Anyday A/S Anmeldelser

2.066

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 573 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den utroligt positive brugeroplevelse, da servicen er nem og bekvem at anvende til online køb. Mange sætter pris på de fleksible betalingsmuligheder, især muligheden for at opdele betalinger i rentefrie rater uden skjulte gebyrer. Den professionelle service og muligheden for at købe ønskede varer, selv dyrere ting, uden at betale hele beløbet med det samme, bliver også rost. Dog oplevede nogle kunder problemer med kortbehandling eller kontospærring, hvilket i visse tilfælde førte til uventede gebyrer. Andre fandt manglende gennemsigtighed vedrørende visse omkostninger eller betalingsplaner og ønskede mere fleksibilitet.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, at den er nem, hurtig og bekvem at... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver positive aspekter af betaling, især muligheden for at dele betalinger op i flere rater... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, og mange fremhæver den professionelle og... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, især muligheden for at dele omkostninger op i rater uden skjulte... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, især på grund af muligheden for at afbetale større køb rentefrit,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elsker anyday,er så glad for at være faldet over deres side ved en tilfældighed og har kun haft positive oplevelser uden undtagelse. Og de har mange muligheder mht afbetaling , så uanset situationen e... Se mere

Jeg er rigtig glad for at bruge denne service til mine online køb. Det er en fantastisk mulighed at kunne dele betalingen op, så den passer præcis til mit budget. Sikkerheden ved online handel føles o... Se mere

Muligheden for helt gratis at kunne dele sine betalinger op i 4, er virkelig fantastisk. Ingen renter eller gebyrer, så man udelukkende betaler den faktiske pris. Det er utroligt nemt at bruge... Se mere

1. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Alternativ finansieringstjeneste
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Betalingskortbehandling
  4. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Låneinstitut
  5. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Betalingsservice
  6. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Softwarevirksomhed

Om Anyday A/S

Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingsløsning, som fritager shoppere for renter og gebyrer og i stedet pålægger butikker et lidt højere transaktionsgebyr. Vores mål er at blive den foretrukne delbetalingsløsning for både butikker og shoppere, og vi er stolte af at kunne bidrage til markedet med en forretningsmodel, som ikke alene vidner om omtanke for forbrugerne, men også henter pengene, der hvor de er flest. Shoppere, som vælger Anyday som betalingsløsning, kan dele deres betaling i fire og nøjes med at betale 25% ved checkout. Nul renter, nul gebyrer. Det kan lade sig gøre, fordi vores butikker betaler et transaktionsgebyr på 3,95% Læs mere på Anyday.io eller tjek det ud i vores app.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.066)

Umuligt at betale udestående.

Anyday spærrer min konto pga af et spærret kort så jeg ikke kan opdatere til mit nye kort, så jeg kan betale mit udestående. Virker ikke specielt gennemtænkt.

1. april 2026

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med spærringen af din konto og udfordringerne med at opdatere dit kort.

Vi kan desværre ikke gå i detaljer om din sag her, men vi vil meget gerne tage et nærmere kig på den og hjælpe dig videre. Du er derfor velkommen til at kontakte os på +45 81 81 61 81 eller shopper@anyday.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

Hav en god dag!

Jeg er meget glad

Jeg er meget glad. Jeg har 5 katte,og køber især kattemad og legetøj til dem. Det var umuligt uden Anyday

2. marts 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for at bruge Anyday, og at det gør det nemmere for dig at købe det, du har brug for – især til dine katte

Vi er glade for, at vi kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere for dig.

Tak fordi du bruger Anyday – det sætter vi stor pris på!

Anyday – Sabrina

Nemt at bruge samt god hjælp hvis man…

Nemt at bruge samt god hjælp hvis man har spørgsmål

Hej Mie,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du synes, Anyday er nemt at bruge, og at du har fået god hjælp, når du har haft spørgsmål. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og gøre det så enkelt som muligt for vores brugere.

Tak fordi du bruger Anyday – det sætter vi stor pris på!

Anyday – Sabrina

Fantastisk service og stor tryghed!

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Anyday. Da en webshop ikke svarede og trak en annullering i langdrag, trådte Anyday til med det samme. De håndterede sagen yderst professionelt og løste problemet for mig.

Det giver en kæmpe tryghed at vide, at Anyday tager hånd om deres kunder, når tingene driller. Professionel service i topklasse – kan varmt anbefales!

18. marts 2026

Hej Stine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig tryg, da vi hjalp med din sag. Vi gør altid vores bedste for at støtte vores kunder, når der opstår udfordringer.

Det glæder os også at høre, at du oplever Anyday som nemt og ligetil – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre det for vores brugere.

Anyday – Sabrina

Er normalt ikke tilhænger af låne…

Er normalt ikke tilhænger af låne penge. His any day kan man låne penge og dele beløbet op i 4 uden at skulle betale renter.
Og det har fungeret upåklageligt

13. marts 2026

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at løsningen med opdeling i betalinger fungerer godt for dig.

Anyday – Sabrina

Det var bare supernemt at låne hos jer

Det var bare supernemt at låne hos jer. Og uden renter ordningen er perfekt:)

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever det som supernemt at låne hos os, og at vores rentefri ordning er perfekt for dig.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. ❤️

Hej Svoboda,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt og hurtigt – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre for vores brugere.

Smed/montør

Super god service

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som god – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre for vores brugere.

Anyday – Sabrina

Det var nemt og overskueligt

Det var nemt og overskueligt, 3 afdrag der passede til min økonomi.

Hej Tommy,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes, det var nemt og overskueligt, og at vores løsning med 3 afdrag passede godt til din økonomi – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre for vores brugere.

Dejligt nemt 👍🏼

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes, det var dejligt nemt – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre for vores brugere.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig

Hej Jesper,

Godt firma

Høflig, hjælpsom. Forstår hvad der bliver skrevet

Hej Judith,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever vores team som høfligt og hjælpsomt, og at kommunikationen er klar og forståelig. Det er netop det, vi stræber efter for alle vores brugere.

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig behandling af din ansøgning. Vi arbejder altid på at gøre processen så nem og hurtig som muligt.

Nemt og ligetil...

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplever Anyday som nemt og ligetil – det er lige præcis det, vi ønsker at gøre det for vores brugere.

Anyday – Sabrina

Er mega glad for Anyday og jeres…

Er mega glad for Anyday og jeres behandling mod en.

Hej Ben,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for Anyday og for den behandling, du har fået hos os. Det sætter vi stor pris på.

Hej Minna,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os.

Tak fordi du bruger Anyday – det sætter vi stor pris på.

Anyday – Sabrina

Fungere med automatisk træk af af…

Fungere med automatisk træk af af "afdrag", mangler dog lidt butikker...

Hej Tommy,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at det fungerer godt med automatisk træk af afdragene. Vi arbejder løbende på at få flere butikker med, så udvalget bliver endnu større.

Tak fordi du bruger Anyday – det sætter vi stor pris på.

Anyday – Sabrina

Selvom jeg tre gange gjorde opmærksom…

Selvom jeg tre gange gjorde opmærksom på at mit DK kort var spærret pga fishing email samt prøvet at overfører penge via et link to gange Var der ingen ‘pardon’ 100,-kr i rykker, virkelig dårlig service!
I dag d. 27-03-26 er jeg blevet ringet op af Anyday, mine svar på deres emails var druknet…. i systemet… de vil tilbageføre rykker gebyret og det er jo godt.

2. marts 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår godt, at situationen har været frustrerende især når dit kort har været spærret.

Vi er dog glade for, at vi har været i dialog med dig, og at vi sammen har fundet en løsning på sagen.

Vi håber, at din oplevelse med vores håndtering efterfølgende kan være med til at ændre dit indtryk af os og måske også din vurdering herinde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Anyday - Sabrina

Det er ret fantastiske at samarbejde med

Det er ret fantastiske at samarbejde med

27. januar 2026

Hej Hanadi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du synes, det er fantastisk at samarbejde med os. Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse, og at det hele fungerer godt for dig.

Tak fordi du er med os – det sætter vi stor pris på.

Alt fungere

27. februar 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at alt fungerer godt for dig, og at du har haft en god oplevelse med os.

Tak fordi du er med os – det sætter vi stor pris på.