net 1.000 km op de teller en zoals geboekt een Mercedes Vito automaat.
Helaas met een erg naar gevoel vertrokken. We hadden bewust geboekt bij BUDGET om dit soort praktijken te voorkomen, helaas mocht het niet zo zijn.
Alle verzoeken tot compensaties zijn afgewezen, zowel aan het loket bij het vliegveld, maar ook de servicedesk in Den Haag heeft ons nog niet veel verder willen helpen.
Erg teleurstellende en nare ervaring.
Opgelicht door Servische Avis
Helaas ben ik min of meer opgelicht door dit bedrijf. Althans de Servische tak er van. Wij moesten in Belgrado na onze vlucht de auto ophalen op het vliegveld, dus wij naar dat loket. Moest ik opeens met een creditcard de borg betalen, die had ik dus niet. Daardoor moest ik opeens 38 euro per dag extra betalen voor een volle verzekering, terwijl ik al een verzekering had bijgeboekt via booking.com. Die 38 euro per dag maakte het voor ons niet meer rendabel dus toen vroegen we om ons geld terug. Dat hebben we niet terug gekregen, dat lijkt mij in principe oplichting. Nu ben ik al weken lang emails aan het sturen naar alle takken van Avis en ik krijg geen gehoor.
schijt bedrijf komen afspraken niet na
Autoverhuur
Wat een bedrijf is dit. In maart een auto besteld via een scherm in ons hotel op Fuerteventura Spanje. Op een of andere manier is dit fout gegaan. Bij het ontvangen van de bevestigingsmail zag ik dat de datum niet correct was. Aan het apparaat hing nog een ouderwetse telefoonhoorn. Hier werd echter niet opgenomen. Gebeld met mijn mobiele telefoon, meer dan 1 uur in de wacht gestaan. Toen er einedelijk iemand aan de lijn kwam werd er doodleuk verteld dat wijzigingen binnen 1 uur moesten !! Maargoed de dame zou het toch oplossen. Kortom auto nooit gekregen en 120 euro armer. Ben al maanden hierover bezig met de Nederlandse tak maar zonder resultaat. Daarnaast staat internet vol met deze gevallen. Dus geen Avis en Budget ( is een bedrijf) meer voor ons.
Oplichters zijn het!
Ik was een halve dag onderweg naar een van hun vestigingen en daar kwam ik er pas achter dat ze mijn pas (voor de borg) niet accepteerden nadat ik de huur zelf al via iDeal had betaald. Daardoor kon de huur niet doorgaan. De vrouw aan de balie vertelde mij dat ik zelf de huur dan maar moest annuleren vanuit mijn email en vervolgens het bedrag teruggestort zou krijgen.
Het huurbedrag werd alleen niet teruggestort en een dag later kreeg ik een eindfactuur waarin stond dat ze het volledige bedrag in rekening hadden gebracht aangezien ik binnen de 24 uur voor het huur moment had geannuleerd. Ookal waren ZIJ de genen die mijn kaart niet accepteerden en ZIJ de genen die mij vertelde dat ik dan maar moest annuleren.
Nu ben ik al 2 weken e-mails naar ze aan het sturen hierover, maar geen reactie. En als je belt, krijg je gewoon te horen dat je moet e-mailen. Echt belachelijk dit. Maar ik zal hoe dan ook mijn geld terugkrijgen!
Ik heb bij Avis Eindhoven voor 1 dag…
Ik heb bij Avis Eindhoven voor 1 dag een opel corsa gehuurd heeft 258 E gekost waarvan 100 E borg na 1 maand nog steeds geen borg terug ondanks telefoontjes email etc dus opgelicht ! Ga aangifte doen dus NOOIT meer AVIS .
Rental Agreement Number : 294672943
Auto gehuurd voor 3 dagen in Spanje
Auto gehuurd voor 3 dagen in Spanje. Ze vroegen of ik een verzekering wilde in Gerona en duidelijk gezegd dat wij al een verzekering hadden. Papieren en alles laten zien. Nu heb ik toch een extra verzekering moeten betalen en krijg niks meer terug. Net de papieren gezien en daar staat een vervalste handtekening op. NOOIT MEER AVIS!!!!! Ik had voor dit bedrag beter een klein autootje kunnen kopen. Wat een bedriegers en hier in Nederland willen en kunnen ze er niks aan doen zeggen ze. Ik ga een paar keer per jaar naar Spanje en zal geen gebruik meer van hun diensten maken.
Creditcard onjuiste afschrijvingen
In januari op Oslo airport auto gehuurd, prima service. Idem bij het inleveren. We wisten dat we nog een afrekening zouden krijgen voor tol. Een maand later werden er zonder vooraankondiging vijf bedragen van mijn creditcard afgeschreven. Na diverse malen gemaild en gebeld te hebben kwamen er voor twee van deze bedragen specificaties. Die waren inderdaad correct. Van de andere drie kwam niets. Ik heb daarna de bedragen betwist bij mijn creditcard organisatie. Binnen een paar dagen kwam Avis alsnog met een creditering. Avis Nederland heeft duidelijk de zaken niet op orde: slechte klantenservice. Daar komen we dus niet meer.
Lokkertjes op de site
Via Avis heb ik een goede aanbieding op Gerona Airport geboekt. De volgende dag krijg ik een mailtje dat de auto niet te leveren is. Gebeld. Ik zou via de franchisenemer op Gerona Airport kunnen boeken. Dat ook gedaan. Weer volgende dag een mailtje dat de auto niet aanwezig is, terwijl hij nog steeds op hun site staat.
Very bad experience with Avis Nederland
I want to share a very bad experience I had with Avis in Netherlands. I rented a car for 7 people but when I arrived in Netherlands, it was indeed for 7 people but no place for luggage, I complaint and all they said was this is what we have.
After I brought the car back after my vacation, everything was good but right after I am home, i get in total 6 charges that were supposed to be traffic fines and also that I returned the car damaged. I contacted the customer service and they corrected by saying that they were charges of 6 speeding tickets and no damage to the car.in January of this year, I received 2 letters from the dept of Justice of Netherlands that 2 fines are still open and I have been going back and forth with the customer service department and till todayI still have not been able to resolve the issue and I had 2 pay to tickets today again to the department of tickets that Avis already charged me on my Credit cards between August and September last year but only paid 3 of the 5 tickets. I always rented from Avis around the world that I visited but with this experience I will never rent again. I gave them enough time.to resolve this matter and they unforunately did not comply!
Helaas kan ik geen -10 sterren geven
Helaas kan ik geen -10 sterren geven. Wat een oplichters bedrijf.
Vorig jaar via TUI een auto gehuurd. IPV een automaat werd het een zeer beschadigde handgeschakelde auto.
Van alle beschadigingen direct bij afhalen, waar iemand van AVIS bij was, foto's gemaakt.
Bij het inleveren van de auto is iemand van AVIS op Mambo beach Curaçao in -en om de auto heen geweest. En alles werd goed bevonden.
De oplichters van AVIS hebben de borg ( 500 dollar) nooit terug betaald.
Meerdere mailtjes zijn er heen gegaan maar AVIS reageert nergens op.
Levensgevaarlijke auto
Specifiek om een auto gevraagd met winterbanden omdat we van Barcelona naar het skigebied in Andorra zouden rijden. De auto bleek alles behalve fatsoenlijke banden eronder te hebben want bij de terugreis gleden we alle kanten op in de sneeuw. Ook de gevraagde sneeuwkettingen deden alles behalve wat ze moesten doen. 1 ketting bleek kapot. We waren blij dat we zonder kleerscheuren teruggekomen waren. Door deze omstandigheden veel tijd verloren en uiteindelijk op het nippertje het vliegtuig kunnen halen. Vandaag de klantenservice gebeld: ik krijg een slecht Nederlands sprekende medewerker aan de lijn die je probeert af te schepen met een voucher. Nadat ik aangaf het hier niet mee eens te zijn wordt de verbinding gewoon verbroken. Wat een walgelijk slecht bedrijf zeg. Nooit meer een auto huren bij dit bedrijf!
Niet bij Avis of Budget boeken
Niet bij Avis of Budget boeken! Bereken per bekeuring 42.35 aan administratiekosten en besodemieteren je met de verzekeringspremies aan de balie. Daarbij krijg je ook nog een afgetrapte auto mee. Nooit meer!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.