ANWB Private Lease Anmeldelser

4.304
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

ANWB Private Lease

Skrevet af virksomheden

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand, inclusief Wegenwacht Service
De voordelen van ANWB Private Lease: - Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt - Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag - Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren - Standaard met schadeverzekering voor inzittenden - Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.304)

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over aanschaf auto via ANWB

Zeer tevreden over de aanschaf van m’n auto via ANWB private lease. Als eerste was het een mooi scherp aanbod, daarna alles makkelijk en snel online kunnen regelen waarna het contact met de dealer die de auto zou leveren ook prettig was. Dus tot nu toe zeer tevreden en zeker een aanrader.

18. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Vincent, wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen. Mooi dat je tevreden bent met het aanbod en het contact met de dealer. Dank je wel voor je aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De auto werd binnen 4 werkdagen…

De auto werd binnen 4 werkdagen geleverd, netjes voor de deur. En ik kon gelijk mijn parkeer vergunning over laten zetten naar deze lease auto. Echt heel erg fijn zoals de ANWB dit heeft geregeld.

23. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de auto zo snel en probleemloos geleverd is! We zijn blij dat de overdracht van je parkeervergunning ook vlot verliep!

zorgeloze private lease via ANWB

Sinds kort rijd ik in mijn nieuwe Renault Clio Alpine via ANWB Private Lease, en wat een feest is dat! 🚗💨 Strak design, heerlijk comfortabel en alles perfect geregeld.

Ik lease inmiddels al 9 jaar via ANWB, en dat is niet voor niets. Alles verloopt altijd soepel: van het afsluiten van een nieuw contract tot de klantenservice en het onderhoud. Geen zorgen over onverwachte kosten, gewoon zorgeloos rijden.

Wat ik het fijnste vind? Dat ik echt met een gerust hart de weg op kan. ANWB is betrouwbaar, duidelijk en denkt altijd met je mee. Voor mij is private lease via ANWB de ideale manier om altijd in een mooie, nieuwe auto te rijden.

Kortom: betrouwbaarheid, gemak en rijplezier in één pakket! Ik kan het iedereen aanraden

20. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Carola, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met je Renault Clio Alpine via ANWB Private Lease. We zijn blij dat je al 9 jaar tevreden bent over onze service en de betrouwbaarheid waardeert!

Tevreden met nieuwe auto

We hebben er lang over nagedacht en ook in de wijk naar andere ervaringen gedaan met anwb private lease en die waren positief. Dit is onze eerste ervaring met private lease. We hebben wel een proefrit gedaan om te bepalen of dit de keuze voor ons was. Ook de informatie voorafgaand aan de levering was goed. We rijden nu bijna 3 maanden in een splinternieuwe auto en zijn er erg tevreden mee. Geeft een zorgeloos gevoel.

20. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Christina, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je eerste private lease ervaring en de nieuwe auto. We zijn blij dat de informatie voorafgaand aan de levering goed was en dat het rijden in de auto een zorgeloos gevoel geeft!

Vriendelijke medewerker.

Vriendelijke medewerker.
Er werd goed uitgelegd hoe de auto werkt. Als extra werd er nog een stekkertje meegegeven om Android auto op het display ta laten werken.

30. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Wat fijn dat de uitleg over de auto en de extra service met het stekkertje voor Android Auto zo goed bevallen zijn! We zijn blij met je positieve feedback.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Is ANWB lease wel ANWB lease?

Ik heb sinds 1 juli een ANWB lease auto die me uitstekend bevalt. Ik begrijp alleen niet waarom het een ANWB lease auto heet. Alles verloopt via Ayvens, wat ik een uiterst vervelende maatschappij vind om contact mee te krijgen. De telefonische wachtrij duurt een uur en de chatbot verwijst je naar de telefonische hulplijn. ANWB staat dus helemaal buiten contacten als het over de ANWB leaseauto gaat. Ik zou van de ANWB verwachten in ieder geval bij vragen van de klant te helpen en niet door te verwijzen naar Ayvens private lease

19. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Ed, bedankt voor je reactie. Wat fijn om te lezen dat de auto je uitstekend bevalt. Wel vinden we het jammer dat de communicatie met Ayvens moeizaam verloopt. ANWB Private Lease verloopt via Ayvens omdat we een samenwerking hebben met deze leasemaatschappij. Ayvens verzorgen de uitvoering van de private leasecontracten die via ons worden afgesloten. Dus, hoewel je de leaseauto via de ANWB aanvraagt, wordt de feitelijke afhandeling, zoals de financiële toetsing, contractafsluiting en levering, gedaan door Ayvens. We kunnen goed begrijpen dat dit niet altijd even fijn is. We willen graag met je mee kijken naar de situatie, wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen. Zou je ons een privébericht kunnen sturen met je persoonsgegevens? Dit kun je doen via Facebook ( https://bit.ly/3hfoJxR ). We zien je reactie graag tegemoet!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De levering was goed en compleet.

De levering was goed verzorgd, goede uitleg van mensen met kennis. Even wat navragen als je in de buurt van de dealer bent: geen probleem.

28. juli 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Theo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de levering goed verzorgd was en dat onze mensen met kennis je goed hebben kunnen helpen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We werden goed en netjes ontvangen

We werden goed en netjes ontvangen. De verkoper nam alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen.

Het is een fijn gevoel dat je niet meer hoeft om te kijken naar de wegenbelasting, verzekering en Minderhoud.

17. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent ontvangen en dat alles duidelijk is uitgelegd. We zijn blij te dat je tevreden bent met het gemak van onze diensten!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De Dacia Sandero heeft veel te bieden.

De auto (Dacia Sandero) overtreft mijn verwachtingen. Prima auto voor - relatief - weinig geld.
De bureaucratie van Ayvens was halsstarrig; een dealer aanwijzen in een andere stad terwijl er 3 vestigingen van dezelfde dealer in mijn omgeving zijn.

27. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat de Dacia Sandero bevalt. We waarderen je feedback over de dealerkeuze en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren!

Mooie auto .

Leuke auto met pittige uitstraling.
We zijn een paar daagjes weggeweest en hij heeft ons niet teleurgesteld,rijd prima.

16. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Marian, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de auto tijdens jullie trip zo goed bevallen is! We zijn blij dat jullie een fijne ervaring hadden!

Geweldig snelle service

Geweldig snelle service, helder en duidelijk. Afgeleverd op afspraak en met zorg overgedragen (fotos maken van eventuele schade, km stand etc) voor de sleuteloverdracht.

25. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Wat fijn dat onze snelle en duidelijke service zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat de aflevering op afspraak en de zorgvuldige overdracht positief werden ervaren. We willen je bedanken voor de positieve woorden.

Zo tevreden dat ik na 5 jaar weer via ANWB ben gaan leasen

Via ANWB voor de 2e keer een private lease auto aangeschaft. Eerste keer werkte ANWB samen met leaseplan welke overgenomen werd door Ayvens. Ik heb bij uitgifte auto als bij inname (buiten 1 incident met betrekking tot afspraak maken inleveren auto wat terug te voeren was op communicatief niet vaardige medewerker) goede ervaringen. Door via ANWB te leasen heb je flink korting op de prijs tov leasen direct bij de dealer en daarnaast automatisch je wegenwacht abonnement. Zoals eerder gezegd heb ik met Ayvens ook vooral positieve ervaringen.

14. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Karin, wat fijn om te horen dat het leasen via ons al voor de tweede keer een goede ervaring opleverde, en dat ook de samenwerking met Ayvens positief is bevallen. Mooi dat de combinatie van scherpe prijs, Wegenwacht-abonnement en prettige afhandeling zorgt dat je weer bij ons terugkomt!

Prima auto

Prima auto. Levering volgens afspraak. Goede informatie tijdens gebruik.

14. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Jasper, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de informatie tijdens het gebruik duidelijk was. Bedankt voor het delen van de ervaring!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij met de overstap naar leasen!

Rij nu 2 maanden lease....in de gloednieuwe leapmotor t03 en de auto bevalt fantastisch. Ook de zorgen niet meer van betalingen zoals verzekering/wegenbelasting/reparatie kosten alles goed en makkelijk in 1 pakket. Blij dat ik de stap heb genomen om te gaan leasen.

10. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Janou, wat goed om te horen dat de Leapmotor zo goed bevalt en dat het gemak van alles-in-een je zo aanspreekt. Dat is precies waar we het voor doen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke voorwaarden en goede website.

De ANWB had een goede aanbieding, voorwaarden zijn duidelijk en de auto kon snel geleverd worden.
Sneller dan de dealer dit kon regelen.

9. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Daniël, dat is nog eens een goede pitstop! Altijd fijn als je sneller op weg kunt dan verwacht.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Website niet altijd even handig

Je kunt redelijk gemakkelijk contact krijgen met de leasemaatschappij en in overleg je leaseauto nog aanpassen binnen de bedenktermijn. In mijn geval moest ik wel weer een volledige nieuwe aanvraag doen en nadat je de aanpassing hebt gedaan krijg je wel weer de volledige bedenktermijn zodat de wachttijd wel toeneemt. De website is niet altijd even duidelijk over welke auto’s beschikbaar zijn en je moet soms weer alles opnieuw invoeren als je maar een kleinigheid wil wijzigen.

9. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Roelof, bedankt voor het delen van je ervaring! We kunnen ons voorstellen dat het niet ideaal is als je een nieuwe aanvraag moet doen nadat je een aanpassing aan je huidige contract hebt willen doorgevoerd. We gaan je feedback hierover meenemen. Nogmaals bedankt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, enigste minpuntje is dat er constant geluid gegeven wordt, bij te hard gaan, over witte streep rijden, binnen lijnen rijden, en zo nog een aantal dingen.

8. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat onze service goed is! We waarderen je feedback over de constante geluiden en zullen dit zeker meenemen om onze service te verbeteren!

Goed geregeld

Zaken waren goed geregeld. Het afleveren door Ayvens verliep niet helemaal vlekkeloos, duurde langer dan beloofd en het afleveren gebeurde niet op de afgesproken tijd. Verder prima.

8. august 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de zaken goed geregeld waren. We vinden het jammer dat de aflevering niet vlekkeloos verliep en langer duurde dan verwacht. We zullen je ervaring meenemen!

Opnieuw een auto via ANWB-Private Lease

Dit is mijn tweede private-lease auto via ANWB. De afhandeling van het oude contract (tijdelijk verlengd zonder opzegtermijn) en de afstemming met het nieuwe contract verliep prettig. Voorwaarden e.d. zijn nog altijd transparant en onafhankelijk.

28. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Arie, wat fijn om te horen dat alles zo soepel verlopen is en dat je weer voor ons hebt gekozen. Veel rijplezier met je nieuwe auto!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.