Audi - Aarhus Anmeldelser 698

4,5

Grenåvej 347, 8240 Risskov, DK

Yderst behagelig og professionelle service, som har styr på tingene og lytter til kundernes (mine) ønsker. Ydermere, holder de aftaler og følger rigtig godt op på tingene/spørgsmål eller andet som må... Se mere

God service. Der er dog et problem med dækstøj i kabinen, men det forsvinder forhåbentlig når dækkene bliver slidt til.

Professionelt salgsarbejde Jeg har hentet en ny Audi A6 Avant E-tron Quattro hos Audi i Aarhus. Jeg er lidt en bil-nørd, men sælgeren fangede lynhurtigt hvad der er vigtigt for mig, og slutresultatet... Se mere

Jeg har for nyligt leaset min nummer 2 Audi i Risskov Afdelingen. Jeg fik hjælp af sødeste Jeppe til at finde bil og så stod Frederik for en fuldstændig vanvittig overdragelse af bilen! Hold nu op en... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 30 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 13 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Grenåvej 347, 8240, Risskov, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Alt klappede perfekt.

22. marts 2025

Hej Mogens,

Tak for din fantastiske feedback!

Vi er glade for, at alt var perfekt. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, står vi klar til at assistere.

Ha' en dejlig dag.

Top klasse biler med topklasse service

Top klasse biler med topklasse service

21. marts 2025

Hej,
Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores biler og service. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Audi Amager - en del af Semler Mobility

God service og stor viden om Audi e-tron El-biler

God service og stor viden om Audi's produkter og håndtering af e-tron bilernes komplekse software systemer.

18. marts 2025

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og ikke mindst ekspert viden om vores produkter.

Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere førsteklasses service, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Super god service

18. marts 2025

Hej Leif,

Mange tak for din bedømmelse.

Det glæder os meget at læse om din positive oplevelse i vores forretning, da vi altid gør alt i vores magt for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag.

Audi Aarhus:

Audi Aarhus:
Har været stamkunde gennem flere år, og kan kun anbefale butik og værksted. Har nu en Q6 og service er virkelig i topklasse, såvel værksted som salgsafdeling er proaktive, og de følger op på aftaler. På værkstedet fungerer indtjekning upåklagelig, og alle aftaler overholdes. Jeg havde lidt småproblemer med min Q6, men alle har været meget opmærksomme på at løse problemer, og giver service, som andre ikke matcher!

17. marts 2025

Hej Brink,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores butik og værksted.

Vi sætter stor pris på din loyale støtte og er glade for, at du er tilfreds med den service, du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

Det var bare en god oplevelse at handle…

Det var bare en god oplevelse at handle bil hos Audi i Århus

14. marts 2025

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Serviceeftersyn på værkstedet

Vi bliver altid taget godt imod på værkstedet virkelig god service.
Specielt tak til Ali, som er så imødekomme og hjælpsom 😃

11. marts 2025

Hej Hatice,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord til Ali!

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe jer igen. 😊

God service på Audi Q4 etron

God service på Audi Q4 etron. Information efter besøget kunne være bedre og hurtigere. Desværre generelt meget lang ventetid på at booke tid på værkstedet.

6. marts 2025

Hej Rolf,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores service på din Audi Q4 e-tron.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation og reducere ventetiderne, så vi kan levere en endnu bedre service i fremtiden.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

Super oplevelse og betjening igennem…

Super oplevelse og betjening igennem hele købs forløbet.
Vil helt sikkert komme igen og klart anbefale til alle der skal ha en Audi.

6. marts 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og ikke mindst anbefaling! ⭐

Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse og betjening hos Audi Aarhus. Det glæder os at kunne være en del af dit købsforløb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Stort tillykke med din nye Audi! Vi håber, den vil bringe dig masser af køreglæde.

Rigtig god service

Audi i Risskov har et venligt og imødekommende personale. Bilen var klar til aftalt tidspunkt.

Det er en stor service, at Audi tager kontakt til deres kunder, i forhold til opdateringer på softwareversioner. Rigtig god service.

12. februar 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din ros, og ønsker dig en dejlig dag 😊

Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

super god vejledning og betjening af…

super god vejledning og betjening af Emil Winter gennem hele forløbet fra første besøg i forretningen til afhentning af bilen.

28. februar 2025

Hej Kim,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Emil.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du var tilfreds med den vejledning og betjening, du modtog😊

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at lease Audi Q2 hos os i Aarhus.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. 😊

Eftersyn

Bestilling, modtagelsen, udførelsen, aflevering efter eftersynet, pris, alt var perfekt

26. februar 2025

Hej Peter,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse. Det er altid vores mål at levere den bedste service til vores kunder.

Tak for din positive feedback! Vi glæder os til at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, er virkelig glad for min nye Audi E-tron

21. februar 2025

Hej Mette,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er glad for din nye Audi e-tron.

Vi håber, at du får mange gode ture i den.

13. februar 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du oplevede super service hos Audi Aarhus.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

En fantastisk service

15. februar 2025

Hej Bo,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

Har lige været på værksted hos Audi i…

Har lige været på værksted hos Audi i Århus og har fået en super god og hurtig behandling af Ali og hans team, og jeg kommer selvfølgelig tilbage næste gang jeg har brug for hjælp.
Vh Jeffs køreskole

24. februar 2025

Hej Jeff,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden😊

Kompetent venlig service

12. februar 2025

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hjælpsomme og venlige medarbejdere

Hjælpsomme og venlige medarbejdere - uden snob eller supersalg

7. februar 2025

Hej Arne,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Audi Aarhus - en del af Semler Mobility

100% tilfreds med service på 6 år…

100% tilfreds med service på 6 år gammel AUDI A4, hvor der ikke har været andre fejl end normal service.
Meget tilfreds med værkstedets service.

6. februar 2025

Hej Harry,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen på din 6 år gamle Audi A4. Vi er glade for, at vores værksted lever op til dine forventninger.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at give dig en fortsat god service i fremtiden. 😊