Michelin Cup 2 besteld. Michelin 4S ontvangen. Deze banden zijn een stuk goedkoper. Hemel en aarde moeten verzetten om de juiste banden te ontvangen. Zeer slechte klantenservice. 4 weken moeten wachte... Se mere
Heb hier 2 bidons olie gekocht van Total, welke op deze sites het goedkoopste waren. Pakket was snel geleverd en goed verpakt. Binnenkort heb ik banden nodig en deze zal ik ook hier bestellen. Ja... Se mere
Levering is correct uitgevoerd, enkel spijtig dat de banden gewoon zijn afgezet, aangebeld en doorgereden. Er is niet gewacht tot iemand kwam opendoen, dit vind ik niet heel klantvriendelijk. Zelfs... Se mere
Nog niets ontvangen Banden besteld en betaald op 1 juni op 5 juni berichtje gehad dat vanwege logistieke achterstand het nog 3 dagen kon duren eer banden bij mij geleverd zouden worden. nu is he... Se mere
Om autobandenmarkt.be
Autobandenmarkt.be est votre spécialiste en ligne personnel pour les pneus de toutes marques et tailles. Trouvez les pneus adaptés à votre véhicule dans une gamme exceptionnellement large – qu'il s'agisse d'une petite voiture, d'une limousine, d'une moto ou d'un véhicule utilitaire léger, vous trouverez toujours les pneus qu'il vous faut à des prix avantageux.
La rapidité est la force d'Autobandenmarkt.be : directement d'Internet à la route. Même pendant les saisons de pointe au printemps et en automne, ce vendeur de pneus en ligne garantit une disponibilité constante grâce à son important stock.
Autobandenmarkt.be propose une gamme exceptionnellement large de pneus et d'accessoires automobiles dans différentes catégories de produits, telles que :
- Pneus pour voitures,
- Pneus pour motos,
- Pneus pour véhicules utilitaires légers,
- Pneus pour voitures électriques,
- Jantes en aluminium et jantes en acier,
- Ensembles complets (pneus prémontés sur jantes)
Delticom AG, l'entreprise derrière Autobandenmarkt.be, est l'un des pionniers du commerce en ligne de pneus et gère des boutiques en ligne dans plus de 40 pays. Depuis le changement de millénaire en 1999/2000, l'entreprise propose une large gamme de pneus en ligne.
Grâce à un vaste réseau de partenaires de montage, les clients peuvent faire livrer leurs nouveaux pneus directement dans un atelier de montage professionnel dès leur commande.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319 , Sehnde, Tyskland
- autobanden@delti.com
- autobandenmarkt.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kan geen status van order geven
Bestelling geplaatst op 18 November. Al verschillende keren gemaild. Nooit een deftig antwoord gekregen. Eén keer is het me gelukt een medewerker te spreken: Hij ging navragen waar de levering bleef. Nooit iets teruggehoord. Totaal niet aan te raden.
Nog erger: Op 6/12 beweert hun telefonische robot dat de banden geleverd zijn. Op hun site staat een Duitse DPD link die de het colisnummer zelfs niet kent. Nog altijd blijft hun klantendienst doofstom. Je blijft eeuwig op nummer 1 in de wachtlijst staan. Dit begint naar oplichting te ruiken.
9/12: Eindelijk nog eens iemand aan de lijn gehad. Die persoon kon me bevestigen dat de banden inderdaad niet geleverd waren (terwijl hun robot het tegenovergestelde beweert). Maar kon me niet zeggen wanneer ze gingen geleverd worden. Nu bleek dat de banden niet van de Duitse DPD kwamen, maar van de Franse. Zo heb ik dan gevonden dat ze waarschijnlijk vandaag inderdaad gingen geleverd worden.
2 sterren omdat ik de banden heb. 3 sterren minder door veel langere levertermijn en verschrikkelijk slechte communicatie.
17/12 Ordernummer is 53895300. Levering is intussen aangekomen (zie hierboven), maar jullie website weet nog altijd niet waar de colis is. Slechte communicatie.

Besvarelse fra autobandenmarkt.be
Toch wel lang onderweg, niet traceerbaar
Op 5 nov online een band besteld. Nu, 11 nov nog steeds niet in mijn bezit. Track & Trace waardeloos bij GLS, je kan ze zelfs niet telefonisch bereiken !
Op die 5 dagen kan ik 10 x naar Hannover rijden om betreffende band op te halen !

Besvarelse fra autobandenmarkt.be
Betalen in 5 seconden, terugbetalen????
Bestelling geplaatst, dag later laten ze weten dat de bestelling geannuleerd is omdat ik de banden wil laten leveren in Nederland, 200m over de grens. Ondertussen al meer dan tien dagen verder maar geld nog steeds niet teruggestort!! Betalen in 5 seconden, terug betalen.... weken!? En hoe zit dat met Europa, banden komen meestal van Duitsland maar ze een paar honderd meter over de Grens laten leveren gaat niet, was nochtans een locatie die bij jullie op de site staat! Tevreden ?? Hallo
Krijg na mijn bericht een korting van 5% op mijn volgende aankoop, is nu niet iets dat je elke week koopt hé!

De levering op zich was niets mis mee,
De levering op zich was niets mis mee,
En je krijgt ook een volgcode , deze is int duits, dan worden ze geleverd bij de zogezegde garage,
En terwijl ze op dpd al op nog niet geleverd staan, laat de garage niets weten, antwoorden niet op mails, dus ik weet ni of ze er nu daadwerkelijk zijn.
Misschien best eens kijken om een automatische mail nazr de klanten te sturen of deze zijn aangekomen of niet ?!

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Zeer correct en snel geleverd. Top .

topservice aan scherpe prijs
ze leveren het beloofde aan een scherpe prijs, deftig verpakt en goed getransporteerd.
Minpuntje is misschien de wachttijd / transport.
Zeer grote aanrader, heb hier reeds meerdere aankopen gedaan en steeds zeer correct behandeld geworden.

Besvarelse fra autobandenmarkt.be
Het was zeker de prijs dat is 1 top en…
Het was zeker de prijs dat is 1 top en het was mooi op tijd geleverd

Besvarelse fra autobandenmarkt.be
Gevonden wat ik elders niet deed ,voor…
Gevonden wat ik elders niet deed ,voor deftige prijs !
Geleverd binnen de kortst mogelijke periode en constant op de hoogte gehouden van de verzending ( locatie en levertijdstip).

altijd goede levertermijn
Snel levering en geen schade.👍
Snelle levering
Snelle levering, 2 dagen eerder dan verwacht.
Product zoals verwacht.
Scherpste prijzen
Correcte levering
Correcte levering, makkelijk om te bestellen en correcte levering…. Ik ben een blije klant bij jullie :-)))
Snelle levering en correcte prijs
Snelle levering en correcte prijs. Veel keuze in elke prijsklasse.
Mijn ervaring
Van de 4 banden werden er 2 zeer snel geleverd, de 2 andere banden kwamen later. Dit leek me niet zo efficient voor de verzender, maar ook niet voor de ontvanger. De eerste 2 banden hadden een DOT van dit jaar, de andere 2 hadden een DOT van 2 jaar oud. En de Nieuwheids strepen op de 2 oudere banden ontbraken, alsof ze al eens gereden hadden.
sneleen goodkopper
Veel keuze en gemakkelijke website