Australian Bodycare Anmeldelser

17.935

4,3

Kvalitetsprodukter, de gør virkelig, hvad der står i beskrivelsen, det er ikke svindel. Duften af ​​kokos, mynte, citron eller noget andet er meget svag, duften af ​​træ dominerer, men behagelig. Hurt... Se mere

Fantastisk creme: efter brugen af øjencremen, serum og creme til ansigtet kan man se synlig tegn på opstramning af huden i ansigtet ! Den virker og er billig !

Bedste produkt uden medicin til uren hud jeg har prøvet, vist gode resultater efter 3 uger. Ved ikke hvordan mit ansigt ser ud uden urenheder længer efter jeg fik urenheder i ansigtet som 13 årig men... Se mere

Hurtig levering. Bestilte torsdag formiddag og fik leveret fredo. Grunden til der ikke er fuld stjerner er fordi vi ik ved hvordan produkterne virker endnu (vi har købt keratosis pilaris pakke)

1. nr. 32 af de 41 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter
  2. nr. 22 af de 27 bedste virksomheder i Hudplejeklinik
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kosmetikindustri
  4. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Kosmetikproducent

Australian Bodycare has been a front runner for skin care products since 1992. Since then, we have adhered to the same ideas as we were founded on: Providing the best skin care solutions and helping people achieve a better quality of life.

18 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(17.935)

Salg og rabat som svar på jobansøgning

Hvor er det bare useriøst og uprofessionelt at opfordre til at prøve jeres produkter og tilbyde rabat, som svar på en jobansøgning.

26. maj 2026

Hej,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke vores intention at virke useriøse eller uprofessionelle. Vi beklager, hvis vores henvendelse blev opfattet sådan.

Vi tilbyder af og til rabatkoder og produktprøver i forskellige sammenhænge som en venlig gestus, men vi forstår godt, at dette kan virke malplaceret i forbindelse med en jobansøgning. Det tager vi til os og vil bruge din kommentar til at forbedre vores kommunikation fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Sofie

Super god kundeservice, men cremerne kunne jeg ikke bruge

Australian Bodycare har simpelthen en fremragende kundeservice. Jeg kunne ikke lide deres produkter, da jeg ikke kunne holde lugten ud, og jeg oplevede, at B12 cremernes pink farve smittede af på min hud, og jeg blev i stiv i huden af B12 cremerne og maskerne. Så jeg fik refunderet hele min ordre og alle mine penge tilbage. Så tør man godt prøve deres cremer og se, om de er gode til ens hud.

11. maj 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores kundeservice 😊

Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre. B12-serien har en anderledes duft end vores øvrige serier, da produkterne ikke indeholder Terpineol fra Tea Tree Oil, og nogle af produkterne indeholder desuden parfume med en mild blomsterduft. Oplevelsen af både duft og konsistens kan dog variere meget fra person til person.

Den lyserøde farve i produkterne stammer fra B12-vitaminet. Farven bør normalt ikke give varig afsmitning på huden, men vi forstår godt, hvis det har været en frustrerende oplevelse.

Det lyder desværre også som om, at produkterne ikke har passet optimalt til din hud, når du oplever en stram og stiv fornemmelse efter brug. Det er vi oprigtigt kede af, især når du har investeret så meget i produkterne.

Hvis du sender mig dit ordrenummer, sørger jeg for, at du får dine penge retur.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Din feedback er værdifuld og hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og vejledning.

Har fjernet tea tree oil fra Australian Bodycare Body Wash

Har i årevis brugt Australian Bodycare Body Wash med stor tilfredshed, selvom det langt fra er billigt i længden.

Denne gang konstaterede jeg, at produktet ikke giver samme renlige fornemmelse som tidligere og jeg kan konstatere at man har fjernet tea tree olien i produktet, som netop var den essentielle ingrediens i rigtig mange Australian Bodycare produkter.

Det er muligt at renheden er den samme, men friktionen på huden er væsentlig anderledes og som alle andre shower gel produkter.

Så jeg vil fremover anvende Coop Änglamark showergel til 20 kr. for 1 liter eller tilsvarende, når Australian Bodycare desværre har valgt at spare det afgørende tea tree oil væk.

8. april 2026

Hej Thomas😊

Tusind tak for din loyalitet gennem årene – det sætter vi virkelig stor pris på. Jeg forstår godt din frustration, når et produkt, du har været glad for, ændrer sig.

Produktet er blevet reformuleret og indeholder nu 4-terpineol, som er den mest aktive komponent i Tea Tree Oil. Det betyder, at du stadig får de antibakterielle og rensende egenskaber, men i en mere ren og målrettet form. Samtidig er 4-terpineol mindre irriterende for huden, hvilket gør det mere skånsomt – især ved daglig brug.

Tea Tree Oil er altså ikke “sparet væk”, men vi har netop valgt at bruge den aktive del af olien for at gøre produktet mere skånsomt, uden at gå på kompromis med effekten.

Når det er sagt, så kan vi godt forstå, at ændringer i både duft og konsistens kan påvirke oplevelsen, og det er selvfølgelig ærgerligt, hvis det ikke længere føles som det samme produkt for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det tager vi med videre 🙏

Sofie 😊

Produktet virkede ikke

Nu er det en hudsygdom i viser på den hud i videoen, en hudsygdom jeg i 15+år har forsøgt at bekæmpe, en sygdom selv hudlæger ikke har en kur imod.. men i mente at have et produkt som virkede, jeg havde håbet det var rigtig, det i viste (før/efter billeder) men det er rent salg reklame, og har ingen effekt overhovedet.. igen brændte ens håb ud.

23. december 2025

Hej,

Tak for din ærlige besked – og jeg er virkelig ked af at høre, hvordan du har oplevet både vores produkt og vores kommunikation.

Jeg kan kun forestille mig, hvor frustrerende og opslidende det må være at kæmpe med en hudsygdom i over 15 år, uden at finde en løsning – og hvor stort et håb det kan vække, når man ser før/efter-billeder og oplever en mulighed for lindring. Netop derfor gør det mig oprigtigt ondt at høre, at du føler, vi har skabt falske forhåbninger.

Vores intention er aldrig at give tomme løfter – vi ved godt at hudsygdomme er komplekse og individuelle. Hvad der virker for én, virker desværre ikke nødvendigvis for en anden, og det gør ikke situationen nemmere – tværtimod.

Jeg vil rigtig gerne tilbyde dig enten en refusion af dit køb, eller et gavekort, hvis du – når som helst – skulle have lyst til at prøve noget andet fra os, som måske kunne passe bedre til din hud. Du skal ikke sidde tilbage med følelsen af, at du har spildt både penge og håb.

Skriv endelig, hvad du foretrækker – og tak fordi du delte dine tanker. Det betyder noget.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig svar på mail. 5 store stjerner her fra

1. december 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet fantastisk service og hurtige svar på mail – og 5 store stjerner varmer virkelig 🌸

Vi bestræber os altid på at give et svar så hurtigt som muligt, så det er skønt at høre, at det blev bemærket!

Glimrende service

Da jeg ikke havde modtaget produkter efter 8 dage, så skrev jeg til dem over mail. Fik hurtig og god service - som fandt frem til at den var forsvundet under leveringen. De sendte straks en ny - og gav ovenikøbet lidt ekstra med :)

8. december 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Selvfølgelig skal du have dine produkter, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt, da pakken var blevet væk undervejs. Og lidt ekstra som plaster på såret er det mindste, vi kunne gøre 😊

Rigtig god fornøjelse med produkterne🌿

Bestilte vare d

Bestilte vare d. 28.11. De skriver levering 1-2 hverdage. Status hos DAO. Som det fremgår er pakken d. 01.12, ikke engang afsendt.
Rykker derfor for varerne d. 03.12, hvor de undskylder og fortæller pakken er sendt samme dag. Status hos DAO 04.12 er uændret, sidste opdatering er stadig 01.12, så pakken er stadig ikke sendt.
Pengene har de godt kunne finde ud af at trække, selvom pakken endnu ikke er kommet ud af huset, som det ser ud.

4. december 2025

Hej Lene,
Tak for din besked.

Jeg kan forsikre dig om, at hvis pengene er blevet trukket fra din konto, så er pakken også blevet sendt afsted. Vi trækker nemlig først beløbet, når pakken har forladt vores lager.

Hvis der ikke er sket nogen opdatering i DAO’s tracking siden 1.12, kan det tyde på, at pakken desværre er forsvundet efter afsendelse. Det er vi selvfølgelig meget kede af!

Vil du være sød at sende en mail til os på info@australian-bodycare.com
med dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde frem til, hvor pakken befinder sig – og sikre, at du får dine produkter.

Angående leveringstiden: Du har helt ret i, at der normalt står 1-2 hverdage. Dog blev ordren lagt under vores Black Friday-kampagne d. 28.11, hvor vores lager var ekstra presset. Det kan desværre godt give lidt ekstra leveringstid – men vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at sende ordrer så hurtigt som muligt 🌿

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst det med det samme!

Dårlige produkter.

Dårlige produkter.
Det eneste der sker, er at huden bliver lyserød

3. december 2025

Hej Lonni,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores B12-produkter – det er selvfølgelig ikke meningen, og vi vil meget gerne hjælpe 🌿

Vil du ikke sende os en mail på info@australian-bodycare.com
med dit ordrenummer? Så kigger vi nærmere på det sammen og finder en passende løsning😊

Top kvalitet - skuffer aldrig

Super lækre produkter som indfrier alle forventninger.
Og der kommer nye spændende ting, som man bare er nød til at afprøve.
B12 serien er min favorit. Jeg er knap 60 år og til min hud er det ikke mindre end perfekt:)

1. december 2025

Hvor er det en fantastisk anmeldelse – tusind tak! 😊

Vi er virkelig glade for at høre, at produkterne lever op til dine forventninger, og at du har fået så gode resultater med B12-serien 🌸

Det betyder meget for os at høre, at vores hudpleje også gør en forskel for dig.

Vi lover at blive ved med at udvikle spændende og effektive produkter – og vi er så glade for at have dig med på rejsen 💜

Har fulgt virksomheden i en hel del år…

Har fulgt virksomheden i en hel del år - og må erkende at den kreativitet de lægger for dagen ved at tage forbrugernes udfordringer på kroppen alvorligt og udvikle nye produkter og forbedre indhold og effekt er ret unikt. Man må sige at den lille danske perle af en virksomhed gør det godt - leverer en rigtig god kundeoplevelse og giver mig som kritisk kunde lyst til at komme tilbage igen - fordi jeg kan se, mærke og føle en forskel og det kan min familie også.
Når jeg deler mine erfaringer og venner komme retur og siger tak for tippet - så ved man det virker.
Det gode er at det er nemt at bestille - hurtig levering lige til døren.
GODT GÅET!
H.B.

26. november 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tusind tak for din virkelig flotte og varme anmeldelse – den gjorde os simpelthen så glade at læse! 💚

Det betyder meget for os, at du har fulgt med gennem årene – og at du oplever, vi tager både dine (og andres) behov seriøst. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og udvikle produkter, der faktisk gør en forskel i hverdagen – så det er fantastisk at høre, at det både mærkes og værdsættes af dig og din familie 🌿

At du også anbefaler os videre til andre – og de kommer tilbage og takker – det er jo det allerbedste, vi kan ønske os!

Tusind tak for tilliden, de pæne ord og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse 🙏

De allerbedste anbefalinger

De allerbedste anbefalinger, super gode produkter der holder hvad de lover. Har brugt pakken mod hårtab - det stoppede mit hårtab og var let at bruge. Senest den rosa B12 ansigtscreme. Den er virkelig lækker. Jeg kan godt lide duftene. Det vigtigste for mig er at der ikke er giftige ting og microplast i produkterne. En kompetent venlig kundeservice der hurtigt svarer når man har spørgsmål.

14. november 2025

rigtig god service!

Skrev til kundeservice i forhold til en fejl på et produkt og de var sindsygt hurtige til at svare og sendte en ny inden for 12 timer. Mega god kundeservice og gode produkter😊

24. oktober 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tusind tak for din søde besked! 😊

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det dejligt, at vi kunne få løst problemet hurtigt for dig 💙

Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du bliver rigtig glad for det nye produkt!

Australian Bodycare

Jeg har brugt tea tree oil imod fnat

Jeg har brugt tea tree oil imod fnat, og det VIRKER! Produkter mod fnat giver hudallergier, og gør din hud sart og tynd! Rigtige L….behandlinger, som er dyre og skadelige! Nej brug noget så simpelt og billigt som tea tree oil, og slip skånsomt og effektivt imod fnat!

8. oktober 2025

Sofie V2 sagde:

Hej 🌿

Tusind tak fordi du deler din erfaring – det er virkelig dejligt at høre, at du har haft god effekt af Tea Tree Oil mod fnat! Du har helt ret i, at nogle behandlinger kan være hårde for huden og give bivirkninger. Derfor er vi også glade for, at du har fundet en mere skånsom løsning, der virker for dig 💚

Tak igen for din feedback!

Besvarelse fra Australian Bodycare

Jeg er veldig lei meg for at produktene ikke har levd opp til forventningene dine.
Alle reagerer dessverre forskjellig på produkter.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@australian-bodycare.com
så finner vi en løsning sammen 🌿

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering

6. maj 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tusind tak for din søde tilbagemelding!
Det glæder mig virkelig at høre, at leveringen har været både nem og hurtig – det betyder meget for os, at hele processen fungerer problemfrit for vores kunder 🌿

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne, og at de lever op til dine forventninger.

Pink serien

Den ny pink facecream lægger sig som en hinde ovenpå huden og kan nulres af kort tid efter man har opført den. Ikke en creme jeg anvender mere. Andre kan måske have en god oplevelse. Pink facescrub er for grovkornet og egner sig bedre til kroppen. Heller ikke et hit hos mig

8. september 2025

Hej 😊
Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din ærlige oplevelse med vores nye Pink Face Cream og Pink Face Scrub.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at produkterne ikke fungerede for dig – men vi sætter stor pris på din feedback 🌿

Vores Pink Face Cream er rig på fugtgivende og beskyttende ingredienser, men det er rigtigt, at konsistensen kan opleves som lidt "silkeagtig" eller danne en hinde på huden, afhængigt af hudtype og hvordan den påføres.

Scrubben er formuleret med naturlige skrubbekorn, men for nogen kan den selvfølgelig godt virke lidt for kraftig.

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er meget velkommen til at sende os en mail på info@australian-bodycare.com
så finder vi sammen en god løsning 🌸

En god oplevelse

En god oplevelse

24. april 2025

Hej 😊
Tusind tak for din besked – det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med os 🌿

Fantastiske produkter.

Fantastiske produkter.
Jeg har fornyeligt købt
B12 pink serum: giver fugt og får fine linjer til at forsvinde

Hånd creme: helt fantastisk til mine tørre frisør hænder.

Luse midler: skånsom og effektiv. De små bæster var ude af min datters hår første gang.

18. juli 2025

Hej 😊

Tusind tak for din skønne besked – det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så glad for produkterne! 💜

Fantastisk at høre, at B12 Pink Serum allerede har gjort en forskel for de fine linjer – og at håndcremen hjælper på dine frisørhænder, som jo virkelig bliver udsat for lidt af hvert 💦
Og hvor er det bare dejligt, at lusene røg ud første gang – sådan! 😄

Tak fordi du deler dine oplevelser 😊