Attode Anmeldelser 542

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 174 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med tøjets kvalitet, som ofte beskrives som værende i top, behageligt og stilrent, med mange der fremhæver de små detaljer og pasformen. Mange roser også den hurtige levering og den gode service, hvor de oplever at få hurtig hjælp og svar på deres spørgsmål. Forbrugerne værdsætter den personlige og professionelle tilgang, der gør dem trygge ved at handle her. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, som de fandt for lang, og der var tilfælde, hvor varer blev modtaget med fejl eller huller. Nogle kunder oplevede også, at kundeservicen var svær at få fat i, med manglende svar på mails og løfter om svar inden for 24 timer, der ikke blev overholdt. Enkelte bemærkede, at tøjet hurtigt begyndte at fnugge eller se slidt ud, hvilket skuffede dem i forhold til den forventede kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser den gode kvalitet, pasform og holdbarhed,... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser den gode kvalitet af tøjet, især... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange udtrykker stor utilfredshed og kalder den "helt... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med responstiden, da mange rapporterer om lange ventetider på svar,... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

På trods af lidt issues nåede min pakke frem, super fint produkt og jeg glæder mig til at bruge det. Venlig kundeservice og gode vingummier :)

Super fede joggingbukser både længden og pasform, dog har jeg prøvet at komme i kontakt jer - lidt dårlig kommunikation fra jeres side af. Har fået et par joggingbukser der fælder helt vildt fra det h... Se mere

Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endn... Se mere

1. Tøjbutik

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Vildt god oplevelse fra nogle lige så…

Vildt god oplevelse fra nogle lige så stilede mennesker 🕺🫶

16. september 2025

Hey Tobias

Ej, det var en stilren anmeldelse i sig selv 😎

Kæmpe tak for de gode vibes – vi gør os umage hver dag, så det rammer lige i hjertet at få sådan en besked 🖤

Glæder os allerede til at sende mere godt din vej!

De varmeste hilsner
Victor // ATTODE

Gode mennesker og gode vibes

De var vildt nice og meget imødekommende. Der var kun gode vibes og det hele, plus da vi skulle få taget sit første photoshoot for Attode, var det ogs sjovt nok.

24. september 2025

Besvarelse fra Attode

Hey – hvor er det bare fedt at høre!

Vi gør os umage for at skabe netop dét – gode mennesker og gode vibes – så det rammer lige i hjertet at læse 💫

Og hvor fedt at du var med til shoot – kæmpe tak for energien og for at være en del af det hele 🖤

Vi håber, vi ses igen – døren står altid åben 🫶🏼

Grå Sweatpants og Hoodie

Fik de grå Sweatpants, og deres Hoodie. Elsker sættet det kommer hurtigt med levering, og er behageligt og varmt. Så vil i hvert fald anbefale det, da vinter også er på vej;)

24. september 2025

Hey Mari,

Hvor er det nice at høre – kæmpe tak for de gode ord 🖤

Vi er glade for, at sættet lever op til forventningerne – og at det allerede er klar til vinter-mode 💫

Tak fordi du tog dig tid til at dele – det betyder virkelig meget for os!

Lynhurtig levering og topkvalitet

Modtog min pakke på en dag. Er virkelig tilfreds med servicen, og kvaliteten på deres T-shirt er i top! Hvis du overvejer at bruge T-shirten til fitness, kan du sagtens gøre det – den er virkelig behagelig at have på og meget alsidig. Nu har I fået en fast kunde 🤩

19. september 2025

Hey Kitusan,

Ej, hvor er det bare en fornøjelse at læse – kæmpe tak for de pæne ord 🖤

Vi er glade for, at både levering, kvalitet og fit ramte plet – og ikke mindst at T-shirten fungerer i fitness også 💪🏼

At du kalder dig selv fast kunde gør os oprigtigt stolte – vi glæder os til at sende meget mere godt din vej!

De varmeste hilsner,

De fanddme nogle GOATS

De fanddme nogle GOATS!
P!sse god kvalitet og pasform<3

12. september 2025

Hey Holm,

Hvor er du for vild – tusind tak for den energi! 🤟

Vi elsker at høre, at både pasform og kvalitet spiller – og ja, vi prøver at være nogle GOATS 💫

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder virkelig noget for os 🖤

Vi glæder os allerede til at sende mere godt afsted til dig! 🫶🏼

De varmeste hilsner - Victor

Kvalitet og flinke mennesker

Sindssyge flinke mennesker og de gør sig tid til at gøre produktet så god kvalitet som muligt . Har selv købt flere produkter af adskillige omgange og været med til pop-up og fede ting… keep it up

9. september 2025

Besvarelse fra Attode

Ej hvor er det fedt at læse – tusind tak for de varme ord 🫶🏼

Det betyder virkelig meget, at du både har støttet os flere gange og endda været med til pop-ups og de events, vi elsker at skabe 💫

Vi lover at blive ved med at holde kvaliteten høj og energien god – og vi håber, vi ses igen snart!

Kvalitet til fair pris

Super oplevelse med ATTODE, har både købt Jeans + Hoodies og de fitter bare lækkert ;)

9. september 2025

Besvarelse fra Attode

Hvor er det fedt at høre – kæmpe tak for de pæne ord 🫶🏼

Vi går benhårdt efter at levere både pasform og kvalitet, så det gør os virkelig glade at høre, at både jeans og hoodies sidder lige i skabet 💫

Tak fordi du handler hos os – og for at tage dig tid til at dele oplevelsen!

Rigtig god kundeservice

Rigtig sød og hjælpsom kundeservice 🫶🏼

8. september 2025

Hey Solveig

Tak for de søde ord – det betyder virkelig meget for os 🖤

Vi gør os umage for at være mere end bare “kundeservice” – så det gør os ekstra glade, at det mærkes 🫶🏼

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive – vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang 💫

Victor

Lækkert tøj med unikke detaljer

Jeg er virkelig imponeret over Attode og deres tøj! Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt mærke, at der er lagt kærlighed i både materialer og design. De små detaljer gør en kæmpe forskel – det er lige præcis det, der får tøjet til at skille sig ud og føles unikt. Pasformen er super behagelig, samtidig med at det ser stilrent og moderne ud.

31. august 2025

Hey Oliver!

Hvor er det bare en kæmpe fornøjelse at læse 🖤

Vi lægger sindssygt meget energi i kvalitet, pasform og de små detaljer - så det betyder alverden at høre, at det netop er det, du bemærker.

Tak fordi du deler din oplevelse - og fordi du støtter op om os 🫶🏼

12/10

Man kan mærke at Marcus og teamet bag ATTODE har tænkt over alle detaljer! Har vitterligt intet at klage over🌟 Kæææmpe 12/10 oplevelse!!!

30. august 2025

Besvarelse fra Attode

Wow – hvor er det bare en anmeldelse, der går lige i hjertet 🖤
Tusind tak for de vilde ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det betyder mere, end du tror!

Jeg lover at blive ved med at kæmpe for 12/10 – og du skal altid vide, at du er mere end velkommen tilbage 💫
Kæææmpe tak herfra!

– Victor fra ATTODE 🫶🏼

Hands Down!

Seriøst nogle fantastiske mennesker bag driften!
Hurtig levering og sindssygt produkt!
Hands down for et fantastisk produkt i en helhed!

22. august 2025

Besvarelse fra Attode

Wow, tusind tak for den fantastiske anmeldelse – det varmer virkelig mit hjerte at læse! 🙏🏼🖤

Jeg og hele holdet sætter kæmpe pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder alverden for os, at du er glad for både produktet og servicen.

Hvis du en dag har lyst, må du meget gerne sprede ordet til venner og familie – det hjælper os virkelig meget.

Endnu engang stort tak for din støtte og de søde ord!

Lækreste sweatset ever

Det fedeste sweatset jeg nogensinde har lagt hænderne på! Seriøst mums at have og se på ! Altså man drømmer ikke om, hvor godt det er, før man selv har prøvet det på :)

24. august 2025

Besvarelse fra Attode

Hold nu op, hvor gør det mig glad at høre, at du elsker sweatsettet så meget! 🙏🏼🖤

Det er virkelig fedt at vide, at det lever op til forventningerne – vi lægger virkelig hjertet i hvert eneste stykke, så det betyder alverden for mig, at du kan mærke kvaliteten og komforten helt ind til huden.

Hvis du en dag har lyst, må du meget gerne sprede lidt kærlighed videre til venner og familie – det betyder virkelig meget for os.

Tusind tak igen for din fantastiske feedback – det varmer virkelig!

Victor fra ATTODE 🫶🏼

Rigtigt god købs oplevelse fra…

Rigtigt god købs oplevelse fra hjemmesiden til fragt, alt gik strålende

26. august 2025

Besvarelse fra Attode

Tusind tak for din dejlige feedback – det gør mig virkelig glad at høre, at hele købsoplevelsen fra start til slut har været strålende! 🙏🏼🖤

Vi arbejder hårdt på at gøre det nemt og behageligt for dig, så det betyder meget at få det bekræftet.

Hvis du en dag har lyst, må du meget gerne anbefale os til dine venner og familie – det hjælper os rigtig meget!

Tak igen for de søde ord!

Gode produkter- Elendig kundeservice med lang ventetid og AI svar

Har 2 boxy fit heavyweight t-shirts derfra, og de passer fantastisk (str. M/L til 185cm 72kg). Har også et par jorts derfra, som jeg overordnet også er tilfredse med, dog er syningen ved knappen gået lidt op, så er spændt på at se hvordan den holder. Men samlet er jeg meget tilfreds med produkterne.

Deres kundeservice er derimod elendig. Bestilte en hoodie uden lynlås og modtog en med lynlås. Det er i sig selv forståeligt; fejl sker en gang imellem og det var ikke sket ved den anden bestilling. Jeg skriver til dem angående fejlen og forventer svar inden for 24 timer ligesom reklameret med på deres hjemmeside. Der gik næsten 3 dage... Men med sådan en lang ventetid må man da få et ordentligt svar? Nej. Heller ikke det kunne man få. Den første del af mailen var tydeligvis skrevet med AI, og den anden del var (næsten) bare en copy paste tekst der sagde "lav en reklamation". Når man så prøver at reklamere varen som forkert ender man på samme reklamationside som hvis man f.eks. skulle bytte til en anden størrelse, så den giver ikke mening ift. ens situation.

Meget generøse 4 stjerner
Produkter: >5⭐️
Kundeservice: 1⭐️

24. august 2025

Besvarelse fra Attode

Tusind tak for din ærlige og detaljerede feedback – både det positive om produkterne, som vi sætter stor pris på, og kritikken af vores kundeservice. Det er virkelig vigtigt for os at høre begge dele, så vi kan blive bedre.

Jeg vil først og fremmest sige undskyld for den lange ventetid og den oplevelse, du har haft med vores svar. Det er ikke, som det skal være, og vi stræber altid efter at give hurtige, personlige og hjælpsomme svar – ikke standardiserede eller upersonlige svar. Din oplevelse ligger langt fra vores standard, og det tager vi meget alvorligt.

Angående svartiden vil jeg også lige nævne, at vores svarperiode gælder hverdage og ikke i weekenden, hvilket kan have betydning for ventetiden. Vi arbejder dog konstant på at forbedre hastigheden og kvaliteten af vores support.

Angående reklamationsprocessen, så forstår jeg godt, at det kan virke forvirrende, hvis løsningen ikke føles tilpasset din konkrete situation. Vi vil kigge nærmere på, hvordan vi kan gøre den mere intuitiv og tydelig, så det er nemmere at vælge den rigtige årsag og få den bedst mulige hjælp.

Vi sætter stor pris på, at du stadig er tilfreds med produkterne, og vi vil gerne invitere dig til at kontakte os direkte, hvis du ønsker en mere personlig og hurtig løsning på din reklamation – vi vil meget gerne sikre, at du bliver ordentligt hjulpet.

Tak igen for din tid og feedback – det hjælper os til at blive bedre, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Victor fra ATTODE

Ingen response

Jeg har nu i en uge forsøgt at kontakte dem via mail, da min returnering blev sendt tilbage til mig. Derfor kan jeg ikke sende varen tilbage inden for returneringsfristen for at få en refundering. De svarer ikke på mine mails, men jeg har modtaget deres automatiske svar alle tre gange, så jeg ved, at mine mails er blevet sendt.......

25. august 2025

Besvarelse fra Attode

Det er virkelig ærgerligt at høre, og jeg kan godt forstå, det er frustrerende ikke at få svar, når man har brug for hjælp.

Jeg beklager meget den dårlige oplevelse med vores kundeservice og forsinkelsen i kommunikationen. Desværre kan mails nogle gange glide igennem sprækkerne, og det undskylder vi mange gange for. Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og jeg vil nu personligt sikre, at vi får løst din sag hurtigt.

Kan du sende mig dit ordrenummer og lidt flere detaljer om returneringen? Så går jeg straks ind og undersøger, hvad der er sket, og hjælper dig videre – vi vil selvfølgelig gerne sørge for, at du ikke mister din returret.

Tak for din forståelse, og jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan få det ordnet.

Victor fra ATTODE

Købte deres Sunday soul sæt med zip…

Købte deres Sunday soul sæt med zip hoodie lækkert sæt og lækkert kval

21. august 2025

Besvarelse fra Attode

Hvor er det fedt at høre!

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med Sunday Soul sættet – og at kvaliteten lever op til forventningerne 🫶🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele – det betyder meget for os 💫

– Victor, ATTODE 🖤

Lækker kvalitet

Suit pants og hættetrøje har jeg købt indtil og det er super lækker kvalitet 🙌

11. august 2025

Besvarelse fra Attode

Hvor er det fedt at høre – kæmpe tak for de pæne ord og for at dele din oplevelse 🙌

Vi går all in på kvaliteten, så det betyder virkelig meget at høre, at det mærkes derude.

Tak fordi du handler med os – vi glæder os allerede til at sende dig mere 🖤

Alt det bedste,
Victor // Team ATTODE

De leverede pakken indenfor 2 dage og…

De leverede pakken indenfor 2 dage og er super tilfreds med produktet, har intet at klage over :)

6. august 2025

Hey Magnus,

Hvor er det bare skønt at høre – tak for de pæne ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🫶🏼

Vi er så glade for, at både levering og produkt levede op til forventningerne – præcis som det skal være 💫

Tak fordi du handler hos os – vi håber, vi snart får lov at sende noget afsted til dig igen 🖤

De varmeste hilsner - Victor

For det første giver jeg sweatpantsne 5 stjerner, helt vildt fede, god kvalitet , tykke, sidder godt og holder flere år…

For det andet giver jeg Marcus og teamet 5 stjerner han har virkelig kæmpet for det og gør det helt vildt godt.

5. august 2025

Hey Noah,

Wow, tusind tak for de kæmpe rosende ord! 🙏🏼

Vi er så glade for, at du er vild med sweatpantsene – det betyder virkelig meget for os, at du kan mærke kvaliteten, og at de holder sig godt over tid 💫

Og tusind tak for din anerkendelse af Marcus og hele teamet! Vi arbejder hårdt for at give den bedste service, så det varmer at høre, at det er blevet bemærket 🤩

Tak for at være en del af ATTODE-familien! Hvis du har brug for noget fremover, er du altid mere end velkommen til at skrive til os 🖤

Ha’ en fantastisk dag! 🫶🏼

De varmeste hilsner
Victor

Det er et godt kvalitets mærke til både…

Det er et godt kvalitets mærke til både drenge og piger

5. august 2025

Hey Noah,

Tak for de fine ord! 🙌🏼

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, vores mærke holder høj kvalitet – og ja, vi gør os umage for at skabe noget, der passer til både drenge og piger! 💫

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, så tøv ikke med at række ud – vi er altid klar til at assistere! 🖤

Ha’ en fantastisk dag!

Hilsen,