ARTSY FARTSY Anmeldelser

3.793

4,4

Jeg havde bestilt 2 fodboldplakater i 70x100 cm til min søns værelse. Jeg fik ordrebekræftelse på dagen osv. Jeg fik så besked fra Bring om at plakaterne kom fra dem. Men kunne ikke se no... Se mere

Bestilt plakat samt egetræsramme 70x100 cm. Plakat hurtig levering, god kvalitet og skønne farver 😊 Ramme særskilt levering 2 dage senere. Så smuk, med "tap samlinger" - virkelig pænt udført og beste... Se mere

Jeg er virkelig tilfreds med min oplevelse. Der er et stort udvalg af flotte plakater i en rigtig god og kraftig kvalitet. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og leveringen var både hurtig og prob... Se mere

Jeg har bestilt en plakat til afhentning og fået besked om at min plakat er klar til afhentning i butikken i Amager centeret. Nu har jeg siddet ude foran butikken i en time og trods der står på jeres... Se mere

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.793)

Fuld tilfredshed

Jeg har to gange handlet hos Artsy Fartsy og begge gange har jeg været fuldt tilfreds. Deres print er i god kvalitet og leveringen er hurtig.

5. oktober 2024

God oplevelse at handle hos ARTSY FARTSY

Rigtig flotte print. Jeg er super glad for 'I Think I’m All Alone' – David Wolf. Den fylder hele rammen ud (70×100). Lidt ærgerligt med 'Allium' og 'Duet' - Mandy Disher, den hvide kant, og man bliver nødt til at klippe lidt af for oven og for neden, for at de kan passe i ramme 30x42.

Alt perfekt i forhold til bestilling og levering. Pakket godt, og modtog i perfekt stand 1,5 døgn efter bestilling.

3. oktober 2024

Sød kundeservice, hurtig levering, men ...

Sød kundeservice. Jeg havde lige nået at bestille et A4-print og fandt så et, jeg hellere ville have. Kundeservice svarede prompte, byttede det ud uden problemer og advarede endda om, at det kunne tage en dag ekstra. Det ankom stadig hurtigt, så ingen problemer der.
Men jeg er skuffet over kvaliteten. Det ligner noget, jeg selv kunne have printet ud. Det kommer helt sikkert ikke op at hænge.

23. september 2024
ARTSY FARTSY-logo

Besvarelse fra ARTSY FARTSY

Hej Mette

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter en ære i at levere hurtig og personlig hjælp.

Vi er dog kede af at høre, at du er skuffet over kvaliteten af plakaten. Det er vigtigt for os at nævne, at værket, du har bestilt, er baseret på en original illustration af Ernst Haeckel, som er mere end 150 år gammelt. Da det er et historisk værk, er det bevaret med respekt for dets autenticitet og detaljer, hvilket kan adskille sig fra moderne digitaltryk.

Vi håber, at du vil tage dette i betragtning, og skulle du have flere spørgsmål eller overvejelser, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe!

Vh
Martin
ARTSY FARTSY

Varm anbefaling

Mange flotte og forskellige prints at vælge mellem. Gode priser og meget hurtig levering. Havde problemer med at betale, hvilket var frustrerende, men det viste sig at være et større problem hos "betalingsudbyderen" og ikke hos ArtsyFartsy. Derfor får ArtsyFartsy 5 stjerner. Handler der gerne igen.

21. september 2024

Vildledende markedsføring og aggressiv kundeservice

Læs edit i forhold til svar længere nede:

Virkelig voldsom og ubehagelig "kundeservice" krydret med misvisende markedsføring.
Jeg skrev følgende til deres kundeservice:

"Jeg synes jeres flash sale er ret misvisende. Der står at man kan spare 50%. Men i forhold til hvad? Flere af de plakater i kører flash sale på er i forvejen nedsat. Jeg var inde på siden i forgårs. Så det er jo tydeligvis ikke 50% af den pris der i forvejen var. Jeg synes det er voldsomt misvisende. Og det gør, at jeg melder mig fra jeres nyhedsbrev."

Det kvitterede de ved at ignorere det jeg rent faktisk skrev om og påduttede mig en holdning, jeg ikke havde:

"Det er selvfølgelig 50% af nyprisen.

Hvis du forventer at få 50% rabat på prisen som allerede er nedsat med 40%, så lyder du s***e grådig og så synes jeg da helt bestemt at du skal afmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi er her for at yde en god service til vores kunder, men vi kan jo ikke forære produkterne væk. Hvordan f****n skal vi så betale vores regninger??

Måske skal du bare handle hos de kinesiske sider i stedet for at støtte danske iværsættere."

Det synes jeg er en virkelig ubehagelig og uprofessionel måde at kommunikere på.
1) Jeg havde ikke forventet rabat på i forvejen nedsatte produkter. Jeg påpegede bare, at det var umuligt at gennemskue hvad rabatten rent faktisk henførte til.
2) De skriver, at det selvfølgelig er af nyprisen - men det er jo ikke selvfølgelig når man ikke skriver det.
3) Ifølge markedsføringsloven og ombudsmanden skal en virksomhed gøre følgende:
"En virksomhed, der markedsfører en prisnedsættelse, skal oplyse den laveste pris, varen har kostet de seneste 30 dage forud for prisnedsættelsen. Dette gælder også, hvis en virksomhed bruger udtryk, der indikerer en prisnedsættelse. Som eksempler på sådanne udtryk kan nævnes ”tilbudspriser”, ”Black Friday-priser” og ”Halloween-priser”."
Det gør Artsy-Fartsy ikke - og det var det jeg påpegede.

Edit i forhold til svar fra Artsy-Fartsy:
Artsty Fartsy skriver, at jeg forventer en rabat på 90%. Det har jeg på intet tidspunkt forlangt - hvilket jeg også har skrevet til dem på mail. Og hvilket også fremgår af det jeg skriver i mit opslag. Jeg har påpeget, at deres rabat er misvisende, da det ikke fremgår, hvad de 50% er trukket fra.

Når man læser andre svar som Artsy Fartsy har givet andre anmeldelser, burde de måske overveje et kursus i kommunikation :-)

18. september 2024
ARTSY FARTSY-logo

Besvarelse fra ARTSY FARTSY

Hej Torben,

Vi kørte en enkelt dag med 50% rabat, som du blev informeret om via vores nyhedsbrev. Du hævder dog, at prisen skulle være baseret på en tidligere rabat på 40%, som du havde set dagen før.

Det betyder, at du beder om en samlet rabat på 90%!

Det er en ret ekstrem forventning, og det reagerer vi selvfølgelig på. Vi ved, at nogle kunder måske hellere vil handle på billige, udenlandske hjemmesider, og det er helt fair – men det er ikke noget, vi ønsker at bruge vores tid på.

Vi vil hellere fokusere på vores mange glade kunder, der sætter pris på vores service og støtter danske kunstnere.

De bedste hilsner,
Martin