Praktisk og vennlig på Helsfyr. Jeg var innom apoteket fordi jeg så at de var et av få i Oslo som hadde det jeg skulle kjøpe. At det ligger rett ved siden av jobben på Helsfyr gjør det lettvint å ha... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har handlet mye her - og hentet i butikk Svært gode priser og enkelt å hente i butikk. De har endret betalingssystemet - det har tidligere vært litt problematisk å betale og hente i butikk. Nå s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Praktisk og vennlig på Helsfyr
Praktisk og vennlig på Helsfyr.
Jeg var innom apoteket fordi jeg så at de var et av få i Oslo som hadde det jeg skulle kjøpe. At det ligger rett ved siden av jobben på Helsfyr gjør det lettvint å handle der.
Bestilt produkt kom aldri
Bestilte et produkt for 16 dager siden. Tok kontakt med kundeservice for å høre hvorfor jeg ikke har mottatt varen. Da får jeg til svar at produktet er visst utsolgt, så de kansellerer prdren og sletter reservasjonen på kortet mitt. Jeg måtte altså selv ta kontakt med dem, etter 16 dagers venting, for å få beskjed om at produktet ikke ville komme da det var utsolgt. Jeg handler aldri her igjen.
Apotekhjem
Jeg bestilte noen varer som PostNord returnerte til Apotekhjem da jeg ikke var hjemme når de skulle levere. Jeg sendte en e-post til Apotekhjem og forklarte situasjonen. Den fikk jeg aldri svar på. Kviet meg for å ringe gr. mange dårlige anmeldelser. Når jeg til slutt ringte, ble jeg møtt av en hyggelig imøtekommende dame som skulle se etter pakken min og ringe meg opp igjen. Under 10 min. senere hadde hun funnet den og spurte om jeg ville ha den sendt på nytt. Dagen etter kunne jeg hente pakken på mitt lokale hentested. Har bestilt herifra tidligere også og har ingen ting å utsette på hverken varer eller ekspedering.
Gir 4 i stedet for 5 stjerner gr. manglende respons på e-post.
Varene tok lang tid på å komme
Varene tok lang tid på å komme. Forklaringen var at de ikke hadde alt på lager. Forventer at nettsiden er oppdatert med hva som er på lager eller utsolgt, og at varene kan sendes innen et par dager. Kommer ikke til å bruke igjen.
Rask og effektiv bestilling og levering
Varene var på vei en dag etter bestilling. Rask og effektiv bestilling og levering.
Har handlet mye her - anbefales
Har handlet mye her - og hentet i butikk
Svært gode priser og enkelt å hente i butikk.
Nå som dette er fikset og betalingssystemet er oppdatert - dette er et nettapotek jeg absolutt kan anbefale.
Skikkelig tommel opp - svært gode nettpriser hentet i butikk på Fyrstikktorget. Apotek1 er nå ikke lenger et alternativ.
Resepter har vært smertefritt å bestille og hente også.
Bestilt flere ganger herfra
Bestilt flere ganger herfra, rask levering, bare 4 dager helt til nordnorge. Rask kundeservice da dem en gang leverte et feil produkt, ryddet opp og sendte nytt produkt. Veldig fornøyd.
dårlig kommunikasjon
Jeg kjøpte noe fra Apotekhjem. Siden det tok lang tid og jeg ikke hørte noe fra dem, bestemte jeg meg for å sjekke nettsiden deres. Der sto det at produktet jeg hadde bestilt var utsolgt. Jeg kontaktet dem for å spørre når jeg ville få produktet mitt. De sa at det ikke var tilgjengelig og at de ville slette bestillingen min. De sa ingenting om å tilbakebetale meg, så jeg spurte dem: "Vil jeg få pengene mine tilbake?" Dette viste seg å være et vanskelig spørsmål. De ba meg kontakte banken min. Noen e-poster gikk fram og tilbake. Jeg ønsket bare et "ja" eller "nei". E-postene ble kortere, og de siste to var ikke engang signert med navn. Dette var den siste e-posten jeg mottok: "Jeg har forsøkt å forklare deg. Les den første mailen fra meg en gang til."
Leverings tid 2-5 dager??
Leverings tid 2-5 dager. Det har gått 10 dag og ikke mottatt noen varer. I likhet med flere her har jeg ringt uten at noen svarer. Spørsmålet nå er om pengene mine er tapt.
Dårlig kundeservice
Jeg trengte et produkt (sjampo) og bestilte flere ting for over 1000 kr. Alt kom, unntatt denne sjampoen. Kundeservice er håpløs. Svarer ikke alltid. Det er ikke mulig å sende varene i retur.
SVINDEL / SCAM!!!!!! LES FØR DU KJØPER !!!!
Kjører en oppdattering her.
Bestilte Taurin-tabletter tilbake i januar-februar engang, og har fortsatt ikke fått de. Nå er vi i September!
SVINDEL !!! SCAM!!!!
Fornøyd etter to kjøp
Har handlet der to ganger nå, og egentilig ikke no å klage på. Lurte litt nå siste gangen, da pakken ikke dukket opp. Prøvde åringe, men ble avbrutt. Prøvde så mail til kundeservice, og fikk svar etter 10 min. Må ha vært feilha i appen til posten, for pakken hadde kommet til butikk for flere dager siden, selvom pakkesporing viste ikke levert dem like før... Det kan ikke apotekhjem klandres for.
Rask levering av varer
Rask levering av varer. Bestilte den 18. Var i postkassa den 21. Fornøyd.
Angrer veldig på at jeg ikke hadde lest…
Angrer veldig på at jeg ikke hadde lest anmeldelser her først! Roter med leveransen! Lover å rette opp, men det skjer ikke. Virker useriøse!
250 kr i frakt for en silketape er vel…
250 kr i frakt for en silketape er vel litt brutalt..
Har aldri hatt noen problemer med…
Har aldri hatt noen problemer med handel her. Rimelige priser, og ringer jeg får jeg hjelp av hyggelige folk. Jeg har aldri prøvd å kjøpe reseptbelagte medikamenter her, så hvordan det fungerer kan jeg ikke si noe om.
Rimelige priser i forhold til andre…
Rimelige priser i forhold til andre apotek. Veldig rask levering.
Har hatt samme opplevelse med dette apoteket i mange år. Aldri noen problemer.
Akk......
Skulle dessverre sjekket litt mere rundt denne butikken før jeg bestilte.
Pengene har de fått og fraktoppdraget er generert men etter det er det bom stopp.
Ikke fått noe svar fra kundeservice heller. Så definitivt første og siste gang jeg prøver å kjøpe noe herfra.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.