In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere
Virksomheden har svaret
We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere
Virksomheden har svaret
Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.
Skrevet af virksomheden
Wassenaarseweg 220, 2596CE, Den Haag, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
There were a few helpful moments, and I appreciate the effort from certain staff, but the overall coordination just wasn’t there. It felt like different parts weren’t really working together, which led to avoidable confusion.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Het is een heel lang proces geweest met veel heen en weer bellen over levering, correcte facturatie etc. Ik wacht momenteel al 8 weken op mijn aanbetaling retour. Ik moest een aanbetaling doen van 300 euro anders was ook die auto niet meer beschikbaar. Ayvens heeft een traag bestelproces en adverteren met auto’s die niet op voorraad zijn.
De facturatie is niet goed gegaan. De vooruitbetaling is niet toegepast. Dit wordt nu gecorrigeerd. Hiervoor heb ik inmiddels 2x gebeld en bij elkaar 4 uur voor aan de telefoon gezeten.
Ik kan alles onderbouwen met bewijs en ik lever graag all info aan zoals mails en foto’s. Hiervoor ontvang ik graag een emailadres.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Volgens Ayvens en Bochane heeft de ANWB niet de juiste auto besteld. De uitrusting klopt niet zoals opgegeven op de ANWB site. Bijv. navigatie is niet aanwezig. ( Captur E-tech 160 full hybrid Techno 5d)
Op 23 mei klacht ingediend. Er wordt niet op gereageerd.
Ben benieuwd of Ayvens al gereageerd heeft op de klacht van de A.N.W.B.
Ayvens zegt steeds mij te benaderen voor een oplossing. Ze doen dat echter niet. Heb nu rechtsbijstand ingeschakeld. Ook daarop reageren ze nog niet!!!

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Wat er mis ging ligt niet zo zeer aan de ANWB, maar meer aan de leasemaatschappij. Buiten mijn schuld om kreeg ik een aanrijding. De leasemaatschappij (Adyen) heeft de auto total loss verklaard. Ik kreeg geen ander aanbod, geen vervangend vervoer en ze wilden nog het een en ander in rekening brengen. Maar de auto is helemaal miet total loss, de auto is opgeknapt en rijdt weer op de openbare weg in Nederland. Voor een andere auto moest ik wel flink geld neertellen. Een hard gelach, zo'n private leasemaatschappij auto. Voor mij nooit meer. Hufters zijn het.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Duidelijke informatie gekregen op mijn vragen betreffende overweging om een leaseauto aan te schaffen. Daardoor heb ik een leaseauto aangeschaft, tot op heden geen moment spijt gehad.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
ANWB is goed maar Ayvens vind ik oplichting op moment dat auto ingeleverd wordt en helaas had ik al nieuwe besteld maar is wel laatste keer , bij inleveren auto krijg je een rekening van ruim 500 euro voor hier en daar een kras terwijl je een eigen risico hebt van 300
Euro, dus als contract van de auto die ik nu af loopt rij ik hem gewoon tegen een boom Total loss zodat ik Max 300 kwijt ben

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Het regelen was allemaal zo gebeurd en je wordt goed op de hoogte gebracht, hoe het proces en afhandeling verloopt.
Jammere is wel dat je een auto krijgt, waarvan de airco kapot is (verdamper) en deze gemaakt moet worden. In de eerste week gelijk naar de garage. Ben je weer afhankelijk van de garage, wanneer zij tijd hebben. Je krijgt wel het idee dat de auto's voor levering niet worden nagekeken. Schijnbaar een duur en tijdrovende reparatie. Het wordt wel opgelost, maar het is vervelend, omdat je gelijk dingen moet regelen.
Aan de andere kant we kiezen voor occasion lease, dus is een tweedehands. Hopelijk is het snel gemaakt, afspraak staat bij de garage.
Verder rijdt de auto prima en zijn wij er blij mee. Verder zeer content met de ANWB.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Open en helder in de voorwaarden. Snel direct contact bij vragen en aanpassingen. Vertrouwen omdat het via de ANWB gaat, al is het uiteindelijke leasecontract bij een andere organisatie, Ayvens.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Ik kan hier heel kort over zijn sinds Anwb Priivate Lease .Ayvens is geworden een drama Over de facturering van Ayvens niet te spreken En na anderhalve maand nog steeds geen Kenteken bewijs van nieuwe wagen in bezit.Dus zoals het nu uitziet zal dit het laatste lease contract zijn bij deze voor ons zeer teleurstellende onderneming

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Het gehele proces van offerte tot definitief contract verliep uitermate soepel en snel. Staat van de auto kwam ook volledig overeen met de foto's.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Sinds Leaseplan over is naar Ayvens is de service abominabel slecht geworden. De rek is eruit. Service is gedaald tot het 0-punt en dat was al niet top, zoals bij alle leasemaatschappijen. Uiteindelijk draait het alleen maar om de Euro’s en niet om de klant.
Reden voor deze review; meerdere moeilijke contacten, mbt. inleveren auto en kosten in rekening gebracht voor een minuscule schade, terwijl wij echt ruim binnen de contractuele km-stand zaten. 0-service dus.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Makkelijk bereikbaar en soepel (binnen de juridische regels)

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Alles is perfect geregeld en volgens de afspraken uitgevoerd

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Gewoon heel makkelijk en goed keuzes uit diverse merken auto's. Ook het contract met de lease maatschappij was goed, helder en makkelijk. Ook het op de hoogte houden van de stavaza bestelling. Ook de aflevering, uitleg en nazorg heel goed.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Aanvraag private lease bij ANWB/Ayvens.
Mijn eerste aanvraag werd goedgekeurd maar die had ik om een bepaalde reden geannuleerd.
Ik moest dus voor de 2e maal een nieuwe aanvraag doen. Ik wist technisch gezien niet hoe ik een aantal dokumenten moest "uploaden" en versturen. Ik heb foto''s gemaakt en per e-mail verzonden. op mijn i-pad waren de dokumenten duidelijk leesbaar. Ik kreeg alsmaar bericht dat dokumenten ontbraken. Het personeel nam niet de moeite om uit te leggen dat bij hen de dokumenten wazig waren. Daar kwam ik pas achter na het zoveelste telefoontje. Maar is dat wazige mijn fout?
Voorts ontving ik alsmaar een verzoek om een dokument waarin stond dat ik geen hypotheek op onroerend goed had. Een brief van het kadaster met nummers van percelen is het bewijs. Maar het personeel wist hier niets van. Het is aan het personeel het tegendeel te bewijzen. Er werd geen moeite gedaan om iets te onderzoeken: onprofessioneel. Ik heb de indruk dat personeel alleen maar op knoppen klikt op de computer en verder niet nadenkt.
U kunt raden wat ik heb besloten na 4 dagen veel werk te hebben gehad zonder resultaat.
Een telefoontje van een medewerker die zei dat ze dokumenten zouden accepteren omdat mijn allereerste aanvraag was geaccepteerd mocht niet baten.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Wij zijn voor het eerst gaan private-leasen en het werkte makkelijker dan ik van tevoren had gedacht. Bij de enkele vragen die wij hadden was de goede bereikbaarheid van ANWB/Ayvens fijn. Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, zou dat zitten in de voorlichting over de levering van de (soort) laadkabel bij de (electrische) auto. Wij waren verrast door de afwezigheid van een 230-volt-laadkabel en moesten deze alsnog zelf bijbestellen en de bijna 400 euro apart afrekenen bij de dealer, terwijl we in de veronderstelling waren dat er op dit punt geen extra kosten zouden zijn. Verder werkt alles makkelijk en prettig; ik ben tot nu toe blij met onze keuze voor private lease bij ANWB.

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Een aantal functies van de Citroen Ec3 werken niet. Vooral snelladen is een probleem, maar ook de connectiviteit met de app werkt nauwelijks. Ook beloofde functies (medio 2024) zijn niet geleverd, zoals verwarmde stoelen.
Slechte service. Dealer verwijst naar leasebedrijf en andersom. Dealer snapt zelf weinig van elektrische auto's

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Een korte voorlopige review. Ik zit nog in het proces en ben in afwachting van duidelijkheid over de levering. Wanneer dat zonder problemen verloopt ben ik prima tevreden. Maar ik heb wel een wat vreemde bijsmaak overgehouden aan de zogenaamde aanbieding waarvoor we ons gehaast hebben (geldig tot uiterlijk 21 april!). Dat blijkt helemaal geen aanbieding maar is de normale prijs. Voor niks gehaast, anders gezegd, me laten manipuleren door een misleidende reclame. Ook gij dus, ANWB…..

Besvarelse fra ANWB Private Lease
Snelle oplossing, vriendelijk en prima aflevering. Trekhaak en automaat was onverwachts en prima