1. Pålægsbutik
  2. Kafferisteri
  3. Kaffebutik
  4. Tebutik
  5. Tegrossist

Op artoftaste.nl bestel je online de lekkerste verse soorten thee, Specialty koffiebonen en andere delicatessen. Wij verkopen single origin koffiebonen maar ook heerlijke espresso blends die wekelijks vers worden gebrand door onze brandmeester! Wil je iedere maand kunnen genieten van onze koffie of thee? Bekijk onze thee- en koffieabonnementen en geniet iedere maand van onze thee of koffie.

3,2

Middel

Geen koffie, wel geld kwijt

Bestelling geplaatst en betaald, nu 1maand later nog steeds niets ontvangen. Geen mogelijkheid om contact op te nemen omdat het contactformulier en het emailadres op de website niet werken. Geen koffie, wel geld kwijt. Echt jammer.

4. februar 2024

Wanprestatie

Heb op de 12 november een bestelling geplaatst (2 zakken koffiebonen). Heb tot op heden nog niets ontvangen en ook geen ontvangstbevestiging van de bestelling mogen ontvangen. Heb via de contactgegevens op de website gebeld en gemaild. Telefoon wordt niet opgenomen en mailadres dat op te website staat blijkt niet goed te zijn. Onbereikbaar en vermoed dat ik mijn geld kwijt bent. Niet kopen bij dit bedrijf!!!

12. november 2023

Bestelling niet ontvangen

Week geleden bestelling geplaatst, geen bevestiging hiervan gehad en het pakket koffiebonen ook nog niet ontvangen. Mailadres op de site is niet geldig en het contactformulier op de site werkt niet.. Voelde niet als een scam maar ben er nu toch een beetje bang voor…

11. november 2023

Heerlijke koffie en thee!

Ik ben een grote thee liefhebber en ik heb daarom gekozen voor het thee abonnement. Iedere maand word ik verrast met 3 verschillende soorten thee en tot nu toe zijn ze allemaal heerlijk! Wat koffie betreft heb ik gekozen voor de Espresso Vesuvio en die is ook zeker aan te raden.

5. februar 2023

Het proberen waard!

Ons bedrijf had een sample ontvangen van de Monte Azul en wij gaan over! Wat een heerlijke light roast, wij proefden een enorm verschil tussen de huidige bonen en de Monte Azul. Zeker het proberen waard.

17. januar 2023
Artoftaste.nl-logo

Besvarelse fra Artoftaste.nl

Dankjewel, we zijn blij te horen dat jullie blij zijn met de bonen!

Great coffee beans

Great coffee,
Thanks for the fast delivery and the beautiful taste of you're coffeebeans.
My next order will be some tea.

4. februar 2023
Artoftaste.nl-logo

Besvarelse fra Artoftaste.nl

Thanks, we're happy to hear you enjoyed the coffee!

Great quality products

Great coffee, has a lot to choose from when I want to switch it up. Also fast delivery. Last week I tried the tea for the first time, great quality and taste. If you dont know what to choose, you can always read the description to get a feeling for the taste.

23. januar 2023