ARTSY FARTSY Anmeldelser

3.792

4,4

Jeg havde bestilt 2 fodboldplakater i 70x100 cm til min søns værelse. Jeg fik ordrebekræftelse på dagen osv. Jeg fik så besked fra Bring om at plakaterne kom fra dem. Men kunne ikke se no... Se mere

Bestilt plakat samt egetræsramme 70x100 cm. Plakat hurtig levering, god kvalitet og skønne farver 😊 Ramme særskilt levering 2 dage senere. Så smuk, med "tap samlinger" - virkelig pænt udført og beste... Se mere

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse. Der er et stort udvalg af flotte plakater i en rigtig god og kraftig kvalitet. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og leveringen var både hurtig og prob... Se mere

Jeg har bestilt en plakat til afhentning og fået besked om at min plakat er klar til afhentning i butikken i Amager centeret. Nu har jeg siddet ude foran butikken i en time og trods der står på jeres... Se mere

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.792)

Jeg har ikke modtaget min bestilling…

Jeg har ikke modtaget min bestilling endnu. Bestilt d. 7 februar. Beløbet er trukket fra min konto. Så nu vil jeg gerne snart modtage mine varer.

12. februar 2025

Hej Lisbeth

Det lyder ikke så godt at du ikke har modtaget dine varer og det skal vi nok få styr på. Jeg kan dog ikke se hvilken ordre det drejer sig om og kan heller ikke se at du har henvendt dig til kundeservice.

Vi sidder altid klar til at hjælpe og svarer som regel inden for en time i vores åbningstid.

Vh
Marie
ARTSY FARTSY

Firmaet Artsy har indført minimumspriser for køb

Firmaet Artsy kører p.t. tilbudspriser, men opererer pludselig med minimumspriser på nettet. Dvs. at køb af lille plakat blev afvist!.
Vi havde købt et par plakater - fin service, og ville så købe 1 mere.
Se følgende mailkorrespondance:
Hej Erik
Tak for din mail og for at gøre opmærksom på at det ikke fremgår i handelsbetingelserne.
Det vil vi få opdateret.
Forklaringen er at det koster penge at håndtere en ordre, og derfor er der nu sat et minimumsbeløb.
Kind regards / Mit freundlichen Grüßen

Fra: Erik
Emne:

Forsøgte at købe en plakat. Prisen var under 99 kr og så kunne ordren
ikke gennemføres ?
Lidt mærkeligt - kan ikke se der er et minimumskrav i jeres Handelsbetingelser

6. februar 2025

Hej Erik

Vi svarede dig hurtigt, inden for 20 min og forklarede dig på en ordentlig måde baggrunden for at der er sat et minimumsbeløb.

Du truede os derefter med at lave den værste anmeldelse du nogensinde havde lavet. Tydeligvis for at få din vilje hvilket er helt klassisk.

Vi har derfor meddelt dig at du ikke er velkommen som kunde hos os, og at du skal handle et andet sted fremover.

Denne beslutning står vi fast på.

Jeg vil anbefale dig at holde en ordentlig tone når du henvender dig til enhver kundeservice og huske at der sidder mennesker i den anden ende.

Vh
Martin

2+ måneder

Lidt lang historie: Jeg skrev til kundeservice for at få lavet en plakat i en særlig størrelse d. 28/11. De skrev ordret "Det kan vi godt... lad mig høre om vi skal gå videre med det?".
Jeg svarer efter 7 minutter, at "det må I meget gerne". Jeg får af vide, at den ikke kan laves før i slutningen af næste uge, da det er en travl weekend, hvilket er helt forståeligt. Da tiden så er gået, skriver jeg for at høre om en opdatering. Intet svar.
11 dage senere (18/12), skriver de, at de beklager, at de aldrig vendte tilbage men at de fik alt for mange ordrer. Jeg skriver senere samme dag "Helt fair - har I mulighed for at gennemføre den alligevel?". Intet svar. Jeg skriver nogle dage senere. "Der er ikke noget tidspres, jeg vil bare høre om det kan lade sig gøre, tak! :-)". Intet svar. Jeg opretter en ny kundeservice sag igen. 10 dage senere: Intet svar.

Det er det mest absurde forløb, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har oplevet bedre kundeservice ved kinesiske scam hjemmesider. Det er den første anmeldelse jeg nogensinde har skrevet, men jeg vil bare advare folk, så de ikke spilder deres tid og evt. misser en deadline på en jule- eller fødselsdagsgave alene pga. én virksomheds inkompetence.
Fortsat god dag til jer andre :)
Vh Laurids

28. november 2024

Hej Laurids

Det er helt korrekt at vi ikke har været gode nok til at melde tilbage i dette tilfælde og det kan vi kun beklage.

Vh.

Alt var fint

Bestilte en plakat, der skulle sendes til en anden. Nem bestilling og levering præcis som ønsket, og modtageren blev super glad for sin gave.

28. januar 2025

Minimumskøb

Jeg undrer mig over, at jeg ikke kan få lov til at bestille en plakat på tilbud m afhentelse i jeres fysiske butik i Amager Centret! Plakaten koster 85,- plus 19,- i forsendelse, når jeg selv afhenter. Men, jeg skal simpelthen bestille for min 129,- for at få lov til at købe noget hos jer - uanset at jeg betaler for at få lov til at hente i jeres fysiske butik! Er det overhovedet lovligt?

25. januar 2025

Hej Pia

Det koster penge at håndtere en ordre og derfor er der et minimumsbeløb når man bestiller online.

Der er altid muligheden for at komme forbi butikken og få printet plakaten med det samme, men eftersom du mener at vi kun fortjener en enkelt stjerne, vil vi foreslå dig at finde et andet sted at handle.

Kh

Perfekt

Fantastisk udvalg, og anderledes kunst, men smukt. Jeg kommer igen❤️

16. januar 2025

Bestilte en plakat i ramme 70x100

Bestilte en plakat i ramme 70x100
Modtog en sammenrullet plakat UDEN ramme. Fik at vide at rammen blev sendt fra jeres fjernlager hvilket ikke oplyses i jeres webshop. En plakat der har været rullet sammen er svær at få flot i en ramme. Men er irriteret over det ikke fremgår at man modtager det i to dele og heller ikke på samme dato

15. januar 2025

Artsys produkter fejler ingenting

Artsys produkter fejler ingenting, men der gik lidt kludder i logistikken og det betød, at produkterne ikke blev sendt samtidig, hvilket var spild af ressourcer, da små plakater kom i en stor indpakning. Men til gengæld sikrede indpakningen, at plakaterne var 100%

13. januar 2025