Kommer att handla hos er
Kommer att handla hos er. Snabb bra affär. Har inte hunnit sticka av garnet än. Men är snart klar med mitt alster som jag gör nu

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Vi är ett företag som säljer hobbyprodukter. Vi försöker alltid ha så bra priser som möjligt och vi lägger ut nya produkter varje dag. Ifall det finns det något du har svårt att hitta eller vill vi ska ta hem kontakta oss gärna.
Vings Aspanäs 171, 52398, Hökerum, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Seriöst företag med tanke på alla oseriösa webbutiker som poppar upp. Bra utbud och snabb leverans. Rekommenderas!

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Bra priser och stort utbud och enkelt att beställa

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Snabbt och smidigt som alltid, inget krångel.

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Beställde burkar här ifrån väldigt bra frakt och leverans tid!!

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Snabb och smidig leverans! Allt var som beställt och skickades samma dag.

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Glatt överraskad. Billigt fick mej en aning misstänksam. Första gången jag beställde från Aspanäs. Litet minus för trådhärva omöjlig reda ut men d kan lika gärna bero på mitt obefintliga tålamod.. Tyvärr var mycket slutsålt.

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Toppen affär! Supersnabb leverans! Stort sortiment av Revells färger. Har även de vattenlösliga färgerna vilket är ett stort plus. Båda varianterna har ett mycket bra pris. Bland de billigaste jag hittat. Återkommer gärna som kund./ Susanne

Besvarelse fra Aspanäs Handel
Väldigt nöjd med deras produkter och snabb leverans!
Snabb leverans och bra grejer! Allt gick smidigt och bra.
Hej, jag har bara köpt grejer för smyckestillverkning vid ett par tillfällen. Varorna är jätte fina, bra packade och det som jag uppskattar extra mycket är att de på varje förpackning har etikett med artikelnumret, då går det snabbt och enkelt att beställa nytt. Leveransen är snabb. Tack för att ni finns! Hälsningar Nina
Jag köpte lite garn på prov. Bra sortiment av garn för vantar och sockor. Snabb leverans dagen efter order och allt rätt. Rekommenderas!
Det var en bra handel bra förpackat bra saker att köpa och denna butik skulle behöva mer kunder och uppmärksamhet! 😀
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.