AromaDiffusing Anmeldelser

1.537

4,5

De aroma diffuser is makkelijk in gebruik en decoratief. De kleinste uitvoering gekozen want deze is voor een kleine ruimte geschikt. De diffuser maakt weinig geluid, wat er prettig is. Contact met de... Se mere

Gutes Produkt , es wird ein sehr angenehmer Duftschleier erzeugt. Zudem klasse Service. Beim Erstkauf gab es Probleme . Nachdem diese trotz Beratung über online nicht behoben werden konnte , wurde gr... Se mere

Mijn bestelling is verstuurd maar heb deze niet ontvangen, bij dhl bleef deze op ‘vertraging’ staan. Hierdoor contact opgenomen met dhl die me terug verwees naar aroma diffuser. Deze zouden erachteraa... Se mere

Via de chat contact genomen om een defect te regelen. Communicatie was perfect en levering van onderdeel supersnel. Nu kan ik weer genieten van onze mini Pro.

1. Leverandør af smags- og aromastoffer

Aanbieder van professionele geurmachines en een grote verscheidenheid aan geuroliën zoals je ze kent van de grote hotels en ketens. Met ons grote aanbod bieden we voor alle situaties een geschikte geuroplossing. Zakelijk en particulier en voor toiletten tot concertzalen. Hoe ga jij het effect en de kracht van geur benutten?

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.537)

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goede omschrijving en foto's op de website.
Mogelijkheid om samples te bestellen voordat je geuren gaat bestellen.

Ik heb tot nu toe alleen de milo essence gebruikt, maar de andere geuren ruiken in de potjes ook goed.

Enige minpunt vind ik de hoeveelheid emails die je krijgt van dit bedrijf.

28. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Marijke!

Helemaal blij

Snelle levering, mooie verpakking.
En t apparaat zelf ziet er natuurlijk ook prachtig uit. Ik heb de roze goude gehaald.
Heerlijke geurverspreiding zolang je wilt.

30. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Amanda!

Exact wat wij zochten.

Het aroma dat wij gekocht hebben 'Hammam Serenity' geeft echt een heerlijke geur af. Het lihkt alsof wr leven, koken en werken in onze eigen wellness.

Het geeft ook voldoende geur zonder dat je er veel van moet gebruiken. In tegenstelling tot aromas die ik wel eens gekocht haf bij welgekende goedkope prullenwinkeltjes.

30. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Schobyn!

Onlangs een bestelling gedaan

Onlangs een bestelling gedaan, een snelle nette levering. Het installeren van de mini Pro is zo gepiept, het eerste geurtje is al een succes en nu vooral heel benieuwd naar de andere geurtjes. Overigens ruikt mijn huis heerlijk. Een echte aanrader!!

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Audry!

De woonkamer ruikt heerlijk!

De woonkamer ruikt heerlijk!
Je doet lang met de inhoud van het flesje, ook een groot voordeel!
En nog een groot voordeel is dat je de diffuser kan opladen en overal kan neerzetten waar je wilt en het is ook een lust voor het oog zo'n mooie diffuser.
Een top aankoop!

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Myriam!

Bestellung lief super

Bestellung lief super, einfach.. Es wurde schnell geliefert.
Alles wie erwartet und es riecht besser als gedacht.

Besvarelse fra AromaDiffusing

Vielen Dank für die tolle Bewertung, Dennis!

Empfehlenswert

Netter Kontakt, schneller Versand, gute Ware. Noch nicht alle Duftöle durchgetestet, aber was wir getestet haben riecht sehr gut 🙂
Empfehlenswert! Gerne wieder 👍🏻

28. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Vielen Dank für die tolle Bewertung, Dagmar!

Het ruikt heerlijk

Diffuser was snel geleverd en heerlijke geuren. Ook de klantenservice is ok.
Ben er blij mee.
Een aanrader.

27. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review!

Heerlijk

De diffuser is geweldig ik heb de aromadiffusser mini pro en mijn huis ruikt heerlijk. De levering was ook heel snel.

12. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Sabrina!

Fantastisch, had ik toch eerder moeten doen!

De prijs hield me in de eerste instantie tegen maar ik besefte dat ik waarschijnlijk al 2x meer uitgegeven heb aan geurstokjes, geurolie, andere diffusers, dus toch de aromadiffuser mini gekocht!
Geweldig, wat ben ik hier blij mee. Fantastisch ook dat je zelf kunt regelen hoeveel geur je wilt. Als je bij ons in huis komt, ruikt het heerlijk, niet overdreven maar precies goed.
Conclusie; absoluut het geld waard!

1. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Greta!

Super blij mee!

Super blij mee!
Werkt heel goed, makkelijk om te installeren en bedienen.
Geuren ruiken heel lekker!

1. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Bedankt voor de mooie review, Mevr!

Tevreden

Een mooi apparaat makkelijk in gebruik en de geuren zijn heerlijk. Niet te overheersend maar goed aanwezig
1 minpuntje voor mij mag de batterij duur wat langer

25. juni 2026

Besvarelse fra AromaDiffusing

Dankjewel voor je mooie feedback, fijn om te horen dat je tevreden bent over het apparaat en de geurbeleving!

Wat betreft de batterijduur: deze kan variëren afhankelijk van de instellingen die je gebruikt, zoals de intensiteit van de geurverspreiding en de intervallen tussen de sprays. Hoe hoger de intensiteit en hoe korter de pauzes, hoe sneller de batterij uiteraard leegloopt.

Ook kan de omgeving (zoals ruimtegrootte en ventilatie) invloed hebben op hoe vaak de machine moet werken om de geur goed te verspreiden, wat ook effect heeft op het verbruik.

Mocht je willen, kunnen we altijd even met je meekijken naar je instellingen om te zorgen dat je de beste balans krijgt tussen geurbeleving en batterijduur