Altid mega lækkert take-away. Krydret på bedste vis. Stærkt, men varieret i den stærke krydring. Masser af frisk koriander drysset rundhåndet over retten. Store portioner, som gør, at der er mad ti... Se mere

Besøgte Aroii på Istedgade. Helt uacceptabelt tarvelige retter, dårlige råvarer og ringe kvalitet. Smager ulækkert og kedeligt og er alt alt for dyrt! Meget skuffende oplevelse som jeg ikke vil anbefa... Se mere

Alt i alt smagte maden godt. Det der ødelagde oplevelsen var en varm cola, ingen hensyntagen til kommentarer om at maden skulle være stærk (det var slet ikke i nærheden af hvordan Thai mad skal smage)... Se mere

3,4

Middel

Lækker mad

Guldbergsgade/ Nørrebro. Når man tænker på, at det er et take away sted, har vi alligevel altid følt, at vi har været på en lille, hyggelig restaurant, når vi har bestilt bord. Vi har fået god service og altid meget, meget lækker mad. Der kunne måske godt være lidt mere swung over de friske forårsruller, men alt andet vi har smagt, har været lækkert. Der bliver også taget hensyn til børnene, så det gør det ligeledes let, at have dem med. Vi kommer helt sikkert igen.

5. juni 2024

Kold rød karry.

Bestiller rød karry over nettet til kl 20.10.
Tror jeg er der 20.05. Ser at de putter maden i posen.
Hjemme 5min senere til dejlig varme ris, men helt kold rød karry :(
Skriver til deres kundeservice.
Ingen respons!!
Virkelig dårlig stil :(
Der er mange andre lækre thai steder hvor maden er varm. Og hvor de Ihvertfald respondere, undskylder og kompensere når de laver en fejl.

13. oktober 2022

Altid mega lækkert take-away

Altid mega lækkert take-away.
Store portioner, som gør, at der er mad til frokosten dagen efter.

18. december 2021

Dårlig service, god mad

Vi bestilte via hjemmesiden til afhentning kl. 17. Da min mand kom kl. 17 for at hente maden, fik han at vide, at Aroii først åbnede kl. 17, så derfor skulle de først lave maden. Det tager tid at lave 13 retter mad, og min mand blev ikke engang tilbudt en forfriskning, mens han ventede. Bare ikke i orden.

21. juni 2021

Jeg har altid været glad for Aroii

Jeg har altid været glad for Aroii, indtil idag hvor jeg får en helt uspiselig panang curry. Jeg ringer og fortæller dem, at jeg er glad for stedet men denne ret er uspiselig, som om de har tabt sukkerskålen ned i gryden.
Jeg får af vide at de hverken refundere pengene eller vil lave en ny.

30. april 2021

Jeg har i mange år købt mad hos dem på…

Jeg har i mange år købt mad hos dem på Thorvaldsensvej. Nogle retter er bedre end andre, men generelt er mad kvaliteten god. Dog er kødet ikke altid lige lækkert.

Men jeg har nu oplevet så mange gange, at det bæger man får med ris, nærmest kun er 80% fyldt op. De bæger de bruger er små, men når de så ikke engang er fyldt ordentligt. Det er sket mange gange hvor jeg ikke har reageret, men nu er det for meget. I går da jeg endnu engang købte mad var det ene bæger (jeg bestiller 2 da de er så små) kun ca 60-70% fyldt op - det er simpelthen for sløset/nærigt.

Jeg har også ofte bestilt retter hvor der normalt er kylling med. Jeg vælger så okse, men når jeg kommer hjem er det kylling Jeg har ikke orket at gå tilbage hvergang, men det er også sløset.

6. december 2020

Dårlig stil at annullere…

Dårlig stil at annullere loyalitetskort. Jeg havde samlet 10 stempler sammen, som jeg ville betale en gang take-away med - men da jeg kom ned i butikken fik jeg at vide, at dem havde de droppet. Og jeg havde oven i købet tjekket det på hjemmesiden, inden jeg gik derned. Så jeg måtte gå tomhændet hjem.

9. februar 2020

Dyrt og dårligt

Maden var 25 min forsinket ift aftalt tidspunkt for take away. Den ene nudelretten var brændt på. Den anden nudelret var leveret med kylling i stedet for rejer. Og kokoskarry var leveret med oksekød i stedet for kylling. Da vi kontaktede restauranten for kompensation, fik vi besked om at de ikke kunne hjælpe os.

17. august 2019

Thai mad når det er værst

Den 6. December ville jeg have Thai mad og bestilte hos Aroii og det fortrød jeg og gør det aldrig mere.
Jeg håber virkelig at den mad jeg hentede var lavet af en ikke uddannet person.
Det var simpelthen de tørreste kyllinge spyd og den mest smagløse kylling med nødder og grønt jeg nogensinde har fået.
En nuddel suppe fra Netto er meget mere velsmagende.
Så skal du have Thai mad så gå langt uden om Aroii

11. december 2018

god mad, dårlig kundeservice

Er rigtig glad for deres mad, men deres kundeservice er på et lavt niveau.
Ingen service eller lyst til at hjælpe når der opstår problemer de selv er skyld gør at jeg ikke længere bestiller derfra.

20. august 2018

Kan kun tilslutte mig de dårlige …

Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser - det er en take away styret af imbecile. Har været kunde i mange år - but no more. Igår købte vi for 815 kr og alt var forkert - bliver nu tilbudt et gavekort på 300kr.

Stay away!!!!!!!!!

30. september 2017

En rigtig dårlig oplevelse

En rigtig dårlig oplevelse. Havde bestilt mad for 1500kr til min fødselsdag og jeg og gæsterne blev så skuffede. Det var koldt, smagsløst....og ja generelt bare øv. Køber aldrig der mere

10. august 2017

Dårlig og utjekket betjening og fisk i kød ret

Jeg havde fået et gavekort til restauranten, købt via deres hjemmeside. Ingen i butikken havde hørt om gavekort før og jeg måtte vente i en halv times tid imens de ringede rundt til andre afdelinger for at verificere at det kunne bruges. I denne halve time måtte jeg ikke bestille i tilfælde af at gavekortet ikke var 'ægte', hvilket det virkede til ingen rigtig troede på det var. Gavekortet kunne ligeledes ikke bruges til bestilling via hjemmesiden, og det var heller ikke muligt at komme igennem via tlf.
Da de endelige havde godkendt, at jeg måtte bruge det, skulle jeg bruge hele beløbet, da jeg ikke kunne få penge tilbage. Det resulterede i jeg måtte bestille alt for meget mad og give butikken de resterende penge. På intet tidspunkt blev oplevelsen undskyldt videre. Jeg måtte ligeledes skrive under på gavekortet med fuldt navn. Da vi efterfølgende spiste maden fandt jeg derudover en blæksprutte ring i hvad der burde være en oksekødsret. Alt i alt en dårlig oplevelse.

21. maj 2017

Problemer med levering

Har bestilt mad med udbringning 2 gange indenfor et par måneder. Begge gange er det gået galt med leveringen idet maden begge gange blev afhentet i restauranten lang tid efter tilberedningen og lang tid efter opgivet leveringstidspunkt. Sidste gang ankom den lunkne og kedelige mad 1,5 time efter leveringstidspunkt som anført i bekrlftelsesmail. Rykkede 3 gange pr telefon men fik anden gang reaktionen " if you Keep calling, how can we Call the Pick-up" som var deres samarbejdspartner. Ærgerligt at dette fører til at mine besøg på Aroii er fortid. En ordre til 850 kr var ikke det beløb værd. Forestil jer dybstegte rejer - kolde og slatne

1. januar 2017

Dyrt og gammelt

Al maden smagte for gammelt. Kyllingen var tør, oksekødet havde en mærkelig bismag, og grøntsagerne var slatne.

De indbagte rejer var tilforladelige, men intet ud over det sædvanlige for denne fedtholdige ret, som ikke kræver de store kokkekundskaber.

Sushien var udmærket.

Softshell krabben var helt uspiselig. Retten var et fuldstændig ubestemmeligt sammenkog, hvor det var umuligt at at regne ud, hvad man fik på gaflen. Jeg var stærkt nervøs for, hvilken smagsoplevelse, der ville møde mig de få gange, jeg stak maden i munden, og jeg blev ikke positivt overrasket. Efter få bidder valgte vi at smide retten ud og tømme køkkenspanden med det sammen.

Alt dette fik vi til en urimeligt høj pris.

Vi vælger LeLe næste gang. Det er friskere, mere velsmagende og billigere.

23. september 2016

Elendig kylling, arrogant svar

Hentede takeaway fra Aroii. Kyllingen var flere steder rå og i øvrigt uspiselig.

Tænkte at de nok havde haft en dårlig dag så jeg skrev en mail med billeder af maden. Den gad de ikke svare på. Sendte en mail igen. Den svarede de på. De vil "bruge mine kommentarer fremadrettet". De kan bruge mine kommentarer som de vil, det kommer ikke til at have indflydelse på mig, jeg køber ikke hos dem igen. Rå kylling til klar overpris er ikke et koncept jeg holder af.

3. maj 2016

Er dette din virksomhed?