Bestilte og fikk ordrebekreftelse om at jeg ville motta varene i løpet av 2-5 dager. Etter 2 uker tok jeg kontakt og da fikk jeg beskjed om at det var noe feil med systemet men at de kunne bekrefte at... Se mere
Bestilte et produkt for 16 dager siden. Tok kontakt med kundeservice for å høre hvorfor jeg ikke har mottatt varen. Da får jeg til svar at produktet er visst utsolgt, så de kansellerer prdren og slett... Se mere
Har handlet der to ganger nå, og egentilig ikke no å klage på. Lurte litt nå siste gangen, da pakken ikke dukket opp. Prøvde åringe, men ble avbrutt. Prøvde så mail til kundeservice, og fikk svar ette... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Rimelige priser i forhold til andre…
Rimelige priser i forhold til andre apotek. Veldig rask levering.
Har hatt samme opplevelse med dette apoteket i mange år. Aldri noen problemer.
Akk......
Skulle dessverre sjekket litt mere rundt denne butikken før jeg bestilte.
Pengene har de fått og fraktoppdraget er generert men etter det er det bom stopp.
Ikke fått noe svar fra kundeservice heller. Så definitivt første og siste gang jeg prøver å kjøpe noe herfra.
Bra pris og lynrask levering
Bra pris og lynrask levering
Det er mine gjentatte erfaringer.
Anbefales!
Gode priser og rask levering!
Veldig fornøyd
Jeg bestilte vare på mandag og mottok den torsdag. Syns det gikk veldig raskt.
Bestilte varer for over en uke siden
Bestilte varer for over en uke siden, men ennå ikke mottatt noen ting. Ikke svarer de på mail heller.
Kommer aldri til å bestille herfra igjen.
SCAM SCAM SCAM! SVINDEL!
Denne nettbutikken driver scam! Jeg mangler 2 varer uten informasjon, og kundeservice svarer heller ikke som med alle andre. Dette skjedde før også engang, og jeg så aldri til produktet mitt. Trodde dt var engangstilfelle, men ser ut som dem driver dårlig business her. Siste pakken min har heller ikke blitt sendt på 7 dager nå, inkludert helg. Dette er ren svindel!
Jeg bestilte 2 produkter som dem hadde…
Jeg bestilte 2 produkter som dem hadde inne den 2 oktober, og nå er den 13 oktober og enda ikke mottar varene.. jeg prøver å ringe dem ingen svarer.. og jeg har sendt mail. Utrolig skuffet.. håper jeg får varene jeg har bestilt..
Veldig fornøyd
Må innrømme jeg var litt skeptisk etter å ha lest flere dårlige anmeldelser her, men ville gi Apotekhjem en sjanse likevel. Ble meget positivt overrasket. Bestilte på lørdag, fikk varene på onsdag. Så full score her: billigst av alle, rask levering og god holdbarhetsdato
Bestilte to bokser med organo olje her…
Bestilte to bokser med organo olje her for over et år siden. Har betalt de men aldri mottatt varene. Har sendt flere henvendelser på mail til kundeservice men får ikke noe svar. Useriøst!
Rask levering og gode priser
Rask levering og gode priser. Anbefales. (jeg bestilte før 14:00 den 9. Og mottok pakken i postkassen den 11. Kl 16).
Særdeles arrogant og "ovenfra og ned"…
Særdeles arrogant og "ovenfra og ned" kundebehandling. Det finnes langt bedre og mer kundevennlige medisintilbydere enn dette.
Tar betalt for varer som ikke er på lager
Høyst useriøs virksomhet! Bestilte varer i november 2020. Fikk første pakke etter kort tid med hele ordreseddel, men manglet 3 produkter. Sendte mail hvor jeg etterlyste de resterende produktene. Fikk da svar at produkt 1 skulle bli ettersendt og at produkt 2 & 3 ikke var på lager. Etterlyste på nytt på nyåret resterende ordre. Fikk da beskjed om at siden det var gått 3 måneder var ordren kansellert. Jeg mottok ingen informasjon om at varene ikke var på lager ved bestilling, ei heller informasjon underveis. De har fremdeles belastet meg for ordren som ikke er levert på over 4 måneder.
Ikke bestill herfra
Ikke bestill herfra. Første gang fikk jeg en dårlig opplevelse men ville gi dem en sjanse til. Bestilte flere ting, de sendte ikke alt og i tillegg sendte de ting som jeg ikke skjønte hva det var. De sendte ordreseddel med riktig bestilling i pakken. Så utrolig frekt. Vennligst ikke bestilt derfra.
Fremstår som en litt svindelaktig nettside
- Tvinger alle til å registrere seg og lage konto hvis man skal kjøpe derfra, som innebærer spam fra dem.
- Krever bank-id både ved registrering og ved betaling, med begrunnelse av at man må være over 18 for kjøp, noe ingen andre bedrifter gjør for kjøp av kosttilskudd.
- Dårlig fungerende søkemotor - må bruke indeks/meny for å finne produktene.
- Relativt høy frakt på 129kr, med mindre man bestiller for over 800 kroner. Dette informerer de først om sent i kjøpsprosessen.
Mange billige varer
Mange billige varer. Bestillingen kom i løpet av 4 dager. Tar ikke kredittkort. Kommer til å handle igjen, hvis prisene er like lave.
Var ikke mulig å betale stoppet opp da…
Var ikke mulig å betale stoppet opp da jeg skulle bruke Bank ID for første gang FØR betalingen og FØR jeg fikk begynt med å taste inn bank id for å bekrefte alder ... Noe jeg ikke opplever andre steder.
Feilmelding IP. Jeg orker ikke slik terror og overvåkning fra selskaper så her handler jeg IKKE.
Slike burde gå konkurs.
Like bra når jeg ser hva andre her opplever fra dem. Kundefientlig hele veien.
Problemfri handel
Beställde en pulsoximeter fån Apotekhjem fredag kväll, och på måndag eftermiddag så var paketet skickat. Fick paketet 2 dagar senare rätt i postkassan.
Blir fundersam varför min erfarenhet ser annorlunda ut jämfört med andra tidigare resencioner av Apotekhjem.
Det känns inte som att vi pratar om samma företag, men drar slutsatsen att pandemien har satt käppar i hjulen.
Om du som konsument känner dig osäker på att beställa pga av ordrar som inte blivit sendt, så rekommenderar jag att du köper på faktura så du inte behöver betala förrän du fått dina varor, men kolla först upp villkåren.
Jag betalade dock inte med faktura.
+ Snabb på att skicka varorna
+ Fick hem paketet/brevet i postkassan och behövde inte gå till postkontor
- Har ingenting negativt att säga
Tinga varer 26.04
Tinga varer 26.04. som eg enno ikkje har fått. Ordren er betalt. Dei svarar ikkje på e-post eller telefon.
Vurderer å anmelda firmaet.