![[ARRAY] Lighting-logo](https://consumersiteimages.trustpilot.net/business-units/655b20dcbfba312c62715a59-198x149-1x.jpg)
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
[ ARRAY ] is a personal collection of decorative and functional lighting. It is a collection that has been curated, designed and developed by David Derksen. The properties of materials, construction, mathematical principles and the possibilities of modern LED lighting techniques from the starting points of all designs. Industrial techniques, as well as craftsmanship, are always a source of inspiration. Each fixture has been designed and developed with dedication and produced in the studio in Rotterdam or at local partners. [ ARRAY ] started from the passion for lighting design and the long-held wish to bring a personal and uncompromising lighting collection to the market.
Voorhaven 57, 3025HD, Rotterdam, Holland
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Na een bezoek aan Davids atelier direct de Sine light besteld voor in een project. Inmiddels hangt de lamp prachtig te shinen bij mijn klant aan de muur. Hij geeft prachtig licht en is goed te dimmen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik een lamp van Array ga toepassen.
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
De Sinelight gezien op de televisie. De Sinelight is voor ons op maat gemaakt, en voldoet volledig aan de verwachtingen
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Mooie lamp gezien tijdens tv programma. Zoeken op internet kwam ik bij ARRAY Lighting. Mailcontact gehad met Noah en David. Uitgenodigd om de lamp bij hun op kantoor te komen bekijken. Vriendelijk ontvangst en alle mogelijkheden doorgenomen. 2 lampen besteld. Ieder een andere vorm. Later deze lampen ontvangen met een goede beschrijving om ze aan de muur te bevestigen. Zijn er helemaal blij mee. Dit heeft niet iedereen.
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Via internet zag ik de Spline Outdoor lamp. Contact opgenomen met Noah en David, die al mijn vragen snel beantwoorden. De twijfels die ik had zijn door Noah goed aangevoeld en vervolgens op prettige wijze weggenomen. De lamp werd vervolgens snel geleverd zodat we hem nog op tijd voor onze verjaardag ontvingen. De lamp zelf is prachtig, een hele mooie toevoeging aan onze tuin.
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Via de TV weer verliefd op je huis zagen we de sine light en hebben contact gezocht met David. We zijn hartelijk ontvangen in rotterdam en de levering c.q. wensen waren geen probleem chapeau voor David
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Geweldige lamp hier gekocht! Goed te woord gestaan en meerdere malen zeer behulpzaam geholpen. Ik raad dit 100% aan!
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
I've bought Spline Light! Nice product! Great communication, David has been really clear and helped me in order to understand how to use the lamp indoor i/o outdoor. When the product arrived was perfect and easy to assemble. I really recommend ARRAY <3
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
Wow! Super tevreden over mijn aankoop bij Array. De Lucid light staat prachtig in ons huis. Uniek design en goede kwaliteit. Daarnaast bijzonder goed geholpen door de customer service. In deze tijd iets wat niet altijd meer gegarandeerd is, bij Array zeker wel.
Besvarelse fra [ARRAY] Lighting
I bought an Spline Light from Array, and I cannot be more happy with it. The quality is amazing. It really has helped me to make my terrace more cozy.
Thanks