Audiorexpert is terecht dé allerbeste hifizaak van Nederland . Klantvriendelijkheid staat er primordiaal . De professionele en gedreven merdewerkers zijn het uitgangsbord van deze top high-endzaak . P... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Verkoper deed nogal arrogant. Klein assortiment in een kleine winkel. Zou de beste audio zijn, hoedan?? Getest door wie?
Al sinds de opening kom ik bij AudioExpert, zij het voor een aankoop, service of advies. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, nemen de tijd en geven passend advies. In mijn ervaringen de f... Se mere
Ich habe bei Audioxxpert einen Bryston Pramp/DAC gekauft. Aufmerksam geworden bin ich über Marktplaats. Nach Kontaktaufnahme und sehr freundlicher Kommunikation bin ich aus Deutschland kommend... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Als u de naam ’s-Hertogenbosch hoort denkt u waarschijnlijk gelijk aan Bossche bollen en de fraaie Sint-Jan. Maar wist u ook dat er onder de rook van de kathedraal de beste audio-video zaak van Nederland te vinden is? Bent u op zoek naar een complete thuisbioscoop? een stereoinstallatie? een totaaloplossing voor beiden. Of zoekt u een goede hoofdtelefoon voor onderweg? Een nieuwe Smart-televisie misschien? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ruime winkel heeft meerdere luisterruimtes waarin u op uw gemak luidsprekers en apparatuur kunt vergelijken. Uiteraard staat ons deskundige team voor u klaar om u te begeleiden naar de juiste keus.Ons assortiment bestaat louter uit mooie merken: van betaalbaar tot exclusief. Wij zorgen er voor dat u, ongeacht uw budget, naar muziek kunt luisteren en kunt genieten van uw favoriete film of concert. Heeft u twee linkerhanden? Wij komen graag uw aangeschafte apparatuur thuis bezorgen en aansluiten. Desgewenst geven we uitgebreide uitleg over de werking. Parkeren kan voor de deur of in de Sint Joseph garage.
Kontaktoplysninger
Hinthamerstraat 111-113, 5211MH, Den Bosch, Holland
- 0736897729
- info@audioexpert.nl
- audioexpert.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dynaudio Focus 30, top speakers.
Door een prima advies, afgestemd op mijn specifieke wensen, en de ruime tijd voor een demo, tot de aanschaf van de Dynaudio speakers over gegaan. Service is geweldig, klein probleem werd de dag na melding bij mij thuis kosteloos verholpen. Nu de Audioquest Z3 kabels uit aan het proberen. Fijne zaak!
Een afspraak die nagekomen wordt.
Nieuw aangeboden apparatuur. Telefonisch contact met dhr Peter. Na het 2de contact een voor beiden inclusief inruil tevreden deal. Bezorging en plaatsing van de aankoop
aan huis door een vriendelijke medewerker . Een bijzondere ervaring met dit bedrijf dat afspraken na komt. De aankoop is positief verlopen. Hier wordt hifi en de klant serieus genomen.
Een fijne winkel
Een fijne winkel, waar de klant centraal staat. Goede keuzemogelijkheden van versterkers tot streamers en luidsprekers. Ik kom er graag om rond te kijken wat er weer te halen valt, een praatje te maken bij een kop koffie en - als het kriebelt - een aankoop te doen.
Wat een fijne en geweldige audio /…
Wat een fijne en geweldige audio / hi-fi winkel. Door ziekte kon ik niet naar de winkel zelf maar is mijn aankoop via mail en telefoon verlopen.
Dit is heel goed gegaan, de medewerkers hebben mij geweldig advies gegeven met als resultaat dat Peter voor mij een heel erg mooie audio set heeft samengesteld.
De Dynaudio Special Forty boxen en stands, de Accuphase E-280 en de AudioQuest kabels zijn voor mij een hprachtige “droom” set waar ik heel erg van geniet en mijn vinyl super en heel natuurlijk klinkt.
Ik kan Audio Expert dan ook bij iedereen van harte aan bevelen.
Ik hoop van deze set nog heel lang te kunnen genieten.
Audio Expert: heel erg bedankt!
Aanrader!
Heel erg tevreden met Audioexpert.
Eventuele vragen per email worden snel en vriendelijk beantwoord.
Tip: Kijk ook eens bij het uitgebreide assortiment in de Outlet.
Zeer tevreden
Rotel A12 gekocht als aanbieding. Koop online snel geregeld en dezelfde dag nog verzonden. Reageren ook snel op mail. Prima service en zeer tevreden.
hier heb ik de JBL E50 gekocht
hier heb ik de JBL E50 gekocht, en het werkt super
Kennis van zaken, perfecte service en scherpe prijzen
Bij AudioExpert gaan kennis van zaken, perfecte service en scherpe prijzen samen en gratis bezorging als de importeur het af laat weten om service te verlenen, dan wordt er voor de klant geknokt om service af te dwingen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.