Kvalitetsprodukter, de gør virkelig, hvad der står i beskrivelsen, det er ikke svindel. Duften af kokos, mynte, citron eller noget andet er meget svag, duften af træ dominerer, men behagelig. Hurt... Se mere
Fantastisk creme: efter brugen af øjencremen, serum og creme til ansigtet kan man se synlig tegn på opstramning af huden i ansigtet ! Den virker og er billig !
Bedste produkt uden medicin til uren hud jeg har prøvet, vist gode resultater efter 3 uger. Ved ikke hvordan mit ansigt ser ud uden urenheder længer efter jeg fik urenheder i ansigtet som 13 årig men... Se mere
Hurtig levering. Bestilte torsdag formiddag og fik leveret fredo. Grunden til der ikke er fuld stjerner er fordi vi ik ved hvordan produkterne virker endnu (vi har købt keratosis pilaris pakke)
- nr. 32 af de 41 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter
- nr. 22 af de 27 bedste virksomheder i Hudplejeklinik
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kosmetikindustri
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Kosmetikproducent
Australian Bodycare has been a front runner for skin care products since 1992. Since then, we have adhered to the same ideas as we were founded on: Providing the best skin care solutions and helping people achieve a better quality of life.
Trævænget 14, 5492, Vissenbjerg, Danmark
- info@australian-bodycare.com
- australian-bodycare.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Salg og rabat som svar på jobansøgning
Hvor er det bare useriøst og uprofessionelt at opfordre til at prøve jeres produkter og tilbyde rabat, som svar på en jobansøgning.

Besvarelse fra Australian Bodycare
Super god kundeservice, men cremerne kunne jeg ikke bruge
Australian Bodycare har simpelthen en fremragende kundeservice. Jeg kunne ikke lide deres produkter, da jeg ikke kunne holde lugten ud, og jeg oplevede, at B12 cremernes pink farve smittede af på min hud, og jeg blev i stiv i huden af B12 cremerne og maskerne. Så jeg fik refunderet hele min ordre og alle mine penge tilbage. Så tør man godt prøve deres cremer og se, om de er gode til ens hud.

Besvarelse fra Australian Bodycare
Hurtig levering af lækre produkter ♥️
Endnu ikke prøvet nogle produkter fra jer, som jeg ikke har været vild med. Sortimentet vokser stødt ;)
Særligt jeres hårvitaminer har gjort en KÆMPE forskel for mig!
Og så er jeres gode priser og hurtige levering vigtigt at nævne også!
Har fjernet tea tree oil fra Australian Bodycare Body Wash
Har i årevis brugt Australian Bodycare Body Wash med stor tilfredshed, selvom det langt fra er billigt i længden.
Denne gang konstaterede jeg, at produktet ikke giver samme renlige fornemmelse som tidligere og jeg kan konstatere at man har fjernet tea tree olien i produktet, som netop var den essentielle ingrediens i rigtig mange Australian Bodycare produkter.
Det er muligt at renheden er den samme, men friktionen på huden er væsentlig anderledes og som alle andre shower gel produkter.
Så jeg vil fremover anvende Coop Änglamark showergel til 20 kr. for 1 liter eller tilsvarende, når Australian Bodycare desværre har valgt at spare det afgørende tea tree oil væk.

Produktet virkede ikke
Nu er det en hudsygdom i viser på den hud i videoen, en hudsygdom jeg i 15+år har forsøgt at bekæmpe, en sygdom selv hudlæger ikke har en kur imod.. men i mente at have et produkt som virkede, jeg havde håbet det var rigtig, det i viste (før/efter billeder) men det er rent salg reklame, og har ingen effekt overhovedet.. igen brændte ens håb ud.

Fantastisk service
Fantastisk service. Hurtig svar på mail. 5 store stjerner her fra

Glimrende service
Da jeg ikke havde modtaget produkter efter 8 dage, så skrev jeg til dem over mail. Fik hurtig og god service - som fandt frem til at den var forsvundet under leveringen. De sendte straks en ny - og gav ovenikøbet lidt ekstra med :)

Bestilte vare d
Bestilte vare d. 28.11. De skriver levering 1-2 hverdage. Status hos DAO. Som det fremgår er pakken d. 01.12, ikke engang afsendt.
Rykker derfor for varerne d. 03.12, hvor de undskylder og fortæller pakken er sendt samme dag. Status hos DAO 04.12 er uændret, sidste opdatering er stadig 01.12, så pakken er stadig ikke sendt.
Pengene har de godt kunne finde ud af at trække, selvom pakken endnu ikke er kommet ud af huset, som det ser ud.

Dårlige produkter.
Dårlige produkter.
Det eneste der sker, er at huden bliver lyserød

Top kvalitet - skuffer aldrig
Super lækre produkter som indfrier alle forventninger.
Og der kommer nye spændende ting, som man bare er nød til at afprøve.
B12 serien er min favorit. Jeg er knap 60 år og til min hud er det ikke mindre end perfekt:)

Besvarelse fra Australian Bodycare
Har fulgt virksomheden i en hel del år…
Har fulgt virksomheden i en hel del år - og må erkende at den kreativitet de lægger for dagen ved at tage forbrugernes udfordringer på kroppen alvorligt og udvikle nye produkter og forbedre indhold og effekt er ret unikt. Man må sige at den lille danske perle af en virksomhed gør det godt - leverer en rigtig god kundeoplevelse og giver mig som kritisk kunde lyst til at komme tilbage igen - fordi jeg kan se, mærke og føle en forskel og det kan min familie også.
Når jeg deler mine erfaringer og venner komme retur og siger tak for tippet - så ved man det virker.
Det gode er at det er nemt at bestille - hurtig levering lige til døren.
GODT GÅET!
H.B.

De allerbedste anbefalinger
De allerbedste anbefalinger, super gode produkter der holder hvad de lover. Har brugt pakken mod hårtab - det stoppede mit hårtab og var let at bruge. Senest den rosa B12 ansigtscreme. Den er virkelig lækker. Jeg kan godt lide duftene. Det vigtigste for mig er at der ikke er giftige ting og microplast i produkterne. En kompetent venlig kundeservice der hurtigt svarer når man har spørgsmål.
rigtig god service!
Skrev til kundeservice i forhold til en fejl på et produkt og de var sindsygt hurtige til at svare og sendte en ny inden for 12 timer. Mega god kundeservice og gode produkter😊

Besvarelse fra Australian Bodycare
Jeg har brugt tea tree oil imod fnat
Jeg har brugt tea tree oil imod fnat, og det VIRKER! Produkter mod fnat giver hudallergier, og gør din hud sart og tynd! Rigtige L….behandlinger, som er dyre og skadelige! Nej brug noget så simpelt og billigt som tea tree oil, og slip skånsomt og effektivt imod fnat!

Pink serien
Den ny pink facecream lægger sig som en hinde ovenpå huden og kan nulres af kort tid efter man har opført den. Ikke en creme jeg anvender mere. Andre kan måske have en god oplevelse. Pink facescrub er for grovkornet og egner sig bedre til kroppen. Heller ikke et hit hos mig

Fantastiske produkter.
Fantastiske produkter.
Jeg har fornyeligt købt
B12 pink serum: giver fugt og får fine linjer til at forsvinde
Hånd creme: helt fantastisk til mine tørre frisør hænder.
Luse midler: skånsom og effektiv. De små bæster var ude af min datters hår første gang.