Audi - Servicepartner Roskilde Anmeldelser 52

4,2

Industrivej 32-36, 4000 Roskilde, DK

Top dollar SERVICE 🌟 Værkfører Christian og deres nye medarbejder Jonas er servicemindet, kompetente og hjælpsomme. Der er langt mellem professionelle værksteder, men her i Roskilde er det et besøg v... Se mere

Super God service, fik Audi 5+ service, alt udført i forhold til aftale. Vil helt sikkert bruge værksted igen😄

Fik en venlig og imødekommende betjening samt velvillig og hurtig ekspedering. Dejligt, jeg gik glad ud af døren.

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 15 af de 25 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 19 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 28 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Industrivej 32-36, 4000, Roskilde, Danmark

• 46740750

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Alt i orden

Alt i orden, god service.

27. februar 2026

Hej Anders

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at du oplevede god service, og at alt var i orden. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mathias, Audi Danmark

Skuffende oplevelse

Ifm. værkstedbesøg smider de min nøgle væk, så ikke kan servicere bilen. Får ingen undskyldning eller kompensation. Derudover dårlig kommunikation. Dog sørger de for af jeg får en ny nøgle, men nu skal jeg igen bruge tid på at komme forbi værkstedet for af få koder nøglen.

2. november 2025

Hej Peter.

Tak for en god snak. Jeg er glad for, at vi fandt en løsning, så vi kunne afslutte sagen på en ordentlig måde. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Service måtte udføres af to omgange.

Service måtte udføres af to omgange.

22. oktober 2025

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Vi beklager meget, at du har måttet besøge os flere gange, fordi reservedelene ikke var på lager. Vi arbejder løbende på at forbedre vores lagerstyring og forsøger altid at have de mest gængse reservedele på lager, så din oplevelse bliver bedre fremover. Tak for, at vi kunne ringe til dig og tale om situationen.

God og sikker håndtering af service og…

God og sikker håndtering af service og syn

25. februar 2025

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Bedste hilsner
Audi Servicepartner Roskilde

Super oplevelse hos Audi Roskilde

Super oplevelse hos Audi Roskilde, de vidste hvad de skulle og alt kørte som på skinner.
Her kan man tale om fagfolk!

18. november 2024

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt med ros i en travl hverdag. Vi ser frem til dit næste besøg.

Vh. Audi Servicepartner Roskilde.

8. november 2024

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi ser frem til at hjælpe dig næste gang.

Vh. Audi Servicepartner Roskilde.

Pensionist75

God behandling og flinke medarbejdere .

13. juni 2024

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at få den sidste stjerne med næste gang.

Bedste hilsner Audi Servicepartner Roskilde.

God oplevelse

Det er nemt at booke online og aftaler blev overholdt, og personalet er super rare at snakke med.

31. maj 2024

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Kære Wayne. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang. Vh. AUDI Servicepartner Roskilde.

Pris + Gennemgang af arbejdsopgave

Prisoverslaget inden mit værkstedsbesøg matchede slet ikke med det reelle billede. Dette var ikke grundet ekstraarbejde, men der var decideredet tale om misvisende information. Jeg blev informeret at jeg skulle have kontaktet dem via telefon for at få informeret den korrekte pris i stedet for mailkorrespondence, hvilket i min verden er under al kritik.

Derudover fik jeg ikke en videogennemgang af det udførte arbejde, hvorfor jeg ikke føler mig velinformeret omkring arbejdopgavens omfang og kvalitet.

30. maj 2024

Besvarelse fra Audi - Servicepartner Roskilde

Kære Aydin. Tak for dit input og din anmeldelse. Vi beklager den mangelfulde kommunikation og vil kontakte dig i løbet af uge 24 for at finde en løsning. God weekend. Vh. AUDI Servicepartner Roskilde.