Autoraport Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie warto! Dane bardzo ogólnikowe ktore sa wszedzie dostepne a po dokupieniu historii szkody to wypisane co moglo byc uszkodzone. Przebieg tez orientacyjny! Żadnych konkretów Szkoda kasy

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uważajcie na oszustów, bo autoraport.pl to oszust. Po zakupieniu raportu nawet marka samochodu się w nim nie zgadza. Są podstawowe dane (i to nie wszystkie), jakie mam w dowodzie rejestracyjnym i żadn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Potwierdzam że raport nie wart nawet 1zł. Więcej dowiesz się ze strony rządowej, przebieg ustalony na podstawie wieku auta (szok). A co najlepsze nie da sie wystawić opinii na ich stronie, zapytałem... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Autoraport to oszuści kupiłem raport i nic nie było opisane a właściciel mi powiedział że kupił auto od handlarzy i był wymieniany zderzak i lampa i w Francji zabrali 1 klucz i podobno poduszki wystrz... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wg mnie ściema na maxa

Wg mnie ściema na maxa. Głównie interesował mnie oryginalny przebieg. Samochód spoko nie picowany w bardzo dobrym stanie, benzyna 2.0. Przebieg ok 170 tys, trochę podejrzany wiadomo. No dobra, zamawiam dwa raporty za " pinądze" z jednego wychodzi mi, że auto najechało przez 18 lat ponad 300 tys. No dobra na początek wiadomo - śmierć w oczach. No ale jak się wczytałem w szczegóły to wyszło na to że to przebieg OSZACOWANY przez kogoś wg ich własnego schematu, który przewiduje wd. tego schematu dla tego modelu od 330 tys do prawie 600 tys więc wychodzi tak jakoś średnio żebyś poczuł się dobrze i za bardzo nie narzekał. Manipulacja socjotechniczna pełna gębą. Drugi raport szkoda gadać "Car - coś tam, coś tam", domyśl się jeszcze gorzej. Samo info z instrukcji obsługi. Reasumując to wychodzi na to, że ten mój handlarz, cwaniak, oszust, sprzedawca to najuczciwszy człowiek na świecie.

29. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skorzystałem z autoraportu raz i już…

Skorzystałem z autoraportu raz i już więcej nie skorzystam dla mnie strata pieniędzy i naciąganie klientów na kasę żadnych konkretnych wpisów o statucie auta.Najlepsza strona do sprawdzania raportu samochodu to tylko i wyłącznie Autodna.pl nie ma lepszej strony korzystałem już kilka razy i się nie zawiodłem.

24. marts 2024

Oszuści!!

Oszuści!!! Naciągają tylko kasę wymyślają przebieg według rocznika ile może mieć a nie ten prawdziwy. Jak napisałem do nich z takim pytaniem to odpisali nie na temat a na ich stronie nie można nawet dodać opini po zalogowaniu a tamte opinie co mają to tylko fikcja.

9. marts 2024

Ta platforma to oszustwo

Ta platforma to oszustwo. Klijet juz do mnie jechal i w polowie drogi zadzwonil ze jestem oszustem bo przebieg jest wiekszy o 100 tys na Autoraport niz w moim opisie. Po tej akcji sprawdzilem swoje dwa inne samochody i tam tez przebiegi byly zawyzone o ponad 70 tys.

12. marts 2024

autoraport - Oszuści

Oszuści, otrzymany raport nie dawał żadnych informacji, podany przebieg 96tyś km, kiedy na rządowej stronie i od sprzedawcy jest potwierdzone 36tyś. Wiem o 2 zdarzeniach i naprawach, jest to też widoczne na stronie rządowej, tutaj nie pojawia się nic. Rzekomo po dopłacie pokaże dodatkowe informacje (kolejna forma naciągnięcia). Nabijanie ludzi w butelkę - odradzam korzystanie z tego serwisu.

11. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zapłaciłem za raport o aucie z Niemiec

Zapłaciłem za raport o aucie z Niemiec. Jedyna informacja jaka zawarli w raporcie był "najnowszy przebieg". Przebieg ten do niczego nie pasował, był na chybil-trail. Na innej stronie świadczącej usługi sprawdzenia pojazdu za pieniądze otrzymałem raport pokrywający się z książką serwisową jak otrzymałem do pojazdu. A więc strona AUTORAPORT to po prostu naciąganie na kasę. Dodam, że chciałem wstawić opinie na ich stronie cze go zrobić się nie da, pomimo, że zakładka dodaj opinię jest. Po meilu do nich otrzymałem odpowiedź, że opinie mogę wystawić odpisując na maila :)

5. marts 2024

Jestem bardzo rozczarowana

Jestem bardzo rozczarowana. W raporcie pokazali mi przebieg 333tys, a od sprzedawcy mielismy info o przebiegu 270tys. Poprosiłam, aby podesłali mi raport, który mogę wydrukować. Niestety nawet nie odpisali. Ponowiłam prośbę o podesłanie raportu i potwierdzenie przebiegu, ponieważ sprawę zglosiliśmy do adwokata, że sprzedawca nas oszukał, to nagle zablokowali mi konto, dostęp do raportu i możliwość wystawienia opinii na ich stronie. Na maila nie odpisali do tej pory. Dostałam tylko informację, że środki zostaną zwrócone za raport. Dla mnie to oszuści i noe wiem, czego się wystraszyli. Widocznie ich raporty nie są rzetelne.

3. marts 2024

Ludzie oddali mi samochód

Ludzie oddali mi samochód, który kupili 2 dni temu, bo uwierzyli tym złodziejom i kanciarzom, a nie mi. Mój citroen miał potwierdzony przebieg w kilku miejscach 166 tys. km, a u nich wyszedł 277 tys. km nie wiadomo skąd. Powinno się zaorać tę firmę, a oszustów właścicieli ukarać tak, żeby do końca życia czuli to, że oszukiwali ludzi, żeby się wzbogacić

17. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zaplacilam 37 zl,a nie otrzymałam…

Zaplacilam 37 zl,a nie otrzymałam niczego,0 raportu.Chcieli żebym zaplacila więcej to wysla.Omijac szerokim lukiem autoraport.Oszukali mnie.Nigdy więcej nie dam sie nabrać i przestrzegam innych naiwnych.Napisalam do nich meila,nie odpisali.
Na stronie rządowej wpisując Vin mizna za darmo uzyskać raport o samochodzie

9. februar 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sprawdzałam swoje auto z…autoraport

Sprawdzałam swoje auto z ciekawości.zaplacilam 56 zł za rozszerzona wersję 😏prawda jest taka że niczego się nie dowiedziałam oprócz tego że miałam 2 zdarzenia ( za moich czasów) nie było podane że auto było sprowadzone i co się z nim działo za granicą.Produkcja auta orginalna z 2004r a raport wykazał 2005! Na plus że firma ugodowa bo napisałam do nich i oddali pieniążki.

7. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Chciałam porównać w dwóch autoraportach…

Chciałam porównać w dwóch autoraportach samochod z Francji. 1 Autoraport pokazał mi przebieg z kosmosu bez żadnej daty odczytu, bez wcześniejszych odczytów i nic konkretnego o tym samochodzie.
2. Raport ( nie będę robić reklamy firmie, bo sama się broni dobrymi opiniami) pokazał odczyty od początku i dużo innych szczegółów o samochodzie.

10. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Chcesz być oszukany to kup raport

Chcesz być oszukany to kup raport, dowiedziałem się że to co wiedziałem , marka samochodu ilość drzwi a i że handlarz " przekręcił licznik" do przodu nie do tułu:)z 180 tyś. Zrobiło się według autora port że ma 130 tyś czyli autora port przekręcił licznik:) dziady kalwaryjskie i złodzieje

5. januar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.