Ingen respons efter betaling og ringer ikke tilbage
Har for ca. 7 måneder siden fået sat et aftageligt træk på min bil af au2plus. Historien kunne nemt have fået en positiv afslutning, for det er mit indtryk at arbejdet blev gjort fint.
Men afslutningsvis da jeg skulle afhente bilen, aftalte vi at de efterfølgende skulle registrere trækket hos SKAT. De kunne ikke lige gøre det på værkstedet, da de manglede en digital signatur. Hvis bilen er ny og arbejdet er gjort hos et værksted med CVR, koster det ikke noget, hverken for værksted eller kunde.
Tiden gik og trækket blev ikke registret hos SKAT. Begyndte derfor at rykke værkstedet. Det ene opkald efter det andet samt emails.
Hver gang fik jeg at vide at NU skete der noget og hver gang ville de ringe tilbage. Men intet skete. Trækket blev ikke registreret og ikke én eneste gang ringede de tilbage, på trods af at de lovede at gøre det.
Har ringet ca. 10 gange til dem. Mit sidste forsøg var en email hvori jeg havde vedhæftet SKAT’s blanket til registrering af træk. Alt var udfyldt, skulle bare underskrives og sendes retur.
Ingen respons!
Er virkelig overrasket over at man kan være så ligeglad når først pengene er modtaget. Et godt råd til andre der vil benytte au2plus. Sørg for at ALT er på plads inden du betaler og forlader værkstedet.
Jeg har netop selv haft min bil til et registreringssyn til en pris af 450 kr.