Audio Artistiek Anmeldelser 5

4,1

1. Hi-fi-butik
  2. Butik med stereoanlæg
  3. TV-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Genieten van pure muziek, een uitgekiende selectie van hifi en high end geluidsapparatuur. Kom gerust eens bij ons langs in Vries!

4,1

God

Audio Artistic is an excellent dealer

Audio Artistic is an excellent dealer. I bought a high-end DAC from them. Communication was perfect, shipping was quick, price was very good. Excellent service and you can really trust Edwin and his team. Thanks a lot!

28. april 2026

Ik was toe aan een nieuwe versterker

Ik was toe aan een nieuwe versterker, het liefst met mogelijkheden voor Spotify. Ik ging langs in de winkel zonder afspraak en werd vriendelijk geholpen. In het gesprek kwamen we tot de conclusie dat het een goed idee zou zijn dat ik samen met mijn partner langs zou komen om het eea zelf te kunnen testen.
Afspreken kon snel en tijdens de afspraak werd ik deskundig geholpen. De aankoop werd geregeld en redelijk snel geleverd. Ze kwamen het aan huis installeren en instellen. Echt een top ervaring.
Ik luister er nu al een aantal weken naar en ben uitermate tevreden met wat ik heb aangeschaft.

9. september 2023

Deskundig en vriendelijk

Mooie luisterruimte waar je alle tijd krijgt om diverse installaties te beluisteren. (En de koffie was lekker.) Deskundig en vriendelijk personeel. Apparatuur werd snel geleverd. Installatie werd thuis aangesloten en getest. Top winkel.

1. september 2022

Zeer slechte communicatie

Op 29 december een bestelling gedaan van een versterker. Deze was bij Audio artistiek wat goedkoper dan bij andere winkels waar ik normaliter mijn geld heen breng. Even Googlen of de winkel betrouwbaar is maar ik kwam niks geks tegen. Dus de bestelling online geplaatst.

Kreeg een digitale factuur na betaling. Eerste vreemde ding wat me opviel, het was factuur nr 7. Eind van het jaar en maar 6 eerdere facturen verstuurd? Maar ook de bankgegevens waren niet ingevuld.

Wat ook vreemd is, in de webshop/winkelwagen staat dat bestellingen boven 40 euro gratis verzonden worden. Toch rekenen ze op een bedrag van ruim 300 euro 10 euro verzendkosten.
Maar de prijs was nog steeds acceptabel, dus dit maar geaccepteerd.

Op 3 januari stuurde ik ‘s ochtends een mail of mijn bestelling goed was doorgekomen en wanneer ik deze kon verwachten daar de algemene voorwaarden op de site niet ingevuld zijn en ik dus geen idee had wat de levertijd zou zijn. Geen reactie.

4 januari even een reminder en er kwam een reactie. Excuses dat de bestelling aan zijn aandacht ontsnapt was wegens drukte en ziekte. Prima, kan gebeuren. Heb ik begrip voor, mits je even communiceert. De versterker was niet leverbaar uit voorraad en de leverancier verwachtte 3 weken. Wat ik wilde doen was de vraag. Wachten of geld terug. Dan moest ik even mijn bankgegevens doorgeven. (vreemd, ik heb je een week eerder daarmee betaald)
Ik gaf aan dat ik wel wilde wachten want ik had reeds een versterker kunnen lenen en andere winkels waren ook uitverkocht en gaven als nieuwe datum eerste week februari aan. Dus ik stuur de mail dat ik wacht. Kreeg geen bevestiging. Dag erop mail ik even of het goed is doorgekomen (aangezien ze vaker dingen over het hoofd zien) en dat ze even moeten bevestigen dat ik niet weken lang zit te wachten op iets wat alsnog niet besteld is. Wederom geen reactie.

19 januari. Ik mail maar weer eens wat de status is want ik zie dat andere winkels de betreffende versterkers inmiddels weer voorradig hebben. Hij wordt dus weer uitgeleverd door fabrikant. Wederom radiostilte vanuit Audio artistiek.

20 januari. Ik ben het zwijgen en negeren geheel beu en mail dat ik de bestelling annuleer en mijn geld terug wil. Binnen 35 minuten antwoord dat de bestelling geannuleerd is. Huh, nu kan er ineens supersnel gereageerd worden? Vreemd. Nou ja ik vermoed dat ze de versterker verkeerd geprijsd hadden en ze nu ineens duurder zijn en dat ze er maar wat graag onderuit wilden.
Dit was mijn eerste en tevens laatste ervaring met deze winkel. Ik blijf bij mijn vaste audiodealer die snel en duidelijk communiceert.
Zijn er pluspunten? Jazeker, ze waren snel met terugbetalen. Uit mijn google zoekactie zijn er positieve ervaringen te vinden met dit bedrijf, maar dat zijn allemaal fysieke bezoekers van de winkel. Ik denk dat daar het grote probleem zit, misschien is het een prima winkel om analoog je goederen te kopen, maar digitaal zou ik niet aanraden.

Communiceren via mail is niet hun hobby en je moet dus maar raden wat de stand van zaken is. Met communicatie kun je een klant tevreden houden, die heeft begrip als je iets uitlegt, maar als je hem doodzwijgt krijg je dit.

19. januar 2023

Er dette din virksomhed?