Anyday A/S Anmeldelser

2.066

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 573 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den utroligt positive brugeroplevelse, da servicen er nem og bekvem at anvende til online køb. Mange sætter pris på de fleksible betalingsmuligheder, især muligheden for at opdele betalinger i rentefrie rater uden skjulte gebyrer. Den professionelle service og muligheden for at købe ønskede varer, selv dyrere ting, uden at betale hele beløbet med det samme, bliver også rost. Dog oplevede nogle kunder problemer med kortbehandling eller kontospærring, hvilket i visse tilfælde førte til uventede gebyrer. Andre fandt manglende gennemsigtighed vedrørende visse omkostninger eller betalingsplaner og ønskede mere fleksibilitet.

Det, folk taler mest om

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, at den er nem, hurtig og bekvem at... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver positive aspekter af betaling, især muligheden for at dele betalinger op i flere rater... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, og mange fremhæver den professionelle og... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, især muligheden for at dele omkostninger op i rater uden skjulte... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, især på grund af muligheden for at afbetale større køb rentefrit,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elsker anyday,er så glad for at være faldet over deres side ved en tilfældighed og har kun haft positive oplevelser uden undtagelse. Og de har mange muligheder mht afbetaling , så uanset situationen e... Se mere

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Anyday. Da en webshop ikke svarede og trak en annullering i langdrag, trådte Anyday til med det samme. De håndterede sagen yderst professionelt og løste... Se mere

Jeg er rigtig glad for at bruge denne service til mine online køb. Det er en fantastisk mulighed at kunne dele betalingen op, så den passer præcis til mit budget. Sikkerheden ved online handel føles o... Se mere

Muligheden for helt gratis at kunne dele sine betalinger op i 4, er virkelig fantastisk. Ingen renter eller gebyrer, så man udelukkende betaler den faktiske pris. Det er utroligt nemt at bruge... Se mere

1. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Alternativ finansieringstjeneste
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Betalingskortbehandling
  4. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Låneinstitut
  5. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Betalingsservice
  6. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Softwarevirksomhed

Om Anyday A/S

Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingsløsning, som fritager shoppere for renter og gebyrer og i stedet pålægger butikker et lidt højere transaktionsgebyr. Vores mål er at blive den foretrukne delbetalingsløsning for både butikker og shoppere, og vi er stolte af at kunne bidrage til markedet med en forretningsmodel, som ikke alene vidner om omtanke for forbrugerne, men også henter pengene, der hvor de er flest. Shoppere, som vælger Anyday som betalingsløsning, kan dele deres betaling i fire og nøjes med at betale 25% ved checkout. Nul renter, nul gebyrer. Det kan lade sig gøre, fordi vores butikker betaler et transaktionsgebyr på 3,95% Læs mere på Anyday.io eller tjek det ud i vores app.

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.066)

Takket være Anyday kunne jeg betale for…

Takket være Anyday kunne jeg betale for at få min cykel repareret. Den blev indleveret for en lapning men endte med at skulle betale godt 2500kr som jeg ikke havde. Men de har heldigvis samarbejde med Anyday, og voila gik vurderingen igennem og jeg fik cykel hjem.

7. marts 2026

Hej Carina,

Tusind tak for din fine anmeldelse

Det glæder os virkelig at høre, at Anyday kunne hjælpe dig med at få din cykel repareret, så du kunne få den hjem igen uden at skulle betale det hele på en gang. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når en reparation ender med at blive dyrere end forventet, og derfor betyder det meget for os at høre, at løsningen har gjort en forskel for dig.

Det er netop sådan, vi håber, Anyday kan være med til at give lidt mere fleksibilitet i hverdagen.

helt problem løst

Hej Hennig,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt er blevet løst uden problemer. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Har ingen problemer haft

Har ingen problemer haft, det gik hurtigt igennem.

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse

Det glæder os virkelig at høre, at alt er forløbet hurtigt og uden problemer for dig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt

Hej Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Anyday som nemt og effektivt. Vi arbejder netop på at gøre betalingen så enkel og smidig som muligt, så det passer ind i hverdagen uden besvær.

Anyday – Sabrina

Dejligt let at splitte betalingen lidt…

Dejligt let at splitte betalingen lidt op

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du synes, det er dejligt og nemt at kunne splitte betalingen op. Det er netop vores mål at gøre det mere fleksibelt og overskueligt at handle, så det passer bedre ind i hverdagen.

Et godt tilfreds,

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds.

Alt skal være og godt hjælpe her

Alt skal være og godt hjælpe her

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alt har fungeret som det skal. Vi er glade for, at du oplever vores løsning som både god og hjælpsom.

Anyday – Sabrina

Så nemt med at få delt betaling op samt…

Så nemt med at få delt betaling op samt ingen renter. Jeg er meget tilfreds og fedt med muligheden for at låne rentefrit.

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds, og at du oplever det som nemt at dele dine betalinger op. Vi er også glade for, at du sætter pris på muligheden for at låne rentefrit.

Anyday – Sabrina

Det er hurtigt og nemt at bruge.

Det er hurtigt og nemt at bruge.
Jeg kunne dog godt tænke mig at man kunne se på info mails hvad det var for nogle aftaler der betales.

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever det som hurtigt og nemt at bruge. Vi tager din feedback om at kunne se, hvilke aftaler der betales, med videre, da vi altid arbejder på at forbedre vores service.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du ringe til os på 81 81 61 81 eller skrive til shopper@anyday.io

Syntes det er lidt dyrt

Syntes det er lidt dyrt faktisk men ellers er jeg super glad for det gjorde lige så jeg havde lidt mere rådighed da jeg havde brug for det 😁

Havde det været lidt billigere så Havde de klart fået 5/5

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft glæde af løsningen, og at den har givet dig lidt ekstra råderum, da du havde brug for det

Vi tager også din feedback om prisen med videre, det er noget, vi altid arbejder på at forbedre.

Det er nemt at bruge

Det er nemt at bruge - og dejlig mulighed, hvis man ikke lige har lyst at betale hele beløbet på en gang. Og ved 4 rater er der ingen gebyrer på.
Kan kun anbefale Anyday 🧚

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever det som nemt at bruge, og at du er glad for muligheden for at dele betalingen op. Vi er også glade for, at du fremhæver fordelene ved betaling i 4 rater uden gebyrer.

Nemt

Nemt og hurtigt at bruge jer virker som det skal uden problemer.

Hej Bruno,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever det som nemt og hurtigt at bruge, og at alt fungerer, som det skal.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt, at bruge

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever det som nemt og overskueligt at bruge.

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse uden problemer.

Spr nem hurtige

13. april 2026

Hej Gökhan

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever os som nemme og hurtige.

Anyday – Sabrina

Det er en super god.at bruge ogen super…

Det er en super god.at bruge ogen super godt oplevelse med anyway.

Hej Jes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er glad for at bruge Anyday.

Cykel

God betjening og gode informationer

Hej Jannik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både betjeningen og informationen.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, meget god app med godt overblik om egne betalinger, man kan betale tidligere når som helst. Flere betalemuligheder og hurtig behandling. Kan kun anbefale!

10. april 2026

Hej Avgustina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds, og at du oplever, at appen giver et godt overblik over dine betalinger. Vi er også glade for, at du værdsætter fleksibiliteten og den hurtige behandling.