Hei. Har handlet flere ganger hos dere og er veldig fornøy. Kanskje tok det litt lengere tid denne gangen før jeg fik dekkene. Har pr. i dag fått 1 dekk. Venter at det andre skal komme denne uken
Se, hvad kunderne siger
Hvor er mine dekk?!?! Bestilte i april og de er IKKE leveret til monteringspartner. RD 46684976 RD 46684977 Derutover; fjern det tlf. nummer fra netsiden deres! Det eksisterer ikke! Send mig... Se mere
Virksomheden har svaret
Rask og effektiv levering. Kvalitet over hele linja.
Virksomhedsoplysninger
Om dekkonline.com
Skrevet af virksomheden
Dekkonline.com er din personlige online spesialist for dekk av alle merker og størrelser. Finn de riktige dekkene for ditt kjøretøy i et unikt stort utvalg – enten det er en liten bil, limousine, motorsykkel eller lastebil, vil du alltid finne de riktige dekkene til en gunstig pris.
Rask levering er Dekkonline.com sin styrke: direkte fra internett til veien. Selv i høysesongene om våren og høsten sikrer denne nettbutikken for dekk kontinuerlig tilgjengelighet takket være sitt store lager.
Dekkonline.com tilbyr et eksepsjonelt bredt utvalg av dekk og biltilbehør innen forskjellige produktkategorier, som for eksempel:
- Personbildekk,
- Motorsykkeldekk,
- Lastebildekk,
- Dekk til elektriske biler,
- Lettmetallfelger og Stålfelger,
- Komplette hjul (forhåndsmonterte dekk på felger)
Delticom AG, selskapet bak Dekkonline.com, er en av pionerene innen netthandel for dekk og driver nettbutikker i over 40 land. Siden årtusenskiftet i 1999/2000 har selskapet tilbudt et bredt utvalg av dekk på nettet.
Gjennom et omfattende nettverk av monteringspartnere kan kundene sende sine nye dekk direkte til et profesjonelt monteringsverksted ved bestilling.
Kontaktoplysninger
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319 , Sehnde, Tyskland
- (0049) 51187988255
- dekkonline@delti.com
- dekkonline.com
Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har handlet hos dem 3 ganger tidligere
Har handlet hos dem 3 ganger tidligere, hvor der var kort leveringstid, og alt gik som det skulle. Bestillte vinterdæk med fælg den 19 november, disse er ikke engang sendt fra dem ennu, og di svarer ikke på mail. Der er sket et eller andet med det her firma, der gør at di ikke er til at stole på mere. Så nu må jeg se mig om efter et andet firma - trist.
bestilte dekk den 06.06 og nu er datoen…
bestilte dekk den 06.06 og nu er datoen 26.06 og stadig ingen dekk

Hvor er mine dekk?!?
RD 46684976
RD 46684977
Derutover; fjern det tlf. nummer fra netsiden deres! Det eksisterer ikke!
Send mig mine dekk!

Hei.
Hei.
Har pr. i dag fått 1 dekk. Venter at det andre skal komme denne uken
Fra bestilling til levering e det helt…
Fra bestilling til levering e det helt ok, vinter her enda.Nettside og betaling 👌
Rimelige priser og god service!
Tid??
Tar lengre tid enn det står på nett siden.og denne trustpilot siden var dårlig,ikke fort gjort å få til anmeldelsen
Har ventet bestillingen min om en måned…
Har ventet bestillingen min om en måned
Ikke fornøyd
Lang og uholdbar transporttid.
Hei, selve bestilling og info tilbake er ok. Men transporten og transporttiden er helt elendig. Fikk etter lang tid 3 dekk av 4 bestilte. Fortsatt ikke fått det siste. Postnord som transportør dessverre.

Besvarelse fra dekkonline.com
Det tar for langt tid fra du bestiller…
Det tar for langt tid fra du bestiller til du har dekkene.
Ok.priser.Grei levering og leveringstid.
Aldrig har oplevet så dårlig service…
Aldrig har oplevet så dårlig service fra et firma! Ringer til kunde service får en medarbeider i telefonen som akkurat taler norsk, så bare det få overlevert ordrenummer via telefon er en prøvelse! Når man så prøver at få hjelp til ens levering går medarbeideren helt baklås og som en robot gentager sig selv om og om igen med den samme ubrukelige setning "Ring imorgen hvis din pakke ikke er kommet" Min ordres status er ikke blevet opdateret siden 30.09.20, så eg vil gerne have haft hjælp af Dekkonline til at spore mine dekk hos DPD men det er tydeligvis umuligt for dei når dere medarbeider ikke forstår Norsk!
spenene om eg nogensinde modtager mine dekk!
Åsså er mine dekk åsså forsvundet i posten!

Besvarelse fra dekkonline.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.