ANWB Private Lease Anmeldelser

4.304
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.

ANWB Private Lease

Skrevet af virksomheden

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand, inclusief Wegenwacht Service
De voordelen van ANWB Private Lease: - Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt - Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag - Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door, ook voor jongeren - Standaard met schadeverzekering voor inzittenden - Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.304)

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

There were a few helpful moments

There were a few helpful moments, and I appreciate the effort from certain staff, but the overall coordination just wasn’t there. It felt like different parts weren’t really working together, which led to avoidable confusion.

2. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

We're sorry to hear about your experience, Lars. We appreciate the feedback, and strive to improve our services so that you won't have to deal with this again. If there is anything we could do for you now, please let us know!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is een heel lang proces geweest met…

Het is een heel lang proces geweest met veel heen en weer bellen over levering, correcte facturatie etc. Ik wacht momenteel al 8 weken op mijn aanbetaling retour. Ik moest een aanbetaling doen van 300 euro anders was ook die auto niet meer beschikbaar. Ayvens heeft een traag bestelproces en adverteren met auto’s die niet op voorraad zijn.

De facturatie is niet goed gegaan. De vooruitbetaling is niet toegepast. Dit wordt nu gecorrigeerd. Hiervoor heb ik inmiddels 2x gebeld en bij elkaar 4 uur voor aan de telefoon gezeten.

Ik kan alles onderbouwen met bewijs en ik lever graag all info aan zoals mails en foto’s. Hiervoor ontvang ik graag een emailadres.

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hi Samantha, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Wij kunnen zien dat er wel veel informatie is geweest rondom deze aanvraag. Dat kan zeker verwarrend overkomen. Mede omdat de kleurcombinatie die je in eerste instantie had aangevraagd niet meer leverbaar was. Dan is het voor ons ook even zoeken, maar proberen wij dit zo goed mogelijk op te lossen. Uiteindelijk is de nieuwe auto binnen 2 maanden geleverd. Zijn er zaken onduidelijk met betrekking tot de vooruitbetaling of facturatie? Neem dan gerust contact met ons op via privatelease.nl@ayvens.com.
Normaal gesproken wordt een vooruitbetaling in mindering gebracht op het leasetarief gedurende de looptijd. Is er een andere afspraak gemaakt? Dan horen wij het ook graag.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Uitrusting auto klopt niet.

Volgens Ayvens en Bochane heeft de ANWB niet de juiste auto besteld. De uitrusting klopt niet zoals opgegeven op de ANWB site. Bijv. navigatie is niet aanwezig. ( Captur E-tech 160 full hybrid Techno 5d)
Op 23 mei klacht ingediend. Er wordt niet op gereageerd.
Ben benieuwd of Ayvens al gereageerd heeft op de klacht van de A.N.W.B.
Ayvens zegt steeds mij te benaderen voor een oplossing. Ze doen dat echter niet. Heb nu rechtsbijstand ingeschakeld. Ook daarop reageren ze nog niet!!!

25. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Bert, wat vervelend om te horen dat de geleverde auto niet overeenkomt met wat je op onze website hebt gezien, zeker als belangrijke uitrusting zoals navigatie ontbreekt. We begrijpen dat dit voor teleurstelling en frustratie zorgt, en dat je graag snel duidelijkheid wilt. Er is inmiddels een klacht aangemaakt en we zijn in overleg met de dealer om te achterhalen wat er precies is misgegaan en wat we voor je kunnen betekenen. Dat kost helaas wat tijd, omdat we afhankelijk zijn van externe partijen, maar we doen ons best om zo snel mogelijk met een reactie te komen. Dank voor je geduld en het delen van je ervaring, we nemen dit serieus.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit meer pri ate lease

Wat er mis ging ligt niet zo zeer aan de ANWB, maar meer aan de leasemaatschappij. Buiten mijn schuld om kreeg ik een aanrijding. De leasemaatschappij (Adyen) heeft de auto total loss verklaard. Ik kreeg geen ander aanbod, geen vervangend vervoer en ze wilden nog het een en ander in rekening brengen. Maar de auto is helemaal miet total loss, de auto is opgeknapt en rijdt weer op de openbare weg in Nederland. Voor een andere auto moest ik wel flink geld neertellen. Een hard gelach, zo'n private leasemaatschappij auto. Voor mij nooit meer. Hufters zijn het.

6. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo’n nare ervaring hebt gehad met de afhandeling van je private leasecontract. Ook al lag de oorzaak bij de leasemaatschappij, het raakt ons dat je dit hebt meegemaakt onder de vlag van een ANWB-aanbieding. We begrijpen dat het extra wrang voelt als je auto als total loss wordt verklaard, terwijl je later hoort dat deze weer op de weg rijdt. Zoals je collega al aangaf, wordt een auto na een total loss-verklaring vaak verkocht aan een opkoper, die vervolgens zelf beslist wat ermee gebeurt. Dat kan verwarrend en frustrerend zijn, zeker als je zelf met kosten en ongemak blijft zitten. We vinden het erg jammer dat dit je vertrouwen in private lease zo heeft geschaad, maar hebben hier uiteraard begrip voor. Bedankt voor het delen van je ervaring. Mochten we nog iets voor je kunnen doen, horen we dit natuurlijk graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke informatie gekregen op mijn…

Duidelijke informatie gekregen op mijn vragen betreffende overweging om een leaseauto aan te schaffen. Daardoor heb ik een leaseauto aangeschaft, tot op heden geen moment spijt gehad.

5. juni 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Jan, goed om te horen dat de info duidelijk was en je daardoor de knoop hebt doorgehakt. Fijn dat je tevreden bent met je leaseauto, precies zoals het hoort.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

ANWB is goed maar Ayvens vind ik…

ANWB is goed maar Ayvens vind ik oplichting op moment dat auto ingeleverd wordt en helaas had ik al nieuwe besteld maar is wel laatste keer , bij inleveren auto krijg je een rekening van ruim 500 euro voor hier en daar een kras terwijl je een eigen risico hebt van 300
Euro, dus als contract van de auto die ik nu af loopt rij ik hem gewoon tegen een boom Total loss zodat ik Max 300 kwijt ben

11. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hi Willem, we begrijpen niet zo goed wat je bedoeld. Indien je wilt dat we met je meekijken zouden we je willen vragen om meer details aan je review toe te voegen. We zijn altijd bereid om mee te denken aan een oplossing indien mogelijk!

Snel geregeld via ANWB

Het regelen was allemaal zo gebeurd en je wordt goed op de hoogte gebracht, hoe het proces en afhandeling verloopt.

Jammere is wel dat je een auto krijgt, waarvan de airco kapot is (verdamper) en deze gemaakt moet worden. In de eerste week gelijk naar de garage. Ben je weer afhankelijk van de garage, wanneer zij tijd hebben. Je krijgt wel het idee dat de auto's voor levering niet worden nagekeken. Schijnbaar een duur en tijdrovende reparatie. Het wordt wel opgelost, maar het is vervelend, omdat je gelijk dingen moet regelen.

Aan de andere kant we kiezen voor occasion lease, dus is een tweedehands. Hopelijk is het snel gemaakt, afspraak staat bij de garage.

Verder rijdt de auto prima en zijn wij er blij mee. Verder zeer content met de ANWB.

24. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Beste Robbert, we vinden het vervelend om te horen dat je met je nieuwe auto direct naar de garage moest. We voeren altijd inspecties uit bij ingeleverde auto's, echter is deze in dit geval niet correct verlopen. Onze excuses hiervoor, we hopen dat het probleem inmiddels verholpen is. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Ayvens, bedankt dat je dit bij ons aankaart.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Open en helder in de voorwaarden

Open en helder in de voorwaarden. Snel direct contact bij vragen en aanpassingen. Vertrouwen omdat het via de ANWB gaat, al is het uiteindelijke leasecontract bij een andere organisatie, Ayvens.

28. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Paul, bedankt voor je mooie review. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is bevallen.

Duidelijke site

Duidelijke site, inlichtingen en prijzen

15. oktober 2024

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Roel!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik kan hier heel kort over zijn sinds…

Ik kan hier heel kort over zijn sinds Anwb Priivate Lease .Ayvens is geworden een drama Over de facturering van Ayvens niet te spreken En na anderhalve maand nog steeds geen Kenteken bewijs van nieuwe wagen in bezit.Dus zoals het nu uitziet zal dit het laatste lease contract zijn bij deze voor ons zeer teleurstellende onderneming

13. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo, bedankt voor je reactie. We vinden het erg jammer om te lezen van je ervaring. We kunnen je frustratie goed begrijpen. Er is inderdaad met je kentekenbewijs iets mis gegaan. Wel is er handmatig een nieuw kenteken bewijs aangevraagd en die kun je binnenkort ontvangen, ook is er hierover contact met je geweest. We hebben dit gelukkig intern met je kunnen oplossen!

Soepel en snel proces

Het gehele proces van offerte tot definitief contract verliep uitermate soepel en snel. Staat van de auto kwam ook volledig overeen met de foto's.

20. marts 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Beste Bart, we zijn blij om te horen dat je op deze manier het proces hebt ervaren. We waarderen de 5-sterren review!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Van de regen in de drup…….

Sinds Leaseplan over is naar Ayvens is de service abominabel slecht geworden. De rek is eruit. Service is gedaald tot het 0-punt en dat was al niet top, zoals bij alle leasemaatschappijen. Uiteindelijk draait het alleen maar om de Euro’s en niet om de klant.
Reden voor deze review; meerdere moeilijke contacten, mbt. inleveren auto en kosten in rekening gebracht voor een minuscule schade, terwijl wij echt ruim binnen de contractuele km-stand zaten. 0-service dus.

13. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Rozzy, bedankt voor je reactie. We vinden het erg jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je niet de service krijgt die je verwacht. Er is inderdaad een eigen risico van 150 euro naar je doorbelast. Er zaten namelijk meerdere kleine plekjes op de bumper. Je hebt een vervolgens een nieuwe aanvraag gedaan, helaas zonder wederom het eigen risico af te kopen. Dit was misschien wel een goede optie geweest. We hopen dat dit je meer duidelijkheid geeft!

perfect…

Alles is perfect geregeld en volgens de afspraken uitgevoerd

9. maj 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

We willen je bedanken voor je review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon heel makkelijk en goed keuzes…

Gewoon heel makkelijk en goed keuzes uit diverse merken auto's. Ook het contract met de lease maatschappij was goed, helder en makkelijk. Ook het op de hoogte houden van de stavaza bestelling. Ook de aflevering, uitleg en nazorg heel goed.

18. marts 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Lambert, bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden was met het proces, de keuzes en de service die je hebt ervaren. We wensen je heel veel veilige kilometers met je nieuwe auto!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aanvraag private lease bij ANWB/Ayvens.

Aanvraag private lease bij ANWB/Ayvens.
Mijn eerste aanvraag werd goedgekeurd maar die had ik om een bepaalde reden geannuleerd.
Ik moest dus voor de 2e maal een nieuwe aanvraag doen. Ik wist technisch gezien niet hoe ik een aantal dokumenten moest "uploaden" en versturen. Ik heb foto''s gemaakt en per e-mail verzonden. op mijn i-pad waren de dokumenten duidelijk leesbaar. Ik kreeg alsmaar bericht dat dokumenten ontbraken. Het personeel nam niet de moeite om uit te leggen dat bij hen de dokumenten wazig waren. Daar kwam ik pas achter na het zoveelste telefoontje. Maar is dat wazige mijn fout?
Voorts ontving ik alsmaar een verzoek om een dokument waarin stond dat ik geen hypotheek op onroerend goed had. Een brief van het kadaster met nummers van percelen is het bewijs. Maar het personeel wist hier niets van. Het is aan het personeel het tegendeel te bewijzen. Er werd geen moeite gedaan om iets te onderzoeken: onprofessioneel. Ik heb de indruk dat personeel alleen maar op knoppen klikt op de computer en verder niet nadenkt.
U kunt raden wat ik heb besloten na 4 dagen veel werk te hebben gehad zonder resultaat.
Een telefoontje van een medewerker die zei dat ze dokumenten zouden accepteren omdat mijn allereerste aanvraag was geaccepteerd mocht niet baten.

25. april 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Helena, bedankt voor je reactie. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over je ervaring met het aanvragen van private lease. We vinden het erg jammer om te lezen dat je problemen hebt ondervonden met het uploaden van documenten en dat je het gevoel hebt dat het personeel onvoldoende heeft geholpen. Zou je telefonisch contact met ons kunnen opnemen? We kijken graag nog eens gericht met je mee naar de situatie!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Makkelijker dan ik dacht, slechts één 'verrassing'

Wij zijn voor het eerst gaan private-leasen en het werkte makkelijker dan ik van tevoren had gedacht. Bij de enkele vragen die wij hadden was de goede bereikbaarheid van ANWB/Ayvens fijn. Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, zou dat zitten in de voorlichting over de levering van de (soort) laadkabel bij de (electrische) auto. Wij waren verrast door de afwezigheid van een 230-volt-laadkabel en moesten deze alsnog zelf bijbestellen en de bijna 400 euro apart afrekenen bij de dealer, terwijl we in de veronderstelling waren dat er op dit punt geen extra kosten zouden zijn. Verder werkt alles makkelijk en prettig; ik ben tot nu toe blij met onze keuze voor private lease bij ANWB.

19. februar 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Gerdine, we begrijpen dat de afwezigheid van een 230-volt-laadkabel bij de levering van je elektrische auto een onaangename verassing is geweest. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hier onduidelijkheid over kan bestaan. We gaan de communicatie hierover dan ook zeker verbeteren. Verder zijn we blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met je nieuwe auto en je private lease-ervaring. We wensen je nog heel veel rijplezier!

Veel functies werken niet

Een aantal functies van de Citroen Ec3 werken niet. Vooral snelladen is een probleem, maar ook de connectiviteit met de app werkt nauwelijks. Ook beloofde functies (medio 2024) zijn niet geleverd, zoals verwarmde stoelen.
Slechte service. Dealer verwijst naar leasebedrijf en andersom. Dealer snapt zelf weinig van elektrische auto's

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Wilfred, we begrijpen goed dat het niet fijn is als er een aantal functies van je gloednieuwe auto niet goed werken. Zeker als je vervolgens van het kastje naar de muur wordt gestuurd, begrijpen we dat je niet blij bent. We gaan daarom contact opnemen met de dealer, zodat die de problemen kunnen oplossen. We nemen hierna contact met je op. Hopelijk hebben we je zo goed kunnen helpen.

Aanbieding blijkt geen aanbieding

Een korte voorlopige review. Ik zit nog in het proces en ben in afwachting van duidelijkheid over de levering. Wanneer dat zonder problemen verloopt ben ik prima tevreden. Maar ik heb wel een wat vreemde bijsmaak overgehouden aan de zogenaamde aanbieding waarvoor we ons gehaast hebben (geldig tot uiterlijk 21 april!). Dat blijkt helemaal geen aanbieding maar is de normale prijs. Voor niks gehaast, anders gezegd, me laten manipuleren door een misleidende reclame. Ook gij dus, ANWB…..

Besvarelse fra ANWB Private Lease

Hallo Jeroen, bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen goed dat je een nare smaak kunt overhouden als het lijkt alsof de aanbieding ineens geen aanbieding meer lijkt. Hierbij is het goed om te weten dat dit wel degelijk een aanbieding is. Echter hebben we die een aantal dagen kunnen verlengen, waardoor de aanbieding nog iets langer geldig was. We hopen dat we met deze uitleg de nare smaak hebben kunnen wegnemen en wensen je verder alvast veel rijplezier met je nieuwe auto. Mocht je meer van ons willen weten, helpen we je hier natuurlijk graag mee!

Vriendelijk personeel

Snelle oplossing, vriendelijk en prima aflevering. Trekhaak en automaat was onverwachts en prima

28. februar 2025

Besvarelse fra ANWB Private Lease

We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de auto, Jan! We wensen je fijne en veilige kilometers!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.