Australian Bodycare Anmeldelser

17.935

4,3

Kvalitetsprodukter, de gør virkelig, hvad der står i beskrivelsen, det er ikke svindel. Duften af ​​kokos, mynte, citron eller noget andet er meget svag, duften af ​​træ dominerer, men behagelig. Hurt... Se mere

Fantastisk creme: efter brugen af øjencremen, serum og creme til ansigtet kan man se synlig tegn på opstramning af huden i ansigtet ! Den virker og er billig !

Bedste produkt uden medicin til uren hud jeg har prøvet, vist gode resultater efter 3 uger. Ved ikke hvordan mit ansigt ser ud uden urenheder længer efter jeg fik urenheder i ansigtet som 13 årig men... Se mere

Hurtig levering. Bestilte torsdag formiddag og fik leveret fredo. Grunden til der ikke er fuld stjerner er fordi vi ik ved hvordan produkterne virker endnu (vi har købt keratosis pilaris pakke)

1. nr. 32 af de 41 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter
  2. nr. 22 af de 27 bedste virksomheder i Hudplejeklinik
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kosmetikindustri
  4. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Kosmetikproducent

Australian Bodycare has been a front runner for skin care products since 1992. Since then, we have adhered to the same ideas as we were founded on: Providing the best skin care solutions and helping people achieve a better quality of life.

18 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(17.935)

163 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er lang tid siden jeg har bestilt…

Det er lang tid siden jeg har bestilt produktet, og jeg har ikke fået det endnu.
Og så er det usympatisk at de er så agressive i deres markedsføring. De skriver jeg har mere i indkøbskurven, selvom jeg ikke har det.

4. juni 2025

Hej 😊

Tak for din besked – og jeg er virkelig ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre.
Det skal selvfølgelig ikke tage så lang tid, og vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket med din levering.

Vil du sende dit ordrenummer til info@australian-bodycare.com, så kigger vi på det med det samme 💚

Angående markedsføringen: Tak for din ærlige feedback. Det er bestemt ikke meningen, at du skal opleve det som aggressivt eller usympatisk – og vi beklager meget, hvis det har været tilfældet. Beskeden om varer i kurven burde kun vises, hvis der rent faktisk er produkter lagt i, så det lyder som en teknisk fejl. Vi giver det straks videre til vores webteam.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det 🙏

Australian Bodycare

There is to little fluor in this for…

There is to little fluor in this for people whit pyrea .

3. juni 2025

Hi there 😊

Thank you for your message – and for sharing your concern.

You're absolutely right: people dealing with pyorrhea (periodontitis) often require a higher concentration of fluoride in their oral care.
Our toothpaste is formulated with a focus on natural ingredients and gentle care, including 4-Terpineol for its antibacterial properties – but it contains less fluoride than some therapeutic toothpastes on the market.

If you have specific needs related to gum disease, we recommend following your dentist’s guidance, possibly supplementing with a fluoride treatment – or using our toothpaste as a mild alternative during times of increased sensitivity 💚

Feel free to reach out if you need help finding the right combination or have more questions!

Best regards,

Alt perfektlevering

Alt perfekt

20. maj 2025

Besvarelse fra Australian Bodycare

Tak for din henvendelse – det sætter vi stor pris på! 😊
Vi er glade for at høre, at alt er perfekt 💚

Australian Bodycare

Smager alt for meget at tea tree

Smager alt for meget at tea tree oil. Puha. Det vil jeg ikke købe mere.

15. maj 2025

Hej 😊

Tak for din ærlige feedback – og ærgerligt at høre, at du ikke brød dig om smagen 💚
Vores produkter indeholder 4-Terpineol, som er den aktive del af Tea Tree Oil, og det kan give en karakteristisk smag, som ikke alle bryder sig om.

Heldigvis har vi 100% tilfredshedsgaranti, så hvis du skriver til os på info@australian-bodycare.com, så hjælper vi dig meget gerne med en refundering 💚

Australian Bodycare

Jeg kan ikke anmelde et produkt jeg…

Jeg kan ikke anmelde et produkt jeg ikke har modtaget. Kan ikke forstå at produkterne ikke kommer?

Nu er der gået en uge og jeg har stadig ikke modtaget noget????

3. juni 2025

Hej 😊

Det er selvfølgelig helt forståeligt, at du ikke kan anmelde et produkt, du ikke har modtaget – og vi er virkelig kede af, at din pakke stadig ikke er kommet frem 💚

Vil du ikke være sød at sende os en mail på info@australian-bodycare.com, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning for dig?

Vi glæder os til at hjælpe dig videre 💚

Australian Bodycare

Det kan kun blive til tre stjerner

Det kan kun blive til tre stjerner. Australien Bodycare har altid lavet gode produkter til en fornuftig pris, men deres nye B12 serie er urimelig dyr - og så god er den faktisk ikke. Har prøvet den i en længere periode på 3 mdr.

2. juni 2025

Hej 😊
Tak for din besked – det er bestemt ikke meningen, at Intim Gel skal svie mere end noget andet, og jeg er ked af at høre, at du har oplevet det sådan.

Gelen indeholder 4-Terpineol, som virker antibakterielt og beroligende – men hvis huden er meget irriteret eller har små rifter, kan man godt opleve en kortvarig svien ved påføring.

Jeg vil anbefale, at du forsøger at bruge en meget lille mængde og kun én gang dagligt i starten. Hvis det stadig svider for meget, så skal du selvfølgelig ikke bruge den – og du er dækket af vores 100% tilfredshedsgaranti.
Så jeg har allerede refunderet din ordre, da du selvfølgelig ikke skal betale for noget du ikke er tilfreds med🌿

Kærlig hilsen

God oplevelse!

God oplevelse ved køb af produkter direkte hos Australien Bodycare. Det gik uden tvivl hurtigt og nemt både med bestilling og levering. Jeg har brugt produkterne fra Australien Bodycare i flere år, men altid købt andet sted. Det bliver dog ikke sidste gang at jeg bestiller direkte fra hjemmesiden.

14. maj 2025