ANWB Private Lease Anmeldelser

4.304
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

ANWB Private Lease

Skrevet af virksomheden

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand, inclusief Wegenwacht Service
De voordelen van ANWB Private Lease: - Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt - Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag - Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren - Standaard met schadeverzekering voor inzittenden - Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.304)

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn tevreden over onze auto

We zijn tevreden over onze auto, maar dat we de goedkoopste kregen viel ons tegen.
U heeft hem zelf uitgekozen was het antwoord, en dat was waar, maar deze auto werd als reclame aangeboden. Jammer.

6. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Jos, we vinden het jammer om te horen dat je het gevoel had de goedkoopste te hebben uitgekozen. Op onze website hebben we een ruim aanbod waar je uit kunt kiezen. En weet dat je altijd contact met ons mag opnemen als je hulp wil bij het maken van een keuze, we denken graag met je mee. Hopelijk bevalt de auto alsnog goed op de weg!

Betrouwbaar

Betrouwbare partner, mooie verzorgde auto, alles prima vastgelegd en uitgelegd. Zeer tevreden.

16. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Albert, dat doet ons goed om te horen. Bedankt voor het vertrouwen in ons!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prettige manier voor een nieuwe…

Een prettige manier voor een nieuwe auto.

13. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

We zijn blij dat je dit proces zo hebt ervaren, Jos! Dankjewel voor het achterlaten van een review, en vele veilige kilometers toegewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De leaseauto was zeer snel geleverd

De leaseauto was zeer snel geleverd! Met een druk op de knop kon ik iets aan het contract toevoegen of verwijderen.

Mooie prijs voor een hele mooie auto!

2. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Wat fijn dat je tevreden bent met je nieuwe auto, John. Enorm bedankt voor de 5 sterren!

Kostte wat moeite

Helaas diverse telefoontjes moeten plegen, voordat het eea geregeld was.
De internet site werkte ook niet altijd goed mee. Uiteindelijk alles goed gekomen en ben ik blij met de lease auto.

1. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hi Carmen, we vinden het jammer om te horen dat je zelf achter bepaalde zaken aan moest gaan, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat alles uiteindelijk wel opgelost is, dankjewel voor je feedback.

Overzichtelijke bestelsite

Auto bestellen gaat via de ANWB site erg gemakkelijk levering achteraf zeer snel gegaan, Jammer alleen dat het welkom pakket afgehaald ( moet ik nog steeds doen, jammer dat zo iets niet gewoon opgestuurd word ) moet worden in een ANWB winkel.

1. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je reactie. Wat fijn om te lezen dat het bestellen zo makkelijk ging en de levering snel was! We kunnen goed begrijpen dat je het jammer vind dat je het welkomstpakket moest ophalen in de winkel. We zullen je ervaring meenemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geregeld en goed contact

1. juli 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Bjorn, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat het contact goed was!

Kia Niro via Wassink Doetinchem

Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde te maken.
Bij aflevering tijd genomen om instructies te geven en ons wegwijs te maken in de auto.
Al met al hebben wij veel plezier van de huidige auto (Kia Niro Hybride) en nog geen moment irritatie gehad.

11. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Berry, bedankt voor het delen van je ervaring bij onze private lease. We vinden het leuk om te horen dat je tevreden was met de service en dat jullie genieten van de Kia! We hopen dat dat zo blijft en dat jullie nog vele kilometers mogen maken.

Vaste prijs, geen verrassing

Geen stress meer met mijn oude vorige auto qua reparaties etc etc,

goede service via Ayvens en Anwb,

Vaste prijs, geen onverwachte verrassingen

31. juli 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Pascal, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn dat je geen stress meer ervaart en tevreden bent met de service en vaste prijs!

Fijne compacte auto

30. juli 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je de auto als fijn en compact ervaart!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Matig tot nu toe

De communicatie over de levering van de auto verliep niet goed. De auto werd geleverd zonder voorafgaand contact en de leverdatum komt niet overeen met de datum op de factuur. Daarnaast is er geen reactie op e-mails en werd de auto geleverd met krakende deurscharnieren. Tot slot is Ayvens slecht bereikbaar via de telefoon.

13. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Melchior, dank voor je bericht. Het heeft er mee te maken dat de auto nog niet volledig rijklaar was, waardoor de levering uiteindelijk langer duurde dan vooraf gehoopt. We begrijpen dat dit een teleurstelling moet zijn geweest. Als het goed is, is de ingangsdatum van het leasecontract inmiddels aangepast zodat deze weer klopt met de daadwerkelijke levering. Als je hier nog vragen over hebt of iets met ons wil bespreken, laat het vooral weten, we denken graag met je mee.

Aflevering auto

Prettige ontvangst, goede uitleg van de nieuwe auto. Een goede ervaring

7. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Nelleke, we vinden het fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons. We hopen dat je geniet van je nieuwe auto!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leaseauto via de ANWB.. waarom niet?

Het is mijn 2e leaseauto via de ANWB / Ayvens. De eerste was een Hyundai Kona en nu een Renault Clio E 145 hybride / automaat. 4 sterren omdat de communicatie tussen Ayvens en de ANWB écht beter moet. Verder loopt het prima en kan ik aan de bel trekken als er wat is. Voordeel van leasen via de ANWB is ook dat wanneer er wat veranderd in de prive-situatie door ontslag, ziekte of overlijden het contract kan worden opgezegd. Dat geeft iets van rust al hoop je dat het nooit gebeurd.

6. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Peter, bedankt voor het delen van je ervaring. We nemen deze ervaring zeker mee en zijn blij om te lezen dat dit nu al je tweede leaseauto is. Hopelijk ben je met je Renault net zo tevreden als je was met je Hyundai!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zou 5 sterren zijn als de overgang van…

Zou 5 sterren zijn als de overgang van 1 leaseauto naar een nieuwe soepeler zou gaan. Eerst vol anwb abonnement moeten betalen terwijl dit 17 euro moet zijn en niemand die dit van tevoren meldt of er van weet. Klantenservice was ook erg onduidelijk wat het erg verwarrend maakte. Wel goed geholpen met een aanpassing prijs van contract. Had de auto nog niet of de prijs was gezakt. Dit is netjes aangepast.

6. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Patricia, we zijn blij om te horen dat dit uiteindelijk goed is aangepast en dat je een mooie nieuwe leaseauto hebt! We hopen dat je er van geniet en nemen je ervaring mee.

Onduidelijkheden

Vriendelijk personeel maar ook wel veel onduidelijkheden. De kennis zou wat beter kunnen. Vaak doorverwezen naar Ayvens terwijl Ayvens weer doorverwees naar ANWB. Vele telefoontjes gepleegd ook omdat we een voorloopauto nodig hadden. Ook hiervan is de kennis onder de maat helaas. Graag zou ik in een ANWB winkel dit soort zaken regelen maar dat kan niet, alleen online en telefonisch. Positief is dat ANWB autolease redelijk geprijsd is. We blijven fan van ANWB, dit is te merken aan de vele diensten die we daar afnemen

24. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hi Anja, wat jammer om te horen dat er onduidelijkheden zijn ontstaan. We hebben via Trustpilot een verzoek gedaan om extra informatie, maar omdat we daar binnen de termijn van drie dagen geen reactie op hebben ontvangen, kunnen we het verzoek daar niet verder oppakken. Wil je ons daarom een privébericht sturen via Facebook met je kenteken en contactgegevens? Dan kijken we vanaf hier graag met je mee in je dossier. Alvast bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke site waar je makkelijk je wensen kunt aangeven. Snelle afhandeling en gebruiksvriendelijke omgeving om bijvoorbeeld documenten te uploaden. Aflevering van de auto netjes voor de deur zoals afgesproken. Auto zag er zeker voor een gebruikte lease erg netjes uit. Bij een volgende lease zou ik zo weer gebruik maken van anwb lease.

21. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Laten we eerst nog genieten van je nieuwe auto, Alex! Bedankt voor je vertrouwen in onze private lease.

Een auto zonder kopzorgen

Het is overzichtelijk en je weet waar je aan toe bent. Ook het inruilen van je oude auto is zonder gedoe. Ik ben blij met mijn KIA Proceed

27. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Fijn dat onze transparantie en vlotte inruil je zijn bevallen, Jerry! We zijn heel blij dat je tevreden bent met uw KIA Proceed. Dank voor je feedback en graag tot de volgende keer.

Flexible

Good offers and cars, flexible rates.

20. juli 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Stefan, thanks for the kind words! We’re glad our offers and flexible rates work well for you.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Anwb heeft alles goed gedaan wat ze…

Anwb heeft alles goed gedaan wat ze konden, ayvens helaas problemen.

19. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Danny, bedankt voor je eerlijke review. We vinden het niet fijn om te horen dat je problemen hebt me je lease contract. Mochten we hierin iets voor je kunnen betekenen, horen we dit natuurlijk graag van je.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heldere communicatie & snelle levering.

Heldere communicatie & snelle levering.
Bij aanbieders zoals ANWB Private Lease wordt de aanvraag vaak snel en soepel afgehandeld. De auto wordt thuis afgeleverd, soms zelfs eerder dan gepland, en met een volle tank — rijden maar.

31. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, wat fijn dat de communicatie helder was en de levering snel! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en je zo tevreden bent met de service. Dank voor je feedback!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.