Positivt överraskad! Jag beställde 25e april och trodde det skulle dröja flera månader efter att jag hade läst recensionerna här, men 13 maj kom paketet! Hade blivit 5 stjärnor om jag hade fått s... Se mere

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

För 5 år sen gjorde jag en beställning…

För 5 år sen gjorde jag en beställning och fick den omgående! Beställde nu den 27/3 och fick inte leveransen tills den 6/5, trots att det stod 5-8 arbetsdagar innan leverans. Art Riot svarade inte på några meddelanden, varken på hemsidan eller på sociala medier. Rekommenderar inte denna oseriösa hemsida!

5. maj 2026

Positivt överraskad

Positivt överraskad!
Jag beställde 25e april och trodde det skulle dröja flera månader efter att jag hade läst recensionerna här, men 13 maj kom paketet! Hade blivit 5 stjärnor om jag hade fått svar på mitt mail när jag frågade om det hade blivit skickat.

Men jag är supernöjd över både frakttiden (det är ett litet företag så ja, jag har faktiskt överseende) och produkterna var supernajs kvalitet!
Blir definitivt mer därifrån i framtiden 😁

13. maj 2026

Beställde och betalade varor 25 mars

Beställde och betalade varor 25 mars. Utlovad leveranstid max 10 arbetsdagar. Ännu ingen leverans efter dubbla den tiden. Har kontaktat företaget två gånger men inte fått svar. De säljer kul grejer men om man inte får dem spelar ju inte det så stor roll. Undvik!

28. april 2026

Usel service och återkopplingen värdelös!

Beställde 1 mars och betalade via swish. Har inte fått min beställning ännu. 7 veckor senare.. Försökt fått kontakt utan framgång. Usel service och företag om ni frågar mig. Ser tyvärr ut att bli utan både beställningen eller pengar tillbaka. Rekommendera ej att handla av ARTRIOT.

17. april 2026

Mycket dåligt företagande

Beställde varor och paketet kom snabbt men det innehöll fel varor. Försökte få kontakt via mejl flera gånger. Det tog över en månad att få svar. Blev lovad nya varor som aldrig dök upp. Mejlade igen men gav upp... Mycket dåligt företagande!

12. januar 2026

Mycket missnöjd.

Mycket missnöjd.

Jag har handlat från Art Riot två gånger.

Första gången (för ca 1,5 år sedan) fick jag vänta över två veckor på leverans, trots att de skriver att varor ska skickas inom sju arbetsdagar.

Nu beställde jag Alla hjärtans dag-presenter till min partner den 22/1. Idag är det 21/2 och jag har fortfarande inte fått min beställning.

Jag har mejlat företaget vid tre tillfällen utan att få svar en enda gång.

Att inte hålla leveranstider och dessutom ignorera kundkontakt är oacceptabelt. Jag kan tyvärr inte rekommendera att handla här.

21. februar 2026

Supernöjd

Supernöjd med mina beställda produkter! Känns rejäla och verkar bara av bra kvalitet.

Lite långsam leverans men helt klart värt!

16. januar 2026

GRYM service

Hölls inom hanteringstiden som står på deras hemsida på sju dagar som mest. Skrev och undrade om varför det tog sån tid och fick snabbt svar, mycket bra service!!

11. december 2025

Personlig poster

Jag köpte en personlig poster och jag kan verkligen rekommendera er att beställa en. Det var riktigt fint!!
Ett stort tack till Sebastian som man kunde ha en fin dialog med.
Tveka inte och köp!!!

9. december 2024