Attode Anmeldelser 542

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 174 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med tøjets kvalitet, som ofte beskrives som værende i top, behageligt og stilrent, med mange der fremhæver de små detaljer og pasformen. Mange roser også den hurtige levering og den gode service, hvor de oplever at få hurtig hjælp og svar på deres spørgsmål. Forbrugerne værdsætter den personlige og professionelle tilgang, der gør dem trygge ved at handle her. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, som de fandt for lang, og der var tilfælde, hvor varer blev modtaget med fejl eller huller. Nogle kunder oplevede også, at kundeservicen var svær at få fat i, med manglende svar på mails og løfter om svar inden for 24 timer, der ikke blev overholdt. Enkelte bemærkede, at tøjet hurtigt begyndte at fnugge eller se slidt ud, hvilket skuffede dem i forhold til den forventede kvalitet.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser den gode kvalitet, pasform og holdbarhed,... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser den gode kvalitet af tøjet, især... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange udtrykker stor utilfredshed og kalder den "helt... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med responstiden, da mange rapporterer om lange ventetider på svar,... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

På trods af lidt issues nåede min pakke frem, super fint produkt og jeg glæder mig til at bruge det. Venlig kundeservice og gode vingummier :)

Har 2 boxy fit heavyweight t-shirts derfra, og de passer fantastisk (str. M/L til 185cm 72kg). Har også et par jorts derfra, som jeg overordnet også er tilfredse med, dog er syningen ved knappen... Se mere

Super fede joggingbukser både længden og pasform, dog har jeg prøvet at komme i kontakt jer - lidt dårlig kommunikation fra jeres side af. Har fået et par joggingbukser der fælder helt vildt fra det h... Se mere

Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endn... Se mere

1. Tøjbutik

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Hurtig levering!

Hurtig levering!
Hjemmesiden meget gennemgået
Man får hvad man regner med hvis ikke bedre
Alt i alt fornøjelse at handle fra ATTODE🙌

10. februar 2026

Hej Karl,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget at høre.

Det glæder os, at både levering og oplevelsen på hjemmesiden levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på, at det hele skal fungere enkelt og gennemført hele vejen igennem.

Tak fordi du handlede hos os – og fordi du tog dig tid til at dele det.

Victor

Kvalitet og design i top

Kvalitet og design i top, kan virkelig anbefales herfra !

10. februar 2026

Hej Carl,

Tak for de flotte ord. Det glæder os virkelig at høre, at både kvalitet og design lever op til dine forventninger.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder mere, end du tror.

Håbløs kundeservice

Det virker kun til at Attode tager deres nye kunder seriøst. Jeg er tilbage vendt kunde og har en sag hvor jeg gerne vil retunere en hoodie. Der går uger før jeg får en mail om de ikke har svaret pga sygdom (dette burde de få meldt ud så kunderne er opmærksomme på det). Jeg får endelig svar og skriver til dem igen da de ikke får sendt det retur label som de har lovet mig og nu er der gået endnu en uge og har stadigvæk ikke hørt fra dem eller modtaget min retur label. Det er håbløs kunderservice og man når desværre til et punkt hvor man har en mavefornemmelse om at de ikke ønsker at man retunere/bytter sine varer for ellers ignorerer de dig bare.

9. februar 2026

Hej Frederik,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld for det forløb, du beskriver. Det er tydeligt, at din sag ikke er blevet håndteret, som den burde.

Ventetid på svar, manglende opfølgning på retur og følelsen af at blive ignoreret er ikke acceptabelt. Jeg forstår godt, at det skaber frustration og mistillid.

Det her skal vi have rettet op på. Skriv meget gerne til os igen med dit ordrenummer, så sørger vi for, at din retur bliver prioriteret og afsluttet korrekt.

Det er ikke vores intention at gøre det svært at returnere eller bytte varer – og det her er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Mega fede bukser

Mega fede bukser

5. februar 2026

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse – det er fedt at høre.

Vi er glade for, at bukserne lever op til forventningerne, og sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Ren stilhed

Hej Attode,

Altså tager i ikke jeres kunder seriøst? Jeg har sendt 3 mails omkring min ordre jeg prøver at sende retur og jeg er bare blevet mødt med ren stilhed. Prøv at lige at læs hvad I selv skriver i jeres info:

Vi besvarer alle henvendelser via kontaktformular/mail hurtigst muligt og altid inden for 24 timer (mandag-fredag).

ALTID inden for 24 timer??????

Kom nu ind i kampen og få svaret på mine henvendelser…..

Vil i være søde at sende mig en retur label som virker så vi kan få min sag ud af verden.
Vedr ordre Ordre #32631765

31. januar 2026

Hej Frelle,

Tak for din anmeldelse – og undskyld den manglende respons, du har oplevet.

Du har ret i, at vi kommunikerer, at vi svarer inden for 24 timer på hverdage. Når det ikke er sket i din sag, er det ikke i orden. Det forstår jeg godt skaber irritation – især når du bare forsøger at få en retur håndteret.

Din sag skal naturligvis løses. Vi sørger for, at der bliver sendt en fungerende returlabel til dig hurtigst muligt, så vi kan få afsluttet sagen korrekt.

Det her lever ikke op til den standard, vi ønsker at stå for.

Mega flinke

Mega flinke - rigtig god service

22. januar 2026

Hej Anton,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Victor

Jeg købte to trøjer i str M/L til mine…

Jeg købte to trøjer i str M/L til mine drenge i julegave drengene er 15 og 17 er 178 cm høje begge to
Trøjerne er alt for store
Jeg skriver derfor til Attode for få vejledning i størrelsesvalg
Den første mail som bliver sendt 25.12.25 hørere jeg intet på den anden som bliver sendt start januar får jeg svar på 15.01.26
Hvor svaret lyder
Vi er glade for at du henvender dig vi kan se at ombytningsretten er overskredet i dag 15.01.26 så vi kan ikke hjælpe dig
Jeg svarer tilbage at det er ikke fair
Og det ene jeg ønsker er at ombytte trøjerne i anden størrelse
Altså ikke have penge retur
Der er nu igen totalt tavshed fra Attode
Køb aldrig tøj her fra 😅

15. januar 2026

Hej Jeppe,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld det forløb, du beskriver.

Jeg forstår godt, at det føles urimeligt, når du blot ønsker at ombytte til en anden størrelse og samtidig oplever ventetid og manglende svar. Det skaber naturligvis frustration.

Vi skal kommunikere klart og håndtere sager konsekvent – og det er tydeligt, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende.

Skriv meget gerne til os igen med henvisning til din ordre, så vi kan få gennemgået sagen ordentligt og se på en løsning.

Det her er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Carl

Alt er godt inde på hjemmesiden og…

Alt er godt inde på hjemmesiden og fragt er meget hurtig og god service og meget gode priser plus Marcus Lund er sådan en goat

22. januar 2026

Hej Bertram,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget at høre, at både hjemmeside, service og priser lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Helt fint

Fede bukser, alt var som forventet. Blev sendt inden for en dag.

Hej Luca 🤍

Tusind tak for anmeldelsen — hvor er det fedt at høre, at alt spillede, og at bukserne levede op til forventningerne.

Vi gør os umage for at sende hurtigt, så tak fordi du lagde mærke til det 🖤

Alt var godt

Alt var godt, bukserne er super fine, og det gratis slik siger man da heller ikke nej tak til 😉

Hej Luca 🤍

Tak for den — det gør seriøst dagen lidt bedre at læse.

Fedt at høre, at bukserne landede godt hos dig… og ja, det lille stykke slik er bare sådan en ting, man aldrig helt kan blive for gammel til 😉

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — det betyder meget 🖤

Victor

Møj mærke med en inkompetent ejer som ikke har styr på hvordan man ejer et tøjmærke.

Virkelig dårlig returnering og størrelser.
Jeg bestilte et par busker i str M/L i start december, hvor der stod at længden på bukserne ville være 111cm. De bukser jeg modtog var ikke 111cm lange, de var 100cm så alt for korte. Så jeg valgte derfor at returnere bukserne, hvilket jeg gjorde omkring den 9 december tror jeg. Den 11 december fik jeg en besked om at retrunflows har modtaget min pakke og den vil blive behandlet inden for 5 til 10 dag. Der sker ingenting. Den 2. januar sender jeg en pænt skrevet besked om hvad der sker og hvorfor min returnering ikke er kommet videre, som jeg ikke får svar på indenfor de lovede 24 timer. Fik faktisk først svar på den besked i dag den 19 januar. Den 6 januar skrev jeg en ikke så pænt skrevet besked fordi jeg hverken var kommet videre med min returnering eller fået svar på min tidligere besked endnu. Den fik jeg så et svar på inden for de lovede 24 timer, hvor support sagde der var sket en fejl og at det burde være fixet i løbet af den uge. Det skete ikke. Som man nok kan regne ud fik jeg først et endeligt svar i dag, hvor attode siger jeg får mine penge om 1-5 dage, men returnflows siger jeg får dem om 5-10 dage. Det skal også nævnes at Attode har tilbudt mig en rabat på 25% til mit næste køb pga forsinkelsen. Det syntes jeg er ligegydligt siden jeg aldrig nogensinde kommer til at handle hos dem igen og syntes personeligt jeg brude blive kompenseret på en bedere måde. Alt i alt er attode en dårlig forretningen som er styret af en 20 årig der bord på Bali, som ikke har det mindste styr på hvad han laver. De kan ikke engang finde ud af at be deres kinesiske fremstillere om at producere de rigtigere størrelser. Enten det eller så kan de ikke finde ud af hvordan man bruger et målebånd. Det er et inkompetent mærke som du IKKE skal købe fra. De låver iøvrigt at det denim man køber fra dem er raw-denim, men jeg kunne ikke se noget tag på indersygningen der beviser det, så det kunne meget vel sagtens være noget afføring. Ved det personligt ikke, bare lad være med at købe fra dem, siden det er noget møj.

Hej Frederik 🤍

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så grundigt — også selvom oplevelsen tydeligvis har været frustrerende fra start til slut. Det forstår jeg godt, og jeg vil gerne adressere det hele ordentligt.

Først og fremmest: Du har helt ret i, at din retur tog alt for lang tid.
Vi blev ramt af tekniske fejl i returportalen hen over december/januar, som desværre gjorde, at enkelte sager blev forsinket markant — inklusiv din. Det er ikke godt nok, og det beklager vi oprigtigt.
Refunderingen er nu gennemført, og du får selvfølgelig dine penge retur.

Om længden på bukserne:
Her har du også en fair pointe. Der kan være små variationer i produktionen, men en forskel på 10+ cm er ikke normalt. Det er en fejl, og den skulle du selvfølgelig ikke have stået med.
Det er også derfor, vi rettede op på det med det samme og behandlede din sag manuelt, da lageret fandt din retur under en forkert kategori.

Om kvaliteten:
Vores Raw Denim er raw denim — vævet i 100 % cotton, uden prewash, med den stive finish raw denim altid har.
At der ikke sidder et "raw" tag i syningen er helt normalt i branchen; det indikerer ikke, at kvaliteten er fake eller ringere. Men jeg kan sagtens forstå, hvis du som kunde forventede en anden form for dokumentation.

Om os som brand:
Jeg hører, at du har haft en dårlig oplevelse — og det er fair, at du siger det direkte.
Men vi arbejder faktisk ekstremt struktureret med både design, produktion, målesæt, logistik og kundeservice — vi driver virksomheden fuldt professionelt, med danske partnere, europæiske leverandører, en fast indkøber og et lager-setup i Danmark.

Det ændrer ikke på, at din oplevelse har været dårlig, og det tager vi på os.
Vi lovede en proces, der skulle være nem — og det var den ikke.
Det må vi eje, og det gør vi også.

Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at handle hos os igen.
Men vi står altid klar, hvis du en dag får lyst — og hvis der er noget, du stadig gerne vil have uddybet eller afsluttet, så kan du svare mig direkte her, så får du et svar med det samme🖤

Carl Johan

Jeg havde bestilt en forkert størrelse…

Jeg havde bestilt en forkert størrelse og kunne først ikke returnere min ordre. Derfor skrev jeg en mail til Attode, og de svarede virkelig hurtigt. De var super søde og nulstillede ordren, så jeg kunne returnere den uden problemer. Nu har jeg fået den rigtige størrelse, og alt spiller. Rigtig god service og hurtig hjælp – jeg er meget tilfreds. 😊

17. januar 2026

Hej Victor 🤍

Hvor er det en fornøjelse at læse — tusind tak for at dele din oplevelse.

Det betyder meget, at du nåede i mål med den rigtige størrelse, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre, da returportalen drillede.
Vi gør os umage for at være både fleksible og menneskelige i supporten, så det varmer ekstra at høre, at det landede godt hos dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det — og tak fordi du handler hos os 🖤

Victor

Gik hurtigt og god handel

3. maj 2025

Hej Kristian 🤍

Tak for din anmeldelse — og hvor er det dejligt at høre, at alt gik hurtigt og smooth. Det er præcis sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være.

Tak fordi du handlede hos os 🖤

God/tilfredsstillende.

God, venlig og behagelig support og kommunikation pr. mail, samt hurtig levering. Jeg vil gerne handle der igen.

5. januar 2026

Hej 🤍

Hvor er det dejligt at høre — tusind tak for din besked.

Vi gør os umage for at holde både supporten og leveringen så nem og behagelig som muligt, så det betyder meget, at det har været din oplevelse.

Tak fordi du ville dele det — og du er altid velkommen hos os igen 🖤

Victor

Flotte produkter og god bytteservice

Flotte produkter og god bytteservice. Det fungerer virkelig godt.

12. januar 2026

Hej 🤍

Tusind tak for de ord. Det betyder mere, end du tror.

Vi gør os umage med både kvaliteten og hele oplevelsen omkring at handle hos os — så det glæder os virkelig, at både produktet og bytteservicen spillede for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det 🖤

Alt er nu løst til UG

Har nu skrevet 3 mails i forbindelse med 2 par jeans jeg har sendt retur.
Jeg har sendt dem retur i 1 pakke, men har kun modtaget tilbagebetaling for det ene par. Intet svar x 3.
Mangler stadig 699 kr for det ene par jeans.
De er hurtige til at sende deres varer, men kundeservice er ikke til at få fat i.

5. januar 2026

Hej Rikke - tak fordi du deler din oplevelse 🤍

Først og fremmest: undskyld. Det her er frustrerende at læse, og vi forstår fuldt ud, hvorfor det opleves uacceptabelt, når der mangler en refundering og man ikke får svar. Det er ikke godt nok, og det tager vi ansvar for.

Vi har desværre været ramt af en uheldig kombination af juleferie, et usædvanligt højt antal henvendelser **og tekniske fejl i vores returportal**, som betød, at nogle sager – særligt returneringer med flere varer i samme pakke – ikke blev færdigbehandlet korrekt i første omgang. Det forklarer situationen, men undskylder den ikke.

Det lyder tydeligt som om **den sidste refundering på 699 kr. mangler**, og den vil vi meget gerne have løst med det samme. Hvis du har mulighed for det, så svar gerne direkte på din seneste mail til os (eller send os en ny) med dit ordrenummer, så vi kan samle sagen og få den lukket korrekt uden mere ventetid.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det — og tak for din tålmodighed, selvom den er blevet sat på prøve. Vi er tilbage på fuld speed nu og følger alle sager tæt 🖤

værste køberoplevelse…

Noget nært den værste køberoplevelse jeg har haft nogensinde!
Jeg havde købt to par bukser hjem i størrelse M/L og L/XL.
Beholder det par jeg kan passe og vælger at ombytte det andet par til en jakke, som jeg betaler 750kr ekstra for oveni de 650 jeg har givet for bukserne (1400 i alt).
Efter ikke at have modtaget jakken og ingen opdatering fået i ca en måned, og efter at have skrevet 5+ e-mails og prøvet at få fat i dem igennem deres kundeportal, har jeg nu opgivet.
De har tyvstjålet 1400kr fra mig og de svarer ikke længere på mails.
ALDRIG KØB FRA DEM!

13. december 2025

Hej Andreas,

Det gør os oprigtigt ondt at læse din oplevelse — og vi forstår fuldt ud din frustration.

Det forløb, du beskriver, lever på ingen måde op til det niveau, vi selv forventer, og det er vores ansvar, at sagen trak ud, og at du ikke fik klare opdateringer undervejs. Når man både betaler ekstra for en ombytning og derefter oplever stilhed i flere uger, er det naturligt at miste tilliden.

Der er ikke tale om tyveri, men vi anerkender fuldt ud, at oplevelsen for dig har føltes sådan — og det er ikke acceptabelt.

Vi vil gerne gøre helt klart her, at beløbet nu er refunderet i fuld. Refunderingen er gennemført, og pengene vil være synlige inden for 1–3 hverdage afhængigt af bank.

Årsagen til forløbet var en teknisk fejl i vores ombytningssystem kombineret med juleperioden, hvor sagen desværre faldt mellem flere systemer. Det er en forklaring — ikke en undskyldning — og vi har efterfølgende ændret vores interne processer for at sikre, at det ikke sker igen.

Vi beklager oprigtigt den dårlige oplevelse og håber, at det i det mindste giver lidt ro at vide, at sagen nu er afsluttet korrekt.

Hvis du ønsker yderligere afklaring, er du meget velkommen til at kontakte os direkte — vi følger sagen helt til dørs.

Fantastisk

Modtog et par bukser fra Attode her for et par uger siden, havde dem på for første gang i dag, og tror aldrig jeg har fået så mange komplimenter på et par bukser som i dag. Med stor forståelighed, super kvalitet, lækkert design, det hele spiller. Sys du skulle høre det, al held og lykke fremover.
Keep up the good work💪
-Carl

8. januar 2026

Jeg afventer stadig en ombytning fra…

Jeg afventer stadig en ombytning fra d.17.12 som de modtog den dag.
Har nu skrevet 4 mails, men intet svar.
Min vare står stadig som afventer forsendelse.
Kan forstå hvis der er travlhed her efter jul. Men kan på trustpilot se at de kan svare folk der skriver rosende ord indenfor samme døgn. Men svare på en pæn mail om hvor ordren bliver af gør de ikke.
Har ellers købt de fleste julegaver der....

17. december 2025

Hej Dina,

Tak fordi du deler din oplevelse — og undskyld oprigtigt for den manglende opfølgning.

Du har helt ret i, at det ikke er i orden at afvente en ombytning siden d. 17/12 uden svar, særligt når du har skrevet flere mails. Uanset travlhed er det vores ansvar at holde dig opdateret, og her har vi ikke leveret den service, du med rette kunne forvente.

Vi forstår også din frustration over at se, at andre henvendelser bliver besvaret hurtigere. Det må aldrig give indtryk af, at vi prioriterer ros frem for reelle problemer — det er ikke intentionen, men vi anerkender fuldt ud, at det kan opleves sådan, og det beklager vi.

Forsinkelsen skyldes desværre en kombination af tekniske udfordringer i vores ombytningsflow og et ekstraordinært pres i perioden omkring jul og nytår, hvor nogle sager — herunder din — ikke blev fulgt op korrekt. Det er en forklaring, ikke en undskyldning.

Vi er kede af, at det netop rammer en kunde, der ellers har handlet meget hos os, og vi tager kritikken alvorligt. Vi har siden justeret vores interne processer, så ombytninger ikke kan stå uden respons fremover.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte igen, så vi kan følge op konkret på din sag og få den lukket ordentligt.

Tvivlsom kundeservice

Min oplevelse har desværre ikke været god!
Jeg sendte først i december et par bukser retur og bad om ombytning. Det skulle tage 5-10 dage. Jeg har stadig ikke modtaget bukserne retur.
Der er travlt ifm. jul, så det kan jo ske, men her den 8. januar har jeg stadig ikke hørt fra ATTODE tiltrods for jeg har sendt tre e-mails for at følge op.
Det er simpelthen ikke godt nok!

19. december 2025

Hej Janni,

Tak fordi du deler din oplevelse — og undskyld oprigtigt for forløbet.

Du har helt ret i, at det ikke er godt nok at vente på en ombytning siden starten af december uden at få opdateringer, især når du har fulgt op flere gange. Uanset travlhed omkring julen er det vores ansvar at holde dig informeret, og det er vi ikke lykkedes med her.

Forsinkelsen skyldes desværre en kombination af tekniske udfordringer i vores ombytningssystem og et usædvanligt højt pres i juleperioden, hvor enkelte sager — herunder din — ikke blev fulgt korrekt op. Det er en forklaring, ikke en undskyldning, og ansvaret er vores.

Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke har levet op til det niveau, vi ønsker at levere, og vi tager kritikken alvorligt. Vi har efterfølgende justeret vores interne processer, så ombytninger fremover ikke kan blive stående uden opfølgning.

Hvis du ønsker, at vi følger op direkte på din sag, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan få den afsluttet ordentligt.