apmotorcenter.dk
Ikke velkommen !!! Magen til aggressiv modtagelse skal man lede længe efter. Qvinden bag skranken aner intet om god opførsel og bare en anelse kundeservice. Sætter aldrig mine ben der mere. Gad vide o... Se mere
Jeg købte ved fejl en vare over webshop, under forventning om at de var tilknyttet en leveringsservice. Det var de ikke, og jeg sendte en mail mhp. at anullére køb. Næste dag blev jeg opringet af en... Se mere
Sendte vores havetraktor til vintercheck + opbevaring. Pris ca 2400 kr. Efter tilbagelevering kunne den ikke starte pga dårligt batteri og 3 gang den var i funktion, sprang et hydrostatkabel. Da jeg c... Se mere
Andre kiggede også på
Dårligere service af “fronten” skal man vist lede længe efter.
Dårligere service af damen bag skranken skal man lede længe efter .... uforskammet og ubehagelig, ved aflevering af robot plæneklipper. Da jeg så efter 10 dage ringede for at hører til maskinen blev jeg næsten “overfaldet “ gennem telefonen og anklaget for at være dum....
17 dage efter aflevering er maskinen klar til afhentning her er det så positivt at maskinen nu igen virker upåklageligt.
Så status er dygtig mekaniker men utrolig dårlig service af “fronten”
TROR IKKE DE MENNESKER NOGENSINDE HAR…
TROR IKKE DE MENNESKER NOGENSINDE HAR HØRT ORDET SERVICE
Sur og arrogant betjening
Sur og arrogant betjening, ville have handlet lokalt, men bestilte over nettet istedet for.
😀
apmotorcenter i Højby har DK mest ubehagelige mandlige ekspedient
Var inde at købe et tandhjul, til en fræser og fortalte ekspedienten at Texas lageret lige ved siden af apmotorcenter, tog 99kr og så siger ekspedienten at det er uden moms. Det passer simpelthen ikke, da det står tydeligt på Texas hjemmeside at prisen er inkl. moms.
Syntes forøvrigt den ubehagelige ekspedient var flabet og giver et ualmindeligt dårligt indtryk af forretningen.
Har handlet der før; men har aldrig brudt mig om at komme der
hurtig og præcis, god service
eeeeelsker bare sider der virker, samt den gode service 5 * +
Hurtig levering efterfulgt af dårlig oplevelse.
Købte tilbehør til min havepool og det gik smertefrit og de leverede hurtigt. Dog havde de sendt en forkert størrelse poolcover med, hvor jeg så skrev en mail til dem at jeg havde fået den forkerte størrelse og at jeg faktisk i mellemtiden havde fundet ud af, at jeg ville have en anden type cover som de ikke havde. Jeg hørte ikke noget fra dem i nogle dage og pludseligt kom der et nyt cover med posten.
Har så kontaktet dem på telefon hvor jeg fik at vide, at jeg skulle smide det forkerte cover ud og sende det andet retur. Dog ville de ikke betale returforsendelsen på trods af, at de sender et nyt cover når jeg faktisk har skrevet at jeg netop IKKE ville have det cover. Det er småpenge det drejer sig om, men det gør da helt klart at jeg finder et andet sted at handle næste gang.
Uforskammet leder og ingen service
Skulle have skiftet en kilerem på en vertikalskærer under garantien hos AP motorcenter i Højby, men det forløb langt fra som håbet.
Da jeg første gang skal afhente maskinen får jeg at vide at garantien ikke dækker, da producenten kun har 1 års garanti på sliddele og bliver derfor præsenteret for en regning på over kr. 700,-. Jeg fortæller at den mener jeg ikke jeg skal betale, da der stadig er garanti/reklamationsret på maskinen. Den daglige leder kommer til og det bliver det ikke just bedre af.
Jeg fortæller, at jeg da som minimum forventer, at de prøver at kontakte kunden, inden de blot laver noget som ikke er dækket. Han påstår de har haft ringet til mig en enkelt gang uden at fange mig (jeg har dog ikke modtaget noget opkald fra AP motorcenter) og siger desuden at de virkelig har andet at lave end at ringe til deres kunder. De kunne jo blot have lagt en besked på tlf. svareren så man havde en chance for at ringe tilbage, men det er der åbenbart heller ikke tid til.
Jeg fortæller at maskinen kun har været brugt to gange, men det er han ligegald med, om den så kun havde været brugt en halv gang ville han ikke dække. På en professionel maskine til kr. 3.000,- må man formode at en kilerem kan holde lidt mere end bare nogle ganske få timer.
Det skal desuden nævnes at jeg allerede ved aflevering gjorde det klart, at det netop var remmen der var knækket, så de havde allerede på daværende tidspunkt mulighed for at fortælle der kun var 1 års garanti.
Jeg fastholder jeg ikke vil betale men så vil han bare sørge for remmen bliver pillet af igen. Jeg forlader derfor butikken uden maskine og får besked om jeg kan hente den dagen efter.
Næste dag kontakter jeg producenten som er uforstående over for afvisningen i butikken. De kontakter AP motorcenter og vender kort efter tilbage med besked om, at butikken monterer remmen igen og det selvfølgelig dækkes under garantien.
Da jeg senere på dagen skal hente maskinen i butikken bliver jeg mødt af en meget fornærmet leder, der i stedet for at aflevere maskinen pænt, vælger at skubbe den hen ad gulvet til mig og klager over han er er blevet gjort til grin.
Har aldrig mødt mage til ubehøvlet adfærd i en butik og mangel på kundeservice og så endda fra lederen selv! Måske de skulle læse lidt op på købeloven og slå ordet kundeservice op i en ordbog.
Heldigvis tog producenten affære så stor ros til dem.
Dårlig information, ok levering
Jeg bestilte torsdag formiddag en vare, med lovning om levering inden for 1-2 dage, ofte med levering dagen efter. Pengene skulle først hæves fra min konto ved afsendelse, hvor jeg samtidig skulle modtage en mail om dette. Pengene blev rigtignok trukket dagen efter, men jeg fik ingen mail.
Der skulle leveres med Post Danmark. Hverken fredag eller lørdag kom varen. Jeg var i den forbindelse i kontakt med en noget ubehjælpelig kundeservice, der ikke virkede bekendt med deres leveringsbetingelser.
Mandag eftermiddag kom varen dog med GLS.
Uforskammet personale og dårlig reparation af plæneklipper
Jeg ville aflevere min lidt under 1 år gamle plæneklipper til reparation i AP motorcenter, men bliver svinet til af en kvindelig ansat. Det var i imidlertid ikke nok for da jeg skulle hente plæneklipperen fra reparation (som de havde taget sig rigtig god tid til) blev jeg mødt af en uforskammet ældre mandlig ansat (det er åbenbart meningen at alt personalet skal være uforskammet i den butik).
Da jeg vel hjemme igen endelig skal have slået græsset larmer og rasler maskinen som aldrig før - det viser sig så, de har ikke samlet den ordenligt igen. Nu kan jeg så endnu en gang sende den til reparation, men IKKE i AP motorcenter - så betaler jeg hellere selv, frem for at sætte mine ben i den butik igen.