Aviogo Anmeldelser 7

2,9

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ik heb betaald voor Elite parkeren 1…

Zit Ik heb betaald voor Elite parkeren 1 week in luchthaven Keulen/ Bonn.
En geen bevestiging gekregen waardoor eenmaal aangekomen op de parkeerplaats en mocht niet parkeren of ik moest opnieuw betalen. Ik mail al dagen lang met Aviogo Nl maar laten niks van zich horen per mail . Telefoon nummer is er niet ...
Verschrikkelijke mensen en bedrijf !!!!!!
Zit nu al 4 dagen in het buitenland en kan maar alleen afwachten.
Met €63,- lichter uit mijn portfolio

6. juni 2026

1500 km met auto gereden en kapotte…

1500 km met auto gereden en kapotte ruit ! Geparkeerd in Koln op de Hansestrasse 70c, sleutel helaas moeten inleveren, ontzettend asociale transfer chauffeur. Na terugkomst bleek 1500 km gereden en kapotte ruit.

Politie was er binnen 15 minuten om aangifte te doen, maar Aviogo doet niets !!!!!

Wat een organisatie, nooit meer via hun parkeren.

19. maj 2026

Aviogo.com is feitelijk onbereikbaar

Aviogo.com is feitelijk onbereikbaar: er is geen telefoonnummer en op e-mails wordt niet gereageerd.

Ik heb een parkeerplek van € 114 gereserveerd omdat er niemand was om mij naar het vliegveld te brengen. Die situatie is veranderd — iemand brengt mij nu wel — en ik wil de reservering daarom annuleren. Dat lukt niet, omdat niemand bij Aviogo reageert.

Elk bedrijf kan orders aannemen; de echte kwaliteit blijkt uit hoe je omgaat met wijzigingen en klachten. Daar laat Aviogo het volledig afweten.

Ik verzoek u mijn reservering te annuleren en het bedrag van € 114 binnen 14 dagen te restitueren. Reageert u niet, dan dien ik een klacht in bij ConsuWijzer en start ik een chargeback via mijn bank.

18. maj 2026

Te weinig tijd om auto op te halen, geen oplossing bieden!

De parkeertijd ging tot 1 uur na landing. De afstand vliegveld Eindhoven/Q park station is een busrit met openbaar vervoer van 25 min. Het is niet haalbaar binnen een uur uit het vliegtuig te komen, de bagage op te halen naar de bushalte te lopen, de busrit. Contact gezocht met Aviogo, de vraag komt niet voor bij hun FAQ, geen tel.nummer. Mail gestuurd met de vraag de parkeertijd een uur te verlengen. Na 6 dagen krijg ik antwoord dat ze er niks aan kunnen doen en dat ik maar contact op moet nemen met het personeel van Q park als ik er niet uit kom! Zeer slecht dit. Aviogo= no go

14. maj 2026

Beware of misleading pricing on this…

Beware of misleading pricing on this platform. They advertise a rate of €3.50 per day to attract customers, but this is only a 'service fee' or administrative charge. The actual price of the parking is hidden and not disclosed until after you have paid the initial fee and received the voucher. Furthermore, customer support is non-responsive to inquiries regarding the total cost. This is a highly deceptive practice designed to lure travelers with fake low prices. I strongly advise looking for transparent alternatives

6. maj 2026