De aroma diffuser is makkelijk in gebruik en decoratief. De kleinste uitvoering gekozen want deze is voor een kleine ruimte geschikt. De diffuser maakt weinig geluid, wat er prettig is. Contact met de... Se mere
Virksomheden har svaret
Gutes Produkt , es wird ein sehr angenehmer Duftschleier erzeugt. Zudem klasse Service. Beim Erstkauf gab es Probleme . Nachdem diese trotz Beratung über online nicht behoben werden konnte , wurde gr... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn bestelling is verstuurd maar heb deze niet ontvangen, bij dhl bleef deze op ‘vertraging’ staan. Hierdoor contact opgenomen met dhl die me terug verwees naar aroma diffuser. Deze zouden erachteraa... Se mere
Virksomheden har svaret
Via de chat contact genomen om een defect te regelen. Communicatie was perfect en levering van onderdeel supersnel. Nu kan ik weer genieten van onze mini Pro.
Aanbieder van professionele geurmachines en een grote verscheidenheid aan geuroliën zoals je ze kent van de grote hotels en ketens. Met ons grote aanbod bieden we voor alle situaties een geschikte geuroplossing. Zakelijk en particulier en voor toiletten tot concertzalen. Hoe ga jij het effect en de kracht van geur benutten?
Krampenloop 23, 4706PT, Roosendaal, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een super snelle levering kun je thuis lekker ontspannen met een heerlijk geurtje. Ze helpen je zelfs bij het kiezen van je favoriete geur.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Mir war wichtig, dass das Gerät kabellos arbeitet. Auch mit dem Geruch bin ich zufrieden.
Punktabzug gibt es, weil das Gerät einfach sehr laut ist.
Eine Nachfrage hat ergeben, dass das normal ist!
Für mich leider nicht, wenn ich im 1. Stock noch immer höre wenn sich das Gerät einschaltet!
Zur Antwort: Es wurde alles probiert, war erfolglos! Das Ergebnis - man kann es nicht ändern!
Nochmal: Ich habe das Gerät auf einem kleinen Teppich stehen, die Firma kontaktiert und ein Video geschickt! ( das zu alles probiert !)
Das Ergebnis: s.o. Man kann es nicht ändern!!
Das Gerät ist eben so laut! ENDE!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Die Düfte sind wirklich toll und der Raum duftet wunderbar. Das Gerät ist sehr stylisch. Einzig und allein ein kleiner Kritikpunkt. An der Lautstärke könnte man arbeiten. Ich finde ihn im Betrieb etwas laut. Ich würde ihn aber immer wieder kaufen

Besvarelse fra AromaDiffusing
Dit is een topbedrijf! Naast de heerlijke geuren die ik nu al bijna jaar mag ervaren, biedt het bedrijf een enorme na verkoop service.
Ik had probleempje met mijn grote diffuser ( heb ook de kleine want ben addict 🤣).
Ze hebben me feilloos via WhatsApp foto's en filmpjes geholpen. Gisteren hebben ze me nieuwe knop verstuiver verstuurd, vandaag ontvangen en machine werkt weer perfect!!!! Een bedrijf met geen loze beloftes maar super professionele verkoop, afhandeling, begeleiding..
Dikke merci Aroma Diffusing..liefs Karin De Waele

Besvarelse fra AromaDiffusing
Het toestel werkt goed en de geurtjes zijn heel fris en blijven lang hangen

Besvarelse fra AromaDiffusing
Zeer ruime keuze in geuren en diffusers.
Heel goede en vriendelijke service!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Very happy with my experience so far! 😊
The diffuser works great, looks high quality, and the scents are very pleasant. I’m still experimenting with different settings to find the ideal scent intensity for my apartment, but overall I’m really enjoying it. Customer support was also friendly and attentive. Thank you!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Ich habe jetzt schon 3 Stück von den Mini Pro. Einfach nur genial.
Das Duftöl hält gefühlt ewig.
Besser geht's nicht.
Lieferung immer sehr schnell.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Ik ben erg tevreden over zowel het product als de dienstverlening van dit bedrijf. Wat direct opvalt is de professionaliteit, duidelijke communicatie en de kwaliteit die wordt geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen en straalt betrouwbaarheid en aandacht voor detail uit. Daarnaast merk je dat het bedrijf echt meedenkt met de klant en gericht is op lange termijnrelaties in plaats van alleen snelle verkoop.
Wat sterk is, is de combinatie van kwaliteit, service en snelheid. Vragen worden snel opgepakt en afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig helaas niet overal vanzelfsprekend meer is. Ook de uitstraling en manier van werken geven vertrouwen.
Mijn advies aan het bedrijf zou zijn om deze kwaliteit en klantgerichtheid vast te houden terwijl het verder groeit. Juist persoonlijke betrokkenheid en consistente service maken tegenwoordig het verschil in de markt. Daarnaast liggen er kansen in het verder versterken van online zichtbaarheid, klantreviews en het delen van praktijkcases of succesverhalen om nog meer vertrouwen op te bouwen bij nieuwe klanten.
Al met al een positieve ervaring en zeker een bedrijf/product dat ik zou aanbevelen.

Besvarelse fra AromaDiffusing
De roomspray geur die ik besteld heb is langhoudend! Echt bizar. Raad dit aan. Communicatie via app verliep goed. Versturen en opvolging duurde even maar daarom is de comminicatie via app fijn. Kon zelfs achteraf mijn invoice opvragen. Ze zijn responsief.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Heerlijke geurolie! Vriendelijke en snelle klantenservice! Love it!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Sehr zuvorkommender und unkomplizierter Service. Die Produkte sind im Marktvergleich sehr hochwertig und wohlriechend. Wir benutzen die Raumdüfte täglich.

Besvarelse fra AromaDiffusing
Wij hebben ons nu een 2de toestel (laatste de Mood 11/5) van jullie aangekocht de mini pro en de Mood. De toestellen zelf top eveneens de geuren Mega, maar de app wow zeer slecht en teleurgesteld kunnen jullie er niet voor zorgen dat jullie een goeie app (1 algemene app) hebben voor de toestellen. De 2 toestellen die wij hebben werken met 2 verschillende app's en zijn een ramp. Waarom een score van 3 omdat ik de app toch wel belangrijk vindt de dag van vandaag. Je kan de toestellen instellen wanneer je het lekker wilt laten ruiken en als het is aanwezig om in te stellen moet het ook zonder problemen werken maar werkt heel slecht. Zoals ik al zei toestellen top en mooi en variatie aan geuren waw ruiken heel lekker. Mvg

Besvarelse fra AromaDiffusing
Een uitmuntende service! Door slecht te lezen verkeerde diffuser besteld en in no time geholpen om omruiling mogelijk te maken! Daarnaast,.. zeer goede producten. PS. een aanrader om de geur sticks te bestellen om jouw nieuwe huis geur te kiezen!

Besvarelse fra AromaDiffusing
Sehr gutes Produkt, schnelle Lieferung und sehr unkompliziertes Abwickeln bei Beanstandungen.
Die Auswahl der Düfte ist sehr groß. Tolles Konzept und viel besser als die Billig-Produkte.
Service bei Reklamationen sind 5 Sterne !
Vielen Dank !

Besvarelse fra AromaDiffusing
Ich habe immer wieder Werbung gesehen, wieder weg geklickt, angeschaut.
Was mich abgehalten hat?
Gar nicht mal das Gerät, sondern die Erfahrung, aus Duftempfehlungen der Vergangenheit... Das passte nie wirklich
Ich hab dann an einem Abend, nachdem mir die Werbung wieder angezeigt wurde, bestellt.
Das Gerät wurde schnell geliefert und auch der mitgelieferte Duft ist sehr gut ....
Wenn ich heim komme, riecht es dezent und sehr angenehm, auch von Besuch habe ich schon Komplimente bekommen, was so angenehm und dezent riecht, was ich da nutze
In der App kann man einstellen,wie oft Duft abgegeben wird. Der mitgelieferte Duft reicht entspannt für 1 Monat
Ich kann nur eine Empfehlung aussprechen... Ich bereue den Kauf nicht, ganz im Gegenteil

Besvarelse fra AromaDiffusing
Snelle levering , het huis ruikt fantastisch. Duidelijke beschrijving werkt gemakkelijk

Besvarelse fra AromaDiffusing
Toen het pakje binnen kwam was ik erg benieuwd, hoe ziet de diffuser eruit en natuurlijk hoe gaat het bij mij in huis ruiken. Nou ik kan je zeggen het is top, netjes en stevig verpakt, duidelijke uitleg erbij en ook nog te bedienen met een app.
Hij staat nu hier te pronken en kan het iedereen alleen maar aanraden.