Pirum pärlor och ädelstenar Anmeldelser 204

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Halsbandet och örsmyckena jag beställt är väldigt fina, halsbandet faktiskt vackrare än det såg ut på hemsidan. Leveransen kom väldigt snabbt och tillsammans med ett handskrivet kort av firmaägaren. V... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag älskar inspirationen, kreativiteten och det professionella kunnandet jag får genom gemmolog Annica Nilsson på Pirum när jag går kurser och förkovrar mig i spännande workshops. Alla leveranser av... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Annica och Pirum har försett mig med många, fantastiskt vackra, unika halsband. Annica är så kunnig, lyhörd för vad jag önskar och ger en service utöver det vanliga. Vill du köpa något till dig själv... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Smykkeforretning
  2. Smykketaksator
  3. Smykkedesigner
  4. Smykkeproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Utbildad gemmolog, håller föredrag om pärlor och ädelstenar. Import av pärlor och ädelstenar samt guld och silver för smyckeproduktion. Hjälper gärna till med värderingar av smycken. Besöker företag, föreningar, studieförbund och privatpersoner. Håller även kurser i smyckedesign och pärlträdningskurser. Produkter Föredrag och kurser om pärlor och ädelstenar, färdiga smycken i äkta pärlor och ädelstenar guld och silver. Värderingsuppdrag.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt hög kvalitet på det man…

Väldigt hög kvalitet på det man beställer.
Allt som jag beställer blir så inspirerande och roligt.
Bra och snygg Websida.

4. maj 2026

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla, vilken fin recension! Jag blev så glad. Önskar dig en härlig dag! /Annica

Halsbandet var jättevackert!

Halsbandet var jättevackert!
Leveransen gick snabbt.
Jättenöjd!

Elisabet

14. maj 2026

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla Elisabet! Så roligt att du tycker om det. Och jag vet att det är så användbart. Tack igen för din recension. Mvh /Annica

Smidighet

Smidighet! Inget krångel, flexibilitet.

2. maj 2026

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack för fin recension. Skönt när allt går att lösa! Mvh/Annica

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gammalt pärlhalsband blev ett nytt halsband + armband

Jag lämnade in ett gammalt pärlhalsband till Annica som jag dels ville ha omträtt och dels ville ha uppdelat i ett nytt halsband + ett armband. Både armbandet och halsbandet försågs med magnetlås med säkerhetshake vilket jag varmt kan rekommendera, särskilt på armbandet för att lättare sätta på det. Arbetet blev snabbt utfört , ser jätteproffsigt ut och var väldigt prisvärt. Dessutom, uppskattar jag verkligen den personliga servicen - att prata med den som skall göra jobbet, jämfört med att gå till en stor guldsmedskedja och lämna in arbetet i en butik som skickar det vidare.
Jag kan varmt rekommendera Annicas tjänster, baserat på det här arbetet.

3. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla du för en så jättefin recension! Det uppskattas verkligen av en egen företagare. Jag försöker alltid göra mitt bästa och det är så roligt när det uppskattas. Mvh / Annica

Jättefina pärlor

Jättefina pärlor! Finare än på bilden.
Supersnabb leverans . Tack

22. marts 2026

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för fin recension. Kul att det blev bra! Mvh/Annica

snabbt och fint :)

snabb leverans, varan som i beskrivning, allt ok

15. februar 2026

Tack för fin recension! Mvh/Annica

Korall Rosorna

De korall rosorna jag köpte var underbara. Vackert snidade med en fyllig röd färg. Plus att den snabba hanteringen av leveransen var förstklassig.

4. marts 2026

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för jättefint omdöme!
Välkommen tillbaka! Mvh/ Annica

Vackra pärlor

Vackra pärlor, snabb leverans, fint förpackade!

11. februar 2026

Tack snälla för fin recension! Välkommen tillbaka! /Annica

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Återigen så nöjd :) Annika är väldigt…

Återigen så nöjd :) Annika är väldigt proffsig och lösningsorienterad på lite knepigare arbeten. Känner mig så fullständigt trygg med hennes hantverk. Dessutom mycket bra och konstruktiv mailkontakt, uppskattas mycket!

28. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla! Det är så härligt att kunna leverera det du vill ha, trots att det ibland är lite special. Men du har hittat rätt och jag hoppas på fler kontakter! God Jul!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina pärlor och snabb leverans

Fina pärlor och snabb leverans. Jag har köpt innan och återkommer alldeles säkert.

6. november 2025

Tack snälla Anna för fin recension. Du är så välkommen tillbaka! Mvh/Annica

Snabbt och bra

Fick mina pärlor snabbt och i fint skick. Förpackningen var ordentlig och proffsig också :)

24. oktober 2025

Besvarelse fra Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för fin recension! Önskar dig en härlig helg! /Annica

Unikt halsband!

Jag köpte ett originellt och unikt ädelstenshalsband som jag är supernöjd med. Det var enkelt att handla på hemsidan och halsbandet levererades snabbt.

26. juli 2025

Tack underbara du! Härligt med så fin recension. Tack! /Annica

Best wedding gifts

Best wedding gifts, great pearls and amazing comunication

13. juli 2025

Thank you for a great review! All the best to you ❤️! //Annica

Helnöjd!

Snabb leverans! Armbandet och örhängena uppfyllde alla förväntningar. Jag är så nöjd!

14. juni 2025

Tack Maria! Så kul att du lämnade så fin recension. Mvh /Annica

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.